in , , , ,

9 Τρόποι για να Απαλλαγείτε από τις Ζαρες στα Ρούχα Χωρίς Σίδερο

σιδέρωμα ρούχων χωρίς σίδερο,συμβουλές για ρούχα,κόλπα για ρούχα,χρήσιμα
9 Τρόποι για να Απαλλαγείτε από τις Ζαρες στα Ρούχα Χωρίς Σίδερο

Σχεδόν όλοι έχουν βρεθεί κάποια στιγμή σε μια κατάσταση όπου τα ρούχα τους πρέπει να σιδερωθούν αμέσως, αλλά δεν υπάρχει σίδερο. Για παράδειγμα, εάν είστε σε ένα ταξίδι. Υπάρχουν 9 τρόποι για να λύσετε το πρόβλημα των τσαλακωμένων ρούχων χωρίς να τα σιδερώσετε. «Ξέχασα το σίδερο στο ρούχο και κιτρίνισε. Πώς θα διορθώσω τη ζημιά;»

Ισιωτική μαλλιών

9 Τρόποι για να Απαλλαγείτε από τις Ζαρες στα Ρούχα Χωρίς Σίδερο

Μια ισιωτική μαλλιών είναι τέλειο για δυσπρόσιτα σημεία όπως ο γιακάς και μικρές πτυχώσεις. Ρύθμιστε την σε μέση θερμοκρασία, κρατήστε την στην επιθυμητή θέση και περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα. Βεβαιωθείτε ότι η ισωτική δεν έχει τρίχες ή υπολείμματα προϊόντων styling μαλλιών καθώς μπορεί να βλάψουν τα ρούχα σας. Μην την χρησιμοποιείτε σε ευαίσθητα υφάσματα.

Νερό + Ξύδι

Αναμείξτε ξύδι με νερό σε αναλογία 1:3, ρίξτε το μείγμα σε ένα ψεκαστήρα νερού και ανακινήστε το ελαφρά. Τώρα έχετε ένα σπρέι κατά των ζάρων.

Ατμός από τσαγιερό

Θερμάνετε το τσαγιερό στην κουζίνα. Όταν αρχίσει να βράζει, πάρτε τα τσαλακωμένα ρούχα και κρατήστε ψηλά στον πίδακα ατμού, περίπου 20 εκατοστά μακριά από το στόμιο.

Πιστολάκι μαλλιών

Ένα συνηθισμένο πιστολάκι μαλλιών μπορεί επίσης να χρησιμεύσει για τσαλακωμένα ρούχα. Ρυθμίστε το στην υψηλότερη θερμοκρασία και κατευθύνετε τον ζεστό αέρα στις ρυτίδες.

Δείτε ακόμη 10 Έξυπνα Κόλπα για να Διατηρήσετε τα Παπούτσια σας σαν Καινούργια

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ντους

Ανοίξτε το ζεστό νερό, κρεμάστε τα ρούχα σας όσο το δυνατόν πιο κοντά στο τηλέφωνο του ντους και βεβαιωθείτε ότι οι σταγόνες νερού δεν μπορούν να φτάσουν στα ρούχα. Κλείστε όλα τα παράθυρα και τις πόρτες και περιμένετε λίγα λεπτά. Μπορείτε επίσης να κάνετε ντους περιμένοντας να αχνιστούν τα ρούχα σας. Όταν τελειώσετε, οι ζάρες θα έχουν εξαφανιστεί.

Βρεγμένη πετσέτα

Τοποθετήστε τα ρούχα σε μια επίπεδη επιφάνεια, όπως σιδερώστρα ή τραπέζι. Καλύψτε τις μεγάλες ζάρες με μια βρεγμένη πετσέτα και πιέστε τη δυνατά με τα χέρια σας. Μετά από αυτό, αφήστε τα ρούχα να στεγνώσουν.

Πλυντήριο

Η λειτουργία στεγνώματος μπορεί να «σιδερώσει» βαμβακερά και λινά ρούχα. Επιλέξτε μια σύντομη λειτουργία: 15 λεπτά θα είναι αρκετά. Εάν οι ζάρες είναι μεγάλες, προσθέστε ένα μικρό βρεγμένο αντικείμενο, όπως μια κάλτσα, ένα βρεφικό μπλουζάκι ή ένα μαντήλι.

Ο πάτος μιας κατσαρόλας

Βράστε νερό σε μια κατσαρόλα και μετά αδειάστε την. Ο πάτος της θα είναι αρκετά ζεστή για να λειτουργήσει ως σίδερο. Βάλτε τα ρούχα σε μια επίπεδη επιφάνεια και προσποιηθείτε ότι είναι σίδερο. Φαίνεται παράξενο αλλά λειτουργεί!

Παγάκια

Ρυθμίστε τη λειτουργία στεγνώματος σε ένα πλυντήριο ρούχων. Βάλτε τα τσαλακωμένα ρούχα – έως και 5. Προσθέστε 2-3 παγάκια και ξεκινήστε το πλυντήριο. Μετά από 10 λεπτά, απολαύστε τέλεια σιδερωμένα ρούχα. Ο πάγος που λιώνει εξατμίζεται, δημιουργεί ατμό που αφαιρεί τις ζάρες.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 8 Λόγοι που Σκίζονται τα Καλσόν σας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

καλλιέργεια παχύφυτων στην άμμο,συμβουλές για παχύφυτα,χρήσιμα

16 Παχύφυτα που Μπορείτε να Καλλιεργήσετε στην Άμμο

κόλπα κομμωτικής για νεανική όψη,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,lifestyle

Μαλλιά: 7 Απλά Κόλπα Κομμωτικής για να Φαίνεστε Τουλάχιστον 5 Χρόνια Νεότερες