in , , ,

10 Έξυπνα Κόλπα για να Διατηρήσετε τα Παπούτσια σας σαν Καινούργια

έξυπνα κόλπα φροντίδας παπουτσιών,φροντίδα παπουτσιών,συμβουλές για παπούτσια,χρήσιμα
10 Έξυπνα Κόλπα για να Διατηρήσετε τα Παπούτσια σας σαν Καινούργια

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο για τα παπούτσια σας από τη βρωμιά, τη λάσπη και τη σκόνη. Γι’ αυτό, αν θέλετε να διαρκέσουν για πολλά χρόνια, πρέπει να τα προστατεύσετε σωστά. Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να ξοδεύετε πολλά χρήματα σε ειδικά είδη περιποίησης παπουτσιών. Υπάρχουν μερικά έξυπνα κόλπα ώστε τα παπούτσια σας να φαίνονται όμορφα σαν καινούργια! 10 Τρόποι για να Μην σας Χτυπάνε τα Παπούτσια

10 Έξυπνα Κόλπα για να Διατηρήσετε τα Παπούτσια σας σαν Καινούργια

Για να ανοίξετε τα παπούτσια σας με πιστολάκι μαλλιών στο σπίτι, κάντε τα εξής: φορέστε τα δερμάτινα παπούτσια ή τις μπότες σας με χοντρές κάλτσες και θερμανετε όλα τα στενά σημεία για 30 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια περπατήστε μέχρι να κρυώσουν τα παπούτσια. Θυμηθείτε, θα πρέπει να κρατάτε το πιστολάκι μαλλιών τουλάχιστον 10 εκατοστά πάνω από τα παπούτσια για να μην εμφανιστούν λεκέδες ή κηλίδες.

Ένα βελούδινο μαντήλι θα ανανεώσει τα παπούτσια με γυαλιστερή επιφάνεια

Αφού πλύνετε τα παπούτσια σας, γυαλίστε τα με ένα βελούδινο μαντήλι. Εάν φροντίζετε τα παπούτσια σας έτσι κάθε μέρα, κανείς δεν θα υποψιαστεί καν ότι φοράτε παλιά παπούτσια!

Καθαρίστε λεκέδες σε σουέτ μπότες

Εάν παρατηρήσετε έναν φρέσκο λιπαρό λεκέ, πασπαλίστε τον με ταλκ ή άμυλο. Αυτές οι ουσίες θα απορροφήσουν τη βρωμιά, οπότε μετά από 4 ή 5 ώρες μπορείτε να τις βουρτσίσετε και να ξεχάσετε τα πάντα για τον λεκέ. Για καφέ σουέτ, είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε αλεσμένο καφέ με τον ίδιο τρόπο.

Λεύκανση των σολών

Η απλή οδοντόκρεμα είναι καλή στο να επαναφέρει τη λευκότητα στις σόλες των παπουτσιών. Απλώς ρίξτε λίγη σε μια παλιά οδοντόβουρτσα και βουρτσίστε τη σόλα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να λευκάνει άλλα μέρη των αθλητικών σας, αν δεν είναι από δέρμα. Ωστόσο, η οδοντόκρεμα πρέπει να είναι λευκή και να μην περιέχει χρωστικές.

Στέγνωμα βρεγμένων παπουτσιών

Τα παπούτσια από γνήσιο δέρμα μπορούν να στεγνώσουν με εφημερίδες. Γεμίστε τα με κομματια εφημερίδας ή οποιοδήποτε άλλο κατάλληλο χαρτί και στη συνέχεια τυλίξτε κάθε παπούτσι με πολλές στρώσεις εφημερίδας. Θυμηθείτε να μην χρησιμοποιείτε με φωτογραφίες ή πολύ μελάνι και αλλάξτε τις σε μερικές ώρες.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμα Πώς να Αφαιρέσετε Μυρωδιά Μούχλας από Παπούτσια

Ο ατμός θα φρεσκάρει τα σουέτ παπούτσια

Το σουέτ αρχίζει να γίνεται τραχύς όταν εκτίθεται σε νερό, θερμότητα και άλλους παράγοντες. Για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής των σουέτ παπουτσιών σας, χρησιμοποιήστε ατμό για να τα φρεσκάρετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προσεκτικά τη λειτουργία ατμού του σιδήρου σας. Μην αγγίζετε τα παπούτσια με το ίδιο το σίδερο, απλά απελευθερώστε λίγο ατμό στην επιφάνεια τους.

Ανοίξτε δερμάτινα υποδήματα

Αυτή η μέθοδος λειτουργεί καλά και για το ψεύτικο δέρμα, αλλά μόνο εάν είναι καλής ποιότητας. Αρχικά, θερμάνετε λίγο νερό σε ένα βραστήρα. Όταν το νερό βράσει, ρίξτε το στα παπούτσια, κρατώντας το για λίγα δευτερόλεπτα πριν το αδειάσετε. Φορέστε τα παπούτσια και περπατήστε μέχρι να στεγνώσουν.

Για να μυρίζουν φρεσκάδα τα παπούτσια

Για να απαλλαγείτε από τις δυσάρεστες οσμές, χρησιμοποιήστε ξύδι. Βρέξτε ένα βαμβάκι σε ξύδι 6% ή 9% και σκουπίστε με αυτό το εσωτερικό των παπουτσιών. Στη συνέχεια, αφήστε τα να στεγνώσουν.

Καθαρισμός πάνινων παπουτσιών

Βρέξτε τα πάνινα παπούτσια και τρίψτε λίγη λευκαντική σκόνη τόσο στις σόλες όσο και στο πάνω ύφασμα. Αφήστε τα έτσι για 15 λεπτά και ξεπλύντε τα κάτω από τη βρύση.

Αδιάβροχα παπούτσια

Για να προστατέψετε τα υποδήματά σας από το βρέξιμο, τρίψτε τις ραφές με λινέλαιο πολλές φορές.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 9 Εύκολοι Τρόποι να Καθαρίσετε Άσπρα Παπούτσια

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

κάλυψη παραθύρων,μοντέρνες ιδέες κάλυψης παραθύρων,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης σπιτιού

35 Κομψές Μοντέρνες Ιδέες Κάλυψης Παραθύρων

χρήσεις της Coca Cola στον κήπο,για τον κήπο,χρήσιμα

Απίθανες Χρήσεις της Coca Cola στον Κήπο