in , , ,

10 Τρόποι για να Μην σας Χτυπάνε τα Παπούτσια

τρόποι να μην σας χτυπάνε τα παπούτσια,συμβουλές για παπούτσια,χρήσιμα,φροντίδα ποδιών
10 Τρόποι για να Μην σας Χτυπάνε τα Παπούτσια

Το να φοράτε ένα καινούργιο ζευγάρι παπούτσια μπορεί να γίνει μια οδυνηρή εμπειρία. Για να θέσετε τέλος στην ταλαιπωρία δείτε 10 τρόπους για να μην σας χτυπάνε τα παπούτσια και να διατηρήσετε τα πόδια σας υγιή. 13 Κόλπα για να Διατηρήσετε τα Παπούτσια σας σαν Καινούργια

Αυτοκόλλητοι επίδεσμοι (χανζαπλαστ)

10 Τρόποι για να Μην σας Χτυπάνε τα Παπούτσια

Αυτή είναι ίσως η πιο κοινή και προφανής λύση στο πρόβλημα, αλλά λειτουργεί αψογα. Η εφαρμογή αυτοκόλλητων επιδεσμων πριν φύγετε από το σπίτι θα μειώσει την τριβή και θα αποτρέψει τη δημιουργία φουσκαλών στα πόδια. Αυτό το κόλπο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν φοράτε παπούτσια με ψηλό τακούνι. Απλώς θυμηθείτε ότι η επιφάνεια του αυτοκόλλητου πρέπει να είναι μεγαλύτερο από την πληγείσα περιοχή, έτσι ώστε να παραμένει στη θέση του.

Βρεφική πούδρα

Ένας πολύ καλός τρόπος για να μειώσετε την τριβή μεταξύ των ποδιών και των παπουτσιών είναι η χρήση βρεφικής πούδρας. Απλώς ρίξτε λίγη στα παπούτσια πριν τα φορέσετε. Αυτό λειτουργεί επίσης αν δεν φοράτε κάλτσες με τα παπούτσια σας. Ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει τα πόδια είναι εντελώς στεγνά.

Πιστολάκι μαλλιών και χοντρές κάλτσες

Απλά φορέστε ένα ζευγάρι χοντρές κάλτσες και φορέστε τα αγαπημένα σας παπούτσια. Στη συνέχεια, πάρτε ένα πιστολάκι μαλλιών και περάστε το από τα στενά μέρη των παπουτσιών μέχρι να τα νιώθετε λίγο καλύτερα. Στη συνέχεια, περπατήστε λίγο με τα παπούτσια και φορέστε τα μέχρι να κρυώσουν εντελώς. Επαναλάβετε τη διαδικασία εάν χρειάζεται. Το υλικό των παπουτσιών θα διασταλεί από τη θερμότητα και θα γίνει πιο εύκαμπτο και μαλακό. Το κόλπο λειτουργεί μόνο με φυσικά υλικά όπως το δέρμα.

Αποσμητικό

Το πλευρικό μέρος του ποδιού, του οστού της φτέρνας και των δακτύλων είναι οι περιοχές που υποφέρουν περισσότερο όταν φοράτε καινούργιες γόβες ή ίσια παπούτσια. Προκειμένου να μειωθεί η τριβή μεταξύ των ποδιών και των παπουτσιών, εφαρμόστε λίγο αποσμητικό roll-on ή στικ στα ευαίσθητα σημεία.

Πάτοι σιλικόνης

Μπορείτε να αγοράσετε πάτους σιλικόνης σε καταστήματα παπουτσιών, ορθοπεδικά καταστήματα, ακόμη και στο διαδίκτυο. Υπάρχουν δύο τύποι: εσωτερικοί πάτοι πλήρους μήκους που προστατεύουν ολόκληρο το πέλμα και οι μισοί που χρησιμοποιούνται μόνο κάτω από τα δάχτυλα των ποδιών ή τη φτέρνα. Μπορείτε λοιπόν να επιλέξετε τους πάτους που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη Βάζει μια Σερβιέτα μέσα στο παπούτσι και ΛΥΝΕΙ ένα μεγάλο ΠΡΟΒΛΗΜΑ των ποδιών! 6 Κόλπα για τα Παπούτσια που Πρέπει να Γνωρίζετε

Πλαστική σακούλα με νερό

Γεμίστε δύο πλαστικές σακούλες με νερό και βάλτε μια στη μύτη κάθε παπουτσιού. Στη συνέχεια, τοποθετήστε τα παπούτσια στην κατάψυξη και αφήστε τα όλη τη νύχτα. Καθώς το νερό παγώνει θα τεντώσει το παπούτσι. Όταν τα βγάλετε την επόμενη μέρα, θα παρατηρήσετε ότι έχουν γίνει πιο φαρδιά.

Κάλυμμα φτέρνας από σιλικόνη

Για να αποφύγετε τον ερεθισμό και τη δημιουργία φουσκαλών στις φτέρνες, χρησιμοποιήστε ειδικά καλύμματα φτέρνας από σιλικόνη που μπορείτε να αγοράσετε σε οποιοδήποτε κατάστημα παπουτσιών ή στο διαδίκτυο.

Πιάστε μαζί το τρίτο και το τέταρτο δάχτυλο

Αυτό μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά αν κολλήσετε το τρίτο και το τέταρτο δάχτυλο (μετρώντας από το μεγάλο δάχτυλο), θα νιώσετε πολύ πιο άνετα στις καινούργιες γόβες σας. Αυτό το κόλπο είναι 100% ελεγμένο.

Κάντε ένα μικρό διάλειμμα στα πόδια σας

Εάν φοράτε γόβα στιλέτο στη δουλειά σας καθημερινά, είναι καλή ιδέα να έχετε ένα ζευγάρι ίσια παπούτσια και παντόφλες στο γραφείο σας. Φροντίστε να αφήσετε τα πόδια σας να χαλαρώσουν. Για παράδειγμα, βγάλτε τις γόβες σας και φορέστε παντόφλες όταν κάθεστε στο γραφείο σας.

Μια πλατφόρμα είναι μια τέλεια εναλλακτική λύση για ψηλό τακούνι

Εάν το να φοράτε ψηλά τακούνια κάθε μέρα μοιάζει βασανιστικό ή αν οι νέες γόβες σας συνεχίζουν να σας προκαλούν πολύ πόνο και ενόχληση, τότε ίσως πρέπει να επιλέξετε ένα ζευγάρι πλατφόρμες. Είναι πολύ πιο εύκολο να μπουν και είναι πιο σταθερές.

Δείτε επίσης Γιατί να βάλετε ένα Σακουλάκι Τσαγιού και Μαγειρική Σόδα μέσα στα παπούτσια σας;

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

τροφές για υγιή δόντια,φυσική λεύκανση δοντιών,τροφές για λευκά δόντια,φροντίδα δοντιών,υγεία δοντιών,συμβουλές για δόντια

Ποιες Τροφές Διατηρούν τα Δόντια Υγιή και Λευκά

ροζ τοίχος έμφασης για κάθε δωμάτιο,ιδέες ροζ τοίχου έμφασης,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης σπιτιού

Διακόσμηση Σπιτιού: 30 Ιδέες Ροζ Τοίχου Έμφασης για Κάθε Δωμάτιο