in , , , ,

Βάζει μια Σερβιέτα μέσα στο παπούτσι και ΛΥΝΕΙ ένα μεγάλο ΠΡΟΒΛΗΜΑ των ποδιών! 6 Κόλπα για τα Παπούτσια που Πρέπει να Γνωρίζετε

Είναι καιρός να μάθετε νέα κόλπα που θα σας βοηθήσουν να λύσετε τα προβλήματα που πιθανώς αντιμετωπίζετε με τα παπούτσια σας. Δεν είναι τόσο εύκολο να ξεχωρίσετε τα αυθεντικά παπούτσια από τις απομιμήσεις, να αφαιρέσετε τις κακές μυρωδιές ή να κάνετε τα τακούνια σας πολύ πιο άνετα.

Λύσεις για δύσοσμα παπούτσια και πόδια

Όλοι έχουμε βρεθεί στην κατάσταση να μην θέλουμε να βγάλουμε τα παπούτσια μας μπροστά σε άλλους επειδή ήταν πολύ δύσοσμα. Ευτυχώς, υπάρχει ένα φυσικό σπρέι που μπορείτε εύκολα να φτιαξετε στο σπίτι. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αναμίξετε αυτά τα συστατικά σε ένα μπουκάλι ψεκασμού 600 ml:
300 ml αλκοόλη
300 ml μηλόξυδο
4 σταγόνες αιθέριο έλαιο tea tree

Για τα δύσοσμα πόδια και τα παπούτσια, το αιθέριο έλαιο δεν είναι απαραίτητο, αλλά είναι πολύ καλό να το χρησιμοποιείτε ενάντια στους μύκητες.

Γιατί να βάλετε ένα Σακουλάκι Τσαγιού και Μαγειρική Σόδα μέσα στα παπούτσια σας;

Μερικές φορές τα καινούργια παπούτσια μπορεί να μυρίζουν πολύ περίεργα και μπορούν εύκολα να κάνουν τα πόδια σας δύσοσμα. Για να απαλλαγείτε από τη μυρωδιά, μπορείτε είτε να ρίξετε λίγη μαγειρική σόδα και να την αφήσετε για τουλάχιστον 12 ώρες είτε να τοποθετήσετε μερικά σακουλάκια τσαγιού μέσα.

Προστατευτικό πτέρνας για καλύτερο έλεγχο

Παρέχουν καλύτερο έλεγχο στα παπούτσια σας και είναι ιδανική για την αποφυγή γλιστρήματος του ποδιού. Αυτό σημαίνει επίσης ότι θα μειώσει την πιθανότητα να σχηματιστούν φουσκάλες.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ξίδι για να επαναφέρετε τη λάμψη στα δερμάτινα παπούτσια σας

Εδώ έρχεται ο μαγικός μας υπερήρωας, το ξύδι και φροντίσει τους λεκέδες νερού και ιδρώτα στα δερμάτινα παπούτσια σας. Αυτό το απλό κόλπο θα σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο και χρήματα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια οδοντόβουρτσα και λίγο ξύδι. Ρίξτε λίγο ξύδι σε ένα μπολ και βρέξτε την οδοντόβουρτσα. Ξεκινήστε να καθαρίζετε τους λεκέδες και θα δείτε υπέροχα αποτελέσματα. Πώς να αποχρωματίσετε κιτρινισμένα λευκά αθλητικά παπούτσια και να γίνουν σαν καινούργια! [Βίντεο]

Σερβιέτες για ιδρωμένα πόδια

Ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσετε τα ιδρωμένα πόδια χάρη σε αυτό το απλό κόλπο. Μπορεί να φαίνεται περίεργο, αλλά τα σερβιετάκια κάνουν εξαιρετική δουλειά στο να απορροφούν τον ιδρώτα, να αποτρέπουν την ολίσθηση και να παρέχουν λίγη επιπλέον άνεση.

Μπανάνες για τον καθαρισμό των δερμάτινων παπουτσιών σας

Οι μπανάνες μυρίζουν πολύ καλύτερα από το βερνίκι παπουτσιών και κάνουν εξαιρετική δουλειά στον καθαρισμό του δέρματος δίνοντάς τους λάμψη. Καθαρίστε τα παπούτσια με το εσωτερικό της φλούδας και στη συνέχεια να το αφήσετε για λίγα λεπτά. Στη συνέχεια, αφαιρέστε ό, τι έχει απομείνει στα παπούτσια με ένα πανί.

Αγοράστε νέα παπούτσια το απόγευμα για να έχετε την τέλεια εφαρμογή

Το απόγευμα ή το βραδάκι είναι η καλύτερη στιγμή για να αποκτήσετε ένα νέο ζευγάρι παπούτσια που θα σας εφαρμόζουν τέλεια. Αυτό συμβαίνει επειδή, κατά τη διάρκεια της ημέρας, περπατάτε, κάθεστε και τα πόδια είναι υπό πίεση όλη την ώρα. Αυτό σημαίνει ότι έχουν πρηστεί. Εάν αγοράσετε παπούτσια το πρωί, όταν τα πόδια σας πρηστούν το απόγευμα, τα παπούτσια σας δεν θα σας χωράνε.

Μπόνους: Μάθετε αν τα παπούτσια είναι αυθεντικά ή απομίμηση

Η φθηνή έκδοση του Adidas Yeezy Boost 350s έχει τυχαία σχέδια στα πέλματα και είναι εντελώς διαφορετικά το ένα από το άλλο. Αυτός είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να καταλάβετε εάν είναι αυθεντικό ή απομίμηση. Τα αυθεντικά 350 έχουν τυχαίο μοτίβο στο πέλμα.

Όταν αγοράζετε ένα ζευγάρι παπούτσια, μερικές φορές μπορεί να παρατηρήσετε ότι η ημερομηνία παραγωγής είναι διαφορετική. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα παπούτσια είναι ψεύτικα. Αυτό που πρέπει να δείτε είναι ο κωδικός UPC. Εάν αυτός ο κωδικός είναι ίδιος σε κάθε παπούτσι, τότε είστε εντάξει.

Να θυμάστε πάντα ότι οι μεγάλες εταιρείες δεν κάνουν λάθη τόσο εύκολα, ακόμα κι αν πρόκειται για κουτιά παπουτσιών. Ακόμη και το μέγεθος του κουτιού μπορεί να σας πει εάν το προϊόν είναι απομίμηση ή όχι. Σήμερα έχουμε στη διάθεσή μας το Διαδίκτυο και εδώ είναι μερικά πράγματα που μπορείτε να ελέγξετε εκ των προτέρων:
Τύπος κουτιού
Μέγεθος κουτιού
Κωδικός CPU
Λιανική ετικέτα και αυτοκόλλητα
Η ετικέτα μέσα στα παπούτσια

Πώς να κάνετε αδιάβροχα τα παπούτσια σας μόνο με ένα υλικό που έχετε σπίτι σας! Βίντεο από την Vlogger Vivika Vika

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Τα 4 Καλύτερα Χρώματα για Μικρούς Χώρους και 25 Ιδέες

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: 25 Ιδέες για Εναλλακτικά Κεφαλάρια