in , , , , , ,

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: 25 Ιδέες για Εναλλακτικά Κεφαλάρια

Ένα κεφαλάρι είναι μια λεπτομέρεια στο υπνοδωμάτιο σας που αναδεικνύει το στιλ της διακόσμησής σας και πολλά άλλα. Εάν το κρεβάτι σας δεν διαθέτει κεφαλάρι, μπορείτε να φτιάξετε ένα ή να αναζητήσετε μια εναλλακτική λύση που θα δώσει την αίσθηση που θέλετε στον ιδιαίτερο χώρος σας . Για να εμπνευστείτε, δείτε παρακάτω 25 Ιδέες για Εναλλακτικά Κεφαλάρια για το Υπνοδωμάτιο.

Καθρέπτες

Οι μεγάλοι καθρέφτες διευρύνουν οπτικά τον χώρο και αντανακλούν το φως κάνοντας το δωμάτιο πιο φωτεινό. Μπορείτε να επιλέξετε έναν καθρέφτη σε ένα vintage πλαίσιο για μια εκλεπτυσμένη πινελιά ή ένα μοντέρνο και απλό για μια κομψή μοντέρνα όψη.

Έργα τέχνης

Ένα έργο τέχνης ή ολόκληρη γκαλερί τοίχου είναι μια δημιουργική ιδέα. Είναι επίσης ένας καλός τρόπος για να προσθέσετε χρώμα και μοτίβο στο χώρο.

Υφάσματα

Όσον αφορά τα υφάσματα, μπορεί να είναι πολύ διαφορετικά. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε έναν ουρανό κρεβατιού για να προσθέσετε μια εκλεπτυσμένη όψη στο υπνοδωμάτιο. Εναλλακτικά, μπορείτε να κρεμάσετε χαλιά γιούτα ή μακραμέ για μια όψη boho στο χώρο σας.

Άλλες ιδέες

Υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι για να αναβαθμίσετε το κρεβάτι σας χωρίς κεφαλάρι και ο πιο δημοφιλής είναι ένας διάτρητος πίνακας με μερικά ράφια και γάντζους για να τοποθετήσετε διάφορα πράγματα, από κορνίζες έως γλάστρες.

Πώς να φτιάξετε κεφαλάρια κρεβατιού από μαξιλάρια

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Βάζει μια Σερβιέτα μέσα στο παπούτσι και ΛΥΝΕΙ ένα μεγάλο ΠΡΟΒΛΗΜΑ των ποδιών! 6 Κόλπα για τα Παπούτσια που Πρέπει να Γνωρίζετε

Αποκάλυψη: Αυτά είναι τα 5 ελληνικά e-shops που δεν παρέδωσαν ποτέ τις παραγγελίες