in , , , ,

24 Μοντέρνα Κρεμαστά Κεφαλάρια για το Υπνοδωμάτιό σας. Απογειώστε το!

Υπάρχει μια νέα και πολύ ζεστή τάση για διακόσμηση κρεβατοκάμαρας και αυτά είναι κρεμαστά μαξιλάρια κεφαλάρια!. Ένα τέτοιο κεφαλάρι είναι άνετο, πολύ μαλακό να ακουμπάτε και μπορείτε εύκολα να το φτιάξετε για να ταιριάζει με το υπνοδωμάτιό σας. Μπορεί να είναι κατασκευασμένο από οποιοδήποτε ύφασμα και τα μαξιλάρια μπορούν να είναι ακόμη και DIY. Το καλό είναι ότι ακόμα και αν το κρεβάτι σας δεν διαθέτει κεφαλάρι, θα έχετε ένα μοντέρνο. Υπάρχουν διάφορα σχήματα, μεγέθη και εμφάνιση που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Δείτε τα Μοντέρνα Κρεμαστά Κεφαλάρια για το Υπνοδωμάτιό σας παρακάτω!

Μαξιλάρια κεφαλάρια

Πάρτε τα μαξιλάρια σε οποιοδήποτε ύφασμα σας αρέσει. Δώστε προσοχή στο βελούδο και το δέρμα που θα προσθέσει υφή στο χώρο σας. Τα μαξιλάρια μπορεί να είναι συνηθισμένα ή επίπεδα, μπορούν να κρεμαστούν σε μεταλλική βάση ή σε δερμάτινους ιμάντες . Επιλέξτε ένα χρώμα αντίθεσης για το κεφαλάρι σας ή τουλάχιστον επιλέξτε μια τολμηρή μεταλλική βάση – χαλκό, ορείχαλκο ή μαύρο.

35 μοναδικές ιδέες για κεφαλάρια

Μακρύ μαξιλάρι κεφαλάρι

Ένα μακρύ μαξιλάρι κεφαλάρι θα φαίνεται λίγο πιο κομψό και λακωνικό από ένα συνηθισμένο μαξιλάρι. Ένα τέτοιο κεφαλάρι είναι συνήθως πιο επίπεδο και μπορεί να γίνει φουσκωτό ή όχι ανάλογα με το άγγιγμα του στυλ που θέλετε να δώσετε στο χώρο σας. Τα δερμάτινα κρεμαστά κεφαλάρια φαίνονται πολύ μοντέρνα και φρέσκα.

Πώς να φτιάξετε κεφαλάρια κρεβατιού από μαξιλάρια

Αυτές ήταν οι ιδέες για Μοντέρνα Κρεμαστά Κεφαλάρια για το Υπνοδωμάτιό σας.

πηγή φωτό

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Καιρός Αύριο: Καύσωνας

Ο Καιρός Αύριο: Έρχεται Καύσωνας και Μίνι καλοκαίρι! Στα κόκκινα ο Υδράργυρος με 40ρια!

7 Βασικά Είδη Γκαρνταρόμπας για Γυναίκες Άνω των 40 Ετών

7 Βασικά Είδη Γκαρνταρόμπας για Γυναίκες Άνω των 40 Ετών