in , ,

7 Βασικά Είδη Γκαρνταρόμπας για Γυναίκες Άνω των 40 Ετών

7 Βασικά Είδη Γκαρνταρόμπας για Γυναίκες Άνω των 40 Ετών
7 Βασικά Είδη Γκαρνταρόμπας για Γυναίκες Άνω των 40 Ετών

Ποια είναι, κατά τη γνώμη σας, τα πιο σημαντικά ρούχα και αξεσουάρ που πρέπει απαραίτητα να υπάρχουν σε μια ντουλάπα για γυναίκες άνω των 40; Σας προτείνουμε μια μικρή λίστα με μόνο 7 πράγματα, τα οποία είναι πολύ χρήσιμα στην ντουλάπα πολλών από εσάς. Και, ταυτόχρονα, σας προσκαλούμε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη λίστα ΠΟΛΥ ελεύθερα – επιλέγοντας αυτά που σας ταιριάζουν καλύτερα και σας προσελκύουν σε κάθε κατηγορία!

Μαύρο φόρεμα

Pinterest via @fashionjackson

Τα πιο «εύκολα» και ευπροσάρμοστα είναι πιθανώς τα μαύρα φορέματα, μακριά στο γόνατο ή ακριβώς πάνω / κάτω. Το σημαντικό είναι ότι αντικατοπτρίζουν το στυλ σας και τονίζουν καλύτερα το σώμα σας και την προσωπικότητά σας.

Μια ανοιχτόχρωμη μπλούζα ή πουκάμισο

@schuhe.frouwenmode.nl via Pinterest

Ανάλογα με τα χρώματα και την επιδερμίδα σας, η δική σας απόχρωση του λευκού θα μπορούσε να είναι ένα ελεφαντόδοντο, ένα μπεζ ή ακόμα και ένα ελαφρύ γκρι-μπεζ. Μπορείτε να επιλέξτε από κλασικά πουκάμισα έως μπλούζες boho. Αλλά το σημαντικό είναι να βρείτε αυτό που ταιριάζει σε εσάς και το στυλ σας. Ή αυτό που δημιουργεί μια έντονη αντίθεση με το συνηθισμένο στυλ σας!

Τζιν

a beautiful Cindy Crawford in washed jeans. Photo via Pinterest.

Δυστυχώς, πολλές γυναίκες πιστεύουν ότι τα τζιν δεν τους ταιριάζουν πια. Πόσο λάθος κάνουν. Τα τζιν είναι ένα τόσο υπέροχο και πολυποίκιλο ένδυμα που είναι κυριολεκτικά αδύνατο να μην βρείτε τι σας ταιριάζει! Επιπλέον, η τάσης για διαφορετικό τζιν σε κάθε εποχή σεζόν έχει εξαφανιστεί.

Μια υπέροχη τσάντα

@miamiamine via Pinterest

Και πάλι, σε αυτήν την περίπτωση το “υπέροχο” δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να έχετε μια ακριβή τσάντα ή ένα κομμάτι σχεδιαστών. Το σημαντικό πράγμα είναι να έχετε στην ντουλάπα σας τουλάχιστον μία τσάντα εξαιρετικής ποιότητας, κατασκευασμένη από όμορφο δέρμα και καλό φινίρισμα. Οι υπέροχες τσάντες μπορούν να αναγνωριστούν αμέσως και σίγουρα όχι από την τιμή: είναι εκείνες που ακόμη και χωρίς να είναι μαρκα πολυτελείας, προσελκύουν το βλέμμα των γυναικών όταν τις βλέπουν να φοριούνται από άλλη γυναίκα.

Μια ολόσωμη φόρμα

@griselina.com via Pinterest

Μόνο αν αγοράσετε μια θα καταλάβετε όλες τις δυνατότητες αυτού του λαμπρού ρούχου: πρώτα, υπάρχουν τόσα πολλά μοντέλα στα καταστήματα, σέξι ή απολύτως σπορ και για καθημερινή χρήση. Δεύτερον, είναι εύκολο να τα ταιριάξετε με αξεσουάρ αλλά και χωρίς περαιτέρω προσθήκες δημιουργούν μια πλήρη και εκπληκτική εμφάνιση. Τρίτον, η εμφάνισή τους είναι πιο μοντέρνα από ό, τι πολλά φορέματα, ειδικά στην βραδινή έκδοση.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Χειμερινό παλτό

@fashionchic.nl via Pitnerest

Προειδοποίηση: τα όμορφα παλτά είναι εθιστικά! Και, εύκολα, μετά το πρώτο θα αγοράζετε όλο και περισσότερα κάθε χειμώνα. Κανένα άλλο ρούχο δεν μπορεί να δώσει εξίσου κομψή εμφάνιση στις χειμερινές μας εμφανίσεις και να μας προστατεύει από τον πιο κρύο χειμώνα με εξίσου κομψό τρόπο.

Ένα ζεύγος γόβες

a beautiful JLO with a pair of Valentino Rockstud on her feet. Photo via Pinterest

Εντάξει, ίσως να μην τις φοράτε πάντα. Αλλά όταν το κάνετε, θα αισθανθείτε αμέσως διαφορετικά, όμορφα, θηλυκά. Φορέστε τις με ένα απλό skinny τζιν ή ένα κομψό κοκτέιλ φόρεμα και θα μεταμορφώσουν την εμφάνισή σας στη στιγμή. Για παράδειγμα, όταν πρέπει να πατέ σε ένα κομψό δείπνο αμέσως μετά τη δουλειά.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

24 Μοντέρνα Κρεμαστά Κεφαλάρια για το Υπνοδωμάτιό σας. Απογειώστε το!

10 Μοναδικές Ιδέες για Απλώστρες Ρούχων Εξωτερικού Χώρου