in , , , , ,

35 μοναδικές ιδέες για κεφαλάρια

Υπάρχουν λίγες διακοσμητικές πινελιές στο υπνοδωμάτιο που έχουν την ίδια σημασία όσο το ίδιο το κρεβάτι. Είναι ο πρωταγωνιστής γύρω από τον οποίο περιστρέφεται το υπόλοιπο δωμάτιο. Ρυθμίζει το στυλ, το θέμα και μερικές φορές ακόμα και το χρώμα του υπνοδωματίου. Φυσικά, ένα μέρος του κρεβατιού που μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε μόνοι σας χωρίς τις δεξιότητες ξυλουργικής σε επίπεδο εμπειρογνωμόνων είναι το κεφαλάρι. Ένα έξυπνο κεφαλάρι DIY δεν είναι μόνο κάτι διακοσμητικό. Αντανακλά το γούστο σας, την προσωπικότητα και το στυλ σας.

Κάνοντας το δικό σας κεφαλάρι είναι μόνο για να ανακαλύψετε τι λειτουργεί στην κρεβατοκάμαρά σας, αλλά και το υλικό που αγαπάτε. Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα στην άνεση που προσφέρουν τα υφασμάτινα κεφαλάρια και στα ξύλινα κεφαλάρια. Από τα κεφαλάρια παλετών DIY σε αυτά που κατασκευάζονται με φυσικό ξύλο και αυτά που είναι σούπερ κομψά με φινίρισμα από κόντρα πλακέ, ρίξτε μια ματιά σε 35 καταπληκτικές ιδέες για κεφαλάρια που θα σας κρατήσουν απασχολημένους για τα Σαββατοκύριακα που θα έρθουν!

Κεφαλάρια με ύφασμα

Το κεφαλάρι από ύφασμα είναι ένα από τα αγαπημένα μας και ο κύριος λόγος για αυτό είναι η απόλυτη άνεση που προσφέρει. Για πολλούς από εμάς, το ιδανικό κεφαλάρι είναι αυτό που μας επιτρέπει να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε την αγαπημένη τηλεοπτική εκπομπή ή το βιβλίο μας με ευκολία. Προσθέτουν επίσης άφθονο χρώμα και μοτίβο στην κρεβατοκάμαρα και δημιουργούν ένα δροσερό εστιακό σημείο.

Δείτε επίσης: Πώς να φτιάξετε κεφαλάρια κρεβατιού από μαξιλάρια

Δείτε επίσης: 30 μοναδικές κατασκευές με παλιά κεφαλάρια κρεβατιών!

Kεφαλάρια από παλέτες

Υπάρχει κάτι αναμφισβήτητα όμορφο για τις παλέτες που μετατρέπονται σε διακόσμηση στο σπίτι και αυτές γίνονται ακόμα πιο εντυπωσιακές όταν τις μετατρέπετε σε κεφαλάρι. Τα κεφαλάρια παλετών έχουν μια ρουστίκ ή βιομηχανική διαθέση γι ‘αυτό και μπορείτε να παίξετε περισσότερο με το φωτισμό που θα χρησιμοποιήσετε. Η αποσυναρμολόγηση ορισμένων παλετών και η επανασυναρμολόγησή τους για τη δημιουργία σχήματος “chevron” ή “ψαροκόκαλα” είναι μια άλλη επιλογή για όσους αναζητούν κάτι διαφορετικό.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

[crp]

Κεφαλάρια από φυσικό ξύλο

Όταν πρόκειται για ξύλινα κεφαλάρια, τίποτα ίσως δεν δείχνει ομορφότερο από το φυσικό ξύλο. Αν είστε αρκετά τυχεροί για να βρείτε μια μεγάλη πλάκα από ξύλο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κεφαλάρι, κάντε το! Εάν αυτό δεν είναι κάτι που σας αρέσει, τότε το υφασμάτινο ξύλινο κεφαλάρι με χρώμα μπορεί να είναι πιο κοντά στο στυλ σας. Ανακατέψτε και συνδυάστε διαφορετικούς τύπους ξύλου εδώ για να δημιουργήσετε ένα κεφαλάρι που φαίνεται οργανικό, μοναδικό και τονίζει το στυλ του υπνοδωματίου.

Δείτε επίσης: 51 DIY κεφαλάρια για το κρεβάτι των.. ονείρων σας!

Κεφαλάρια από κόντρα πλακέ

Το να βρείτε το σωστό κόντρα πλακέ που να ταιριάζει στο δωμάτιό σας είναι δύσκολο, ειδικά αν έχετε ένα υπνοδωμάτιο που είναι γυαλισμένο και μοντέρνο. Το εκπληκτικό όμως εδώ είναι ότι ένα απλό φύλλο κόντρα πλακέ μπορεί να δράσει σαν ένα εξαιρετικό κεφαλάρι από μόνο του, σε μια μικρή, σύγχρονη κρεβατοκάμαρα.

φωτ.: decoist

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Μαίρη Φρέση

Written by Μαίρη Φρέση

Είμαι η Μαίρη, ανήσυχο πνεύμα, πάντα ψάχνω να βρω ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί. Έχω σπουδάσει Φιλολογία και Marketing και αρθρογραφώ επαγγελματικά σε ηλεκτρονικά περιοδικά και blogs.

διαχωριστικά δωματίου

Μετατρέψτε ένα δωμάτιο σε δύο με αυτά τα 35 υπέροχα διαχωριστικά δωματίων

10 πράγματα που μπορείς να καθαρίσεις με coca cola

10 πράγματα που μπορείς να καθαρίσεις με coca cola