in , , , ,

Αλλάξτε το υπνοδωμάτιο του σπιτιού με… kάτω από 20 ευρώ! video

Αλλάξτε το υπνοδωμάτιο του σπιτιού με… κάτω από 20 ευρώ! video
Αλλάξτε το υπνοδωμάτιο του σπιτιού με… κάτω από 20 ευρώ! video

Ψάχνετε τρόπο να ανανεώσετε το υπνοδωμάτιο στο σπίτι σας αλλά το budget είναι αρκετά χαμηλό; Μην ανησυχείτε! Το toftiaxa.gr είναι εδώ για να σας δώσει φρέσκιες ιδέες προκειμένου να αναβαθμίσετε τη διακόσμηση του υπνοδωματίου σας με μικρά diy projects που δεν θα σας κοστίσουν πάνω από 20 ευρώ!

Φτιάξτε ένα φωσφοριζέ logo στον τοίχο του υπνοδωματίου στο σπίτι

Δημιουργήστε όποια λέξη σας αρέσει στον τοίχο σας χρησιμοποιώντας φωσφοριζέ καλώδιο με ενσωματωμένη μπαταρία. Αρχικά θα πρέπει να σχεδιάσετε τη λέξη που θέλετε πάνω σε ένα χαρτόνι. Τοποθετήστε ακριβώς από πάνω λεπτό σύρμα σχηματίζοντας τη λέξη. Στη συνέχεια βάλτε το φωσφοριζέ καλώδιο πάνω στο σύρμα που σχηματίζει τη λέξη που επιθυμείτε. Κολλήστε το σύρμα με το καλώδιο (θα βρείτε την κόλλα για καλώδια σε καταστήματα με ηλεκτρονικά είδη) και συγκρατήστε τα με κλιπάκια για να κολλήσουν καλά μεταξύ τους. Χρησιμοποιώντας δύο καρφάκια καρφιτσώστε τη λέξη πάνω στον τοίχο.

Φτιάξτε κρεμαστράκια για τα κοσμήματά σας στο σπίτι

Χρησιμοποιώντας απλές ξύλινες ορθογώνιες πλάκες (θα τις βρείτε σε ξυλουργεία) και πέτρες (μπορείτε να βρείτε ψεύτικες πέτρες με λιγότερο από 15 ευρώ εδώ) φτιάξτε όμορφα κρεμαστράκια για τα κοσμήματά σας. Βάψτε σε λευκό χρώμα τις ξύλινες πλάκες και αν θέλετε και έχετε χρυσό σπρέι, μπορείτε να ψεκάσετε με αυτό τις γωνίες για πιο όμορφο αποτέλεσμα. Κολλήστε τις πέτρες πάνω στις ξύλινες πλάκες με δυνατή κόλλα (θα βρείτε σε χρωματοπωλεία) και αφήστε να στεγνώσουν. Μόλις στεγνώσουν, κρεμάστε πάνω σε κάθε πέτρα τα κολιέ και τα βραχιόλια σας.

Σπίτι χωρίς… ξεβαμμένο έργο τέχνης στον τοίχο γίνεται;

Χρησιμοποιώντας απλή μπογιά τοίχου που διαλύεται σε νερό μπορείτε να φτιάξετε αυτό το εντυπωσιακό έργο τέχνης. Σχεδιάστε έναν μεγάλο κύκλο στον τοίχο σας χρησιμοποιώντας ένα καρφάκι και λάστιχο. Καρφιτσώστε το καρφάκι στον τοίχο και σφηνώστε σε αυτό ένα μεγάλο λάστιχο. Βάλτε στην άλλη άκρη ένα μολύβι και χρησιμοποιώντας αυτόν τον αυτοσχέδιο διαβήτη κάντε τον κύκλο σας.

Στη συνέχεια ανακατέψτε λίγη ποσότητα μπογιάς με ελάχιστο νερό. Χρησιμοποιώντας ένα πλατύ πινέλο δημιουργήστε την πρώτη λωρίδα χρώματος στον τοίχο σας. Μην αγχωθείτε αν στάξει μπογιά στον τοίχο γιατί αυτό είναι το ζητούμενο. Στη συνέχεια στο ίδιο ποτηράκι που είχατε την μπογιά, προσθέστε λίγο νερό και σχεδιάστε τη δεύτερη λωρίδα. Η δεύτερη λωρίδα θα είναι πιο ανοιχτόχρωμη λόγω του ότι προσθέσατε νερό στην μπογιά. Σε κάθε λωρίδα θα προσθέτετε λίγο νερό για να γίνεται όλο και πιο ανοιχτόχρωμη. Χρησιμοποιήστε αυτοκόλλητη ταινία ανάμεσα σε κάθε λωρίδα για να σας βγουν οι λωρίδες ολόισιες.

Καλάθι οργάνωσης στο υπνοδωμάτιο και το σπίτι

Αυτό το όμορφο καλάθι δεν θα ομορφύνει μόνο το χώρο σας αλλά θα σας βοηθήσει να βάλετε και τάξη σε όλο το σπίτι. Χρησιμοποιήστε το στο τέλος κάθε μέρας για να πηγαίνετε κρατώντας το σε όλα τα δωμάτια και να βάζετε μέσα σε αυτό όλα τα αντικείμενα που προκαλούν ακαταστασία. Για να φτιάξετε το καλάθι θα χρειαστείτε ένα απλό ψάθινο καλάθι που μπορείτε να βρείτε σε κατάστημα με είδη σπιτιού, πολύχρωμα πομ-πομ (μπορείτε να τα βρείτε σε καταστήματα παιχνιδιών) και κόλλα. Επιλέξτε 2 ή 3 αποχρώσεις πομ-πομ για να βάλετε στο καλάθι σας. Κολλήστε διαφορετικό χρώμα σε κάθε λωρίδα. Αν αγοράσετε μικρά πομ-πομ ίσως χρειαστεί να κολλήσετε περισσότερες λωρίδες για να δείξει πιο όμορφο και πλούσιο το καλάθι σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Καλάθι οργάνωσης στο υπνοδωμάτιο και το σπίτι
Καλάθι οργάνωσης στο υπνοδωμάτιο και το σπίτι

Όμπρε καρέκλα και… αλλάζει το σπίτι

Σε κάθε υπνοδωμάτιο χρειάζεται συνήθως μια καρέκλα. Γιατί, λοιπόν, να μην διακοσμήσετε το δωμάτιό σας με μια ιδιαίτερη καρέκλα που μπορείτε να δημιουργήσετε μόνοι σας; Για να δημιουργήσετε την καρέκλα της παρακάτω εικόνας θα χρειαστείτε μπογιά για ξύλινες επιφάνειες (θα τη βρείτε σε χρωματοπωλείο) και ένα πινέλο. Ξεκινήστε βάφοντας τα πόδια και το κάθισμα. Συνεχίστε να βάφετε την πλάτη της καρέκλας μέχρι τη μέση και από εκεί και πάνω περάστε πολύ απαλά με το πινέλο σβήνοντας την μπογιά ώστε να δημιουργηθεί αυτό το όμπρε αποτέλεσμα.

Συρταριέρα με χρυσά ράφια

Οι χρυσές λεπτομέρειες σε ένα δωμάτιο δίνουν πάντα στιλ και άλλωστε σύμφωνα με το φενγκ σούι, το χρυσό στη διακόσμηση του σπιτιού φέρνει οικονομική ευημερία. Αν έχετε μια παλιά συρταριέρα στο δωμάτιό σας ή αγοράσατε μόλις μια λευκή συρταριέρα που είναι πολύ απλή για τα γούστα σας, μπορείτε εύκολα να τη μεταμορφώσετε με αυτό το απλό τρικ.

Θα χρειαστείτε χρυσό χαρτί περιτυλίγματος και ειδικό υγρό για να αποτυπωθεί το χρώμα πάνω στο συρτάρι σας. Ξεκινήστε περνώντας με ένα πινέλο το ειδικό υγρό πάνω σε όλη την επιφάνεια του συρταριού. Πριν αυτό στεγνώσει βάλτε ένα κομμάτι χρυσού περιτυλίγματος πάνω στο συρτάρι ώστε να καλυφθεί όλο και πιέστε με το χέρι σας ώστε να αποτυπωθεί το χρώμα και να ενωθεί το χρυσό χαρτί περιτυλίγματος με το συρτάρι. Μόλις δείτε πως το αποτέλεσμα είναι ομοιόμορφο, αφαιρέστε το συρτάρι από τη θέση του, γυρίστε το ανάποδα και κόψτε με ένα κοπίδι το χρυσό χαρτί που περισσεύει.

Μαξιλάρια με χρωματιστά σχέδια και το σπίτι… αλλάζει

Δώστε λίγο χρώμα και ένταση στα μαξιλάρια σας βάφοντάς τα με ειδικές μπογιές υφασμάτων (μπορείτε να βρείτε σε χρωματοπωλεία). Ξεκινήστε βάζοντας μια εφημερίδα μέσα στην άδεια μαξιλαροθήκη για να μην αποτυπωθεί το χρώμα και στις δύο μεριές. Βάλτε σε ένα παλιό πιάτο διάφορες αποχρώσεις μπογιάς και με ένα λεπτό πινελάκι ξεκινήστε, όπως λέει και το spirossoulis, να κάνετε σχέδια ώστε να δημιουργηθεί το αποτέλεσμα της παρακάτω εικόνας. Αφήστε να στεγνώσουν για ένα 24ωρο πριν τα πλύνετε.

Σπίτι – Δείτε και στα παρακάτω βίντεο ιδέες… διακόσμησης για το υπνοδωμάτιο

via eretikos

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

καθαρισμός μούχλας,συμβουλές καθαρισμού,καθαρισμός,χρήσιμα

Πώς να Καθαρίσετε τη Μούχλα σε Ανοξείδωτες Επιφάνειες

μαλλιά πλεξούδα,μαλλιά ράστα,χτενίσματα,συμβουλές για μαλλιά,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς

20 Αξιολάτρευτα Στυλ Πλεξούδας που θα Λατρέψετε