in , , , , ,

13 Κόλπα για να Διατηρήσετε τα Παπούτσια σας σαν Καινούργια

13 Κόλπα για να Διατηρήσετε τα Παπούτσια σας σαν Καινούργια
13 Κόλπα για να Διατηρήσετε τα Παπούτσια σας σαν Καινούργια

Όσον αφορά τα παπούτσια, έχουμε συνηθίσει να πληρώνουμε αρκετά και θέλουμε να διαρκούν όσο το δυνατόν περισσότερο. Ευτυχώς, υπάρχουν εξαιρετικές συμβουλές για όλα τα είδη παπουτσιών για να διατηρηθούν σαν καινούργια.

Περιποίηση με κερί

brightside.me

Θέλετε τα παπούτσια σας να είναι αδιάβροχα; Πάρτε λίγο κερί αποτρίχωσης ή κερί παραφίνης και τρίψτε το στα παπούτσια. Θα εμποδίσει το νερό να περάσει από το ύφασμα.

Βάζει μια Σερβιέτα μέσα στο παπούτσι και ΛΥΝΕΙ ένα μεγάλο ΠΡΟΒΛΗΜΑ των ποδιών! 6 Κόλπα για τα Παπούτσια που Πρέπει να Γνωρίζετε

Ανοίξτε τα παπούτσια σας

brightside.me

Είναι τα παπούτσια που μόλις αγοράσατε πολύ σφιχτά; Βάλτε ένα φλιτζάνι νερό σε μια σακούλα τροφίμων με φερμουάρ, τοποθετήστε από μια το σε κάθε παπούτσι και βάλτε τα παπούτσια στον καταψύκτη. Το νερό θα μετατραπεί σε πάγο και θα ανοίξει τις πλευρές του παπουτσιού. Αφήστε τα εκεί όλη τη νύχτα και θα είναι έτοιμα να φορέθουν το πρωί.

Καθαρισμός παπουτσιών

brightside.me

Εάν τα παπούτσια σας είναι ανοιχτόχρωμα, μπορούν γρήγορα να γίνουν τόσο βρώμικα που ακόμη και ένα πλυντήριο δεν μπορεί να βοηθήσει. Πάρτε μια παλιά οδοντόβουρτσα, λίγη μαγειρική σόδα μαζί με λίγο υπεροξείδιο του υδρογόνου και νερό. Βουτήξτε τη βούρτσα στο μείγμα και τρίψτε την στο παπούτσι. Θα πρέπει να απομακρύνει αμέσως τη βρωμιά!

Καθαρισμός αθλητικών παπουτσιών

brightside.me

Τα αθλητικά παπούτσια δεν έχουν μόνο ύφασμα, αλλά και λαστιχένια μέρη. Πάρτε μια απλή γομολάστιχα και καθαρίστε οτιδήποτε από τα λαστιχένια μέρη του παπουτσιού σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ανανέωση δερμάτινων υποδημάτων

brightside.me

Τα δερμάτινα παπούτσια αρχίζουν να βρωμίζουν με την πάροδο του χρόνου, ειδικά όταν βρέχονται. Για να τα καθαρίσετε, αναμείξτε ίσα μέρη νερό και ξύδι. Ψεκάστε το μείγμα στα παπούτσια και τρίψτε απαλά με μια βούρτσα παπουτσιών. Επαναλάβετε εάν χρειαστεί.

Πώς να αποχρωματίσετε κιτρινισμένα λευκά αθλητικά παπούτσια και να γίνουν σαν καινούργια! [Βίντεο]

Διατηρήστε το σχήμα στις μπότες σας

brightside.me

Εάν έχετε μπότες με μαλακό δέρμα, πάρτε ένα βαρύ περιοδικό, διπλώστε το σαν σωλήνα και τοποθετήστε το στη μπότα. Το περιοδικό θα τις κρατήσει όρθιες, ώστε να μην τσαλακώνουν.

brightside.me

Εάν βρέξετε τις μπότες σας, μην τις βάλετε στην άκρη γιατί μπορεί να χάσουν το σχήμα τους. Αντ’ αυτού, πάρτε μερικά άδεια μπουκάλια και τοποθετήστε τις μπότες ανάποδα για να στεγνώσουν.

Απαλλαγείτε από τις οσμές

brightside.me

Τα αθλητικά παπούτσια σίγουρα δεν μυρίζουν σαν μπουκέτο τριαντάφυλλα. Εξαλείψτε το δυσάρεστο πρόβλημα οσμών βάζοντας τους φακελάκια τσαγιού όλη τη νύχτα και μεταξύ των επισκέψεων στο γυμναστήριο.

Διατηρώντας το δέρμα γυαλιστερό

brightside.me

Για να διατηρήσετε τα δερμάτινα παπούτσια σας λαμπερά και νέα, απλώς χρησιμοποιήστε μια φλούδα μπανάνας! Τρίψτε την στο δέρμα και σκουπίστε με μια χαρτοπετσέτα.

Εξαφανίστε τις γρατσουνιές στα παπούτσια

brightside.me

Τα πανέμορφα παπούτσια σας έχουν μαύρες γρατσουνιές όταν χτυπούν το ένα το άλλο; Υπάρχει λύση. Βρέξτε ελαφρά τις άκρες μιας μπατονέτας με ασετόν, πιέστε απαλά και αφαιρέστε τις μαύρες γρατσουνιές από τα αγαπημένα σας παπούτσια.

Πρόληψη ιδρώτα

brightside.me

Η αντιμετώπιση των ιδρωμένων ποδιών είναι πραγματικό πρόβλημα για όσους ζουν σε θερμές χώρες, αλλά και κατά τη διάρκεια καυτών καλοκαιριών. Έτσι, για να αποτρέψετε τα πόδια σας να ιδρώνουν και να μυρίζουν άσχημα μετά, δοκιμάστε να βάλετε γυναικείες σερβιέτες σε αυτά.

Ολισθηρά παπούτσια

brightside.me

Είναι το πιο ενοχλητικό πράγμα να φοράτε τα καινούργιά σας παπούτσια αλλά να είναι τόσο ολισθηρά που δεν μπορείτε να βγείτε έξω. Μπορείτε να τρίψετε τη σόλα με γυαλόχαρτο και αν αυτό δεν βοηθήσει, πάρτε ένα πιστόλι κόλλας και απλώστε κόλλα. Αφήστε να στεγνώσει πριν τα φορέσετε.

Συσκευάστε τα παπούτσια σας

brightside.me

Εάν πρέπει να συσκευάσετε γρήγορα και δεν έχετε αρκετό χρόνο για να καθαρίσετε τα παπούτσια σας, απλώς βάλτε τα σε ένα σκουφάκι ντους. Αυτό θα διατηρήσει τα ρούχα σας καθαρά και τα παπούτσια σας συσκευασμένα.

Τσίχλες

brightside.me

Εάν είχατε την ατυχία να πατήσετε τσίχλα, μην προσπαθήσετε αμέσως να την ξύσετε. Πάρτε ένα κομμάτι πάγου και βάλτε το επάνω της. Θα την σκληρύνει και θα μπορέσετε να την αφαιρέσετε πιο εύκολα.

21 συμβουλές για να κάνετε τα παπούτσια σας πιο άνετα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Σκασμένες φτέρνες; Το κόλπο με το κερί που θα τις κάνει απαλές μέσα σε μια νύχτα!

Σκασμένες φτέρνες; Το κόλπο με το κερί που θα τις κάνει απαλές μέσα σε μια νύχτα!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί αποξηραμένα βερύκοκα. Μην τα καταναλώσετε!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί αποξηραμένα βερύκοκα. Μην τα καταναλώσετε!