in ,

Ψαράκια υγρασίας, μυρμήγκια, φρουτόμυγες και άλλα 8 Μικροσκοπικά Έντομα στο Μπάνιο και πώς να τα Εξαλείψετε

Ψαράκια υγρασίας, μυρμήγκια, φρουτόμυγες και άλλα 8 Μικροσκοπικά Έντομα στο Μπάνιο και πώς να τα Εξαλείψετε
Ψαράκια υγρασίας, μυρμήγκια, φρουτόμυγες και άλλα 8 Μικροσκοπικά Έντομα στο Μπάνιο και πώς να τα Εξαλείψετε

Τα μπάνια μπορεί να είναι ένα κοινό μέρος για την εμφάνιση μικρών εντόμων λόγω υγρασίας και ζεστασιάς που μπορείτε να ξεφορτωθείτε με εύκολες και αποτελεσματικές λύσεις. Αν έχει υγρασία και μούχλα στο σπίτι σίγουρα έχεις αυτά τα έντομα: Δες πως θα τα διώξεις

Ασημόψαρα

11 Μικροσκοπικά Έντομα στο Μπάνιο και πώς να τα Εξαλείψετε

Διατηρήστε το μπάνιο σας στεγνό και καλά αεριζόμενο. Διορθώστε άμεσα τις διαρροές, μειώστε τα επίπεδα υγρασίας και χρησιμοποιήστε αφυγραντήρα εάν είναι απαραίτητο. Σφραγίστε τις ρωγμές και τις σχισμές για να αποτρέψετε την είσοδό τους. Χρησιμοποιήστε εντομοκτόνα ή παγίδες εάν χρειάζεται.

Μυρμήγκια

Καθαρίστε χυμένα τρόφιμα, ψίχουλα και ζαχαρούχες ουσίες. Σφραγίστε τα σημεία εισόδου γύρω από παράθυρα, πόρτες και σωλήνες. Χρησιμοποιήστε δολώματα μυρμηγκιών ή μη τοξικές θεραπείες όπως ξίδι και σπρέι νερού για να τα αποτρέψετε.

Φρουτόμυγες

Πετάξτε τα υπερώριμα φρούτα, αδειάστε συχνά τα σκουπίδια και καθαρίστε τις αποχετεύσεις. Φτιάξτε παγίδες χρησιμοποιώντας ένα βάζο με ξύδι και πλαστική μεμβράνη με τρύπες.

Κατσαρίδες

Διατηρήστε το μπάνιο σας καθαρό και στεγνό, διορθώστε τις διαρροές νερού και σφραγίστε τις ρωγμές. Χρησιμοποιήστε δολώματα ή παγίδες κατσαρίδας και εξετάστε τον επαγγελματικό έλεγχο παρασίτων εάν η προσβολή είναι σοβαρή.

Δείτε ακόμη Τα έντομα προτιμούν το δικό σου σπίτι: 8 πράγματα που μπορείτε να αλλάξετε για να τα εξαφανίσετε

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ψυχωδίδες

Καθαρίστε καλά τις αποχετεύσεις χρησιμοποιώντας ένα μείγμα μαγειρικής σόδας και ξιδιού και στη συνέχεια βραστό νερό. Καθαρίζετε τακτικά τις αποχετεύσεις του νεροχύτη και του ντους.

Ψωκόπτερα

Μειώστε τα επίπεδα υγρασίας μέσω εξαερισμού και αφυγραντήρων. Αποθηκεύστε βιβλία, χαρτί και άλλα ευάλωτα αντικείμενα σε ξηρούς χώρους. Καθαρίστε τις πληγείσες περιοχές με ηλεκτρική σκούπα και απορρίψτε τα μολυσμένα υλικά.

Πόδουροι

Αντιμετωπίστε τα προβλήματα υγρασίας επιδιορθώνοντας τις διαρροές και βελτιώνοντας τον αερισμό. Αφαιρέστε τα υγρά υλικά και την ακαταστασία. Χρησιμοποιήστε εντομοκτόνο σαπούνι ή γη διατόμων εάν χρειάζεται.

Αράχνες

Καθαρίζετε τακτικά και φροντίζετε το μπάνιο σας για να αφαιρέσετε τα σημεία ιστών. Σφραγίστε ρωγμές και σχισμές όπου μπορούν να εισέλθουν αράχνες. Χρησιμοποιήστε απωθητικά αράχνης ή κολλώδεις παγίδες και δοκιμάστε φυτά που αποτρέπουν τις αράχνες.

Σκόρος τροφίμων

Αποθηκεύστε τα ξηρά τρόφιμα σε αεροστεγή δοχεία. Καθαρίζετε τακτικά τα ντουλάπια για να αποφύγετε προσβολές και κρατήστε τις πόρτες και τα παράθυρα κλειστά το βράδυ. Χρησιμοποιήστε παγίδες φερομόνης για να πιάσετε αρσενικούς σκώρους.

Δερμάπτερα

Αφαιρέστε τα υγρά σκουπίδια και αν έχτε φυτά κοντά στο μπάνιο σας. Σφραγίστε ρωγμές και σχισμές. Χρησιμοποιήστε εντομοκτόνα ή παγίδες για να διαχειριστείτε τις προσβολές.

Σκουλήκια ντους

Βεβαιωθείτε ότι τα μπάνια και οι κουζίνες είναι στεγνά για να εξαλείψετε το υγρό περιβάλλον τους. Επισκευάστε τις διαρροές αμέσως για να μειώσετε την υγρασία. Εάν χρειάζεται, ζητήστε βοήθεια από ειδικούς.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης 3 Ασφαλείς Φυσικοί Τρόποι για να Απαλλαγείτε από τα Έντομα στο Σπίτι

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

62 Ιδέες για Ξύλινα Έπιπλα Εξωτερικού Χώρου

62 Ιδέες για Ξύλινα Έπιπλα Εξωτερικού Χώρου

16 Κανόνες Μόδας που Πρέπει να Ακολουθήσετε για να Φαίνεστε Αριστοκρατικές

16 “Αριστοκρατικοί” Κανόνες Μόδας που Πρέπει να Ακολουθήσετε για να Φαίνεστε Πάντα Σικ και Στυλάτες