in , , , ,

10 Πράγματα που σας Κάνουν να Φαίνεστε Παλιομοδίτικες και Κακόγουστες

παλιομοδίτικη ένδυση,ντεμοντέ ρούχα,μόδα,συμβουλές μόδας,ρούχα,συμβουλές για ρούχα,lifestyle,
παλιομοδίτικη ένδυση,ντεμοντέ ρούχα,μόδα,συμβουλές μόδας,ρούχα,συμβουλές για ρούχα,lifestyle,

Πολλές γυναίκες θέλουν να δείχνουν μοντέρνες, σε φόρμα και νέες. Και για να το καταφέρουν, χρησιμοποιούν διάφορα κόλπα και ακολουθούν τις τάσεις της μόδας. Ωστόσο, όλες οι προσπάθειές μπορεί να είναι μάταιες γιατί ακόμη και τα εξαιρετικά μοντέρνα ρούχα μπορούν να ταιριάζουν άσχημα. Υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορούν να σας κάνουν να φαινόσαστε παλιομοδίτικες και κακόγουστες και σίγουρα θα εκπλαγείτε. 15 Λάθη με Τζιν που Μπορούν να Καταστρέψουν και τις πιο Κομψές Εμφανίσεις

Πληθώρα συντηρητικών κομματιών σε ένα ντύσιμο

© lookstudio / Freepik, GEORGE ROGERS/SIPA/Sipa Press/East News

Ένα συντηρητικό στυλ ένδυσης σάς επιτρέπει να φαίνεστε κομψές σε κάθε περίσταση. Αλλά δεν πρέπει να το παρακάνετε, καθώς ο συνδυασμός πολλών κλασικών αντικειμένων σε ένα ντύσιμο μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε μερικά χρόνια μεγαλύτερες. Ένα τουίντ σακάκι, πέρλες και μια μπλούζα με φιόγκο, για παράδειγμα, είναι υπερβολικά πολλά για μια εμφάνιση.

Αντίθετα, είναι καλύτερο να συνδυάσετε συντηρητικά κομμάτια με πιο τολμηρά, δημιουργώντας μια ισορροπημένη εμφάνιση. Για παράδειγμα, δοκιμάστε να φορέσετε ένα τουίντ σακάκι με μοντέρνα κοσμήματα ή ένα κλασικό κολιέ με πέρλες με ένα φωτεινό φόρεμα επίδεσμο.

Γυαλιστερό καλσόν

© freepik / Freepik, © user15285612 / Freepik

Αυτά τα καλσόν δείχνουν παλιομοδίτικα και τραβούν υπερβολική προσοχή. Είναι καλύτερα να επιλέξετε μαύρο καλσόν είτε ματ είτε γυαλιστερό. Και αν το ντύσιμό σας απαιτεί καλσόν στο χρωμα του δέρματος, τότε προτιμήστε μια ματ διαφανή επιλογή. Αυτά τα καλσόν είναι ελάχιστα ορατά αλλά δημιουργούν μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση.

Υπερβολική κάλυψη

© freepic.diller / Freepik, © ArthurHidden / Freepik

Ένα ρούχο που κρύβει το σώμα κυριολεκτικά αποκαλύπτει ότι το άτομο κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να μην ξεχωρίσει. Αυτή η επιλογή ενδυμασίας είναι πιο συνηθισμένη για ηλικιωμένες που τείνουν να καλύπτονται με ρούχα.

Είναι καλύτερο να αποκαλύψετε ορισμένα σημεία του σώματός σας, όπως η περιοχή του λαιμού ή τα χέρια, για να φαίνεστε πιο ζωντανές και μοντέρνες.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Απόλυτο μαύρο

© bristekjegor / Freepik, © pch-vector / Freepik

Μπορεί να φαίνεται ότι το μαύρο χρώμα μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε πιο αδύνατες και είναι κατάλληλο για κάθε περίσταση, αλλά, στην πραγματικότητα, τα ρούχα αυτού του χρώματος έχουν μεγάλη αντίθεση. Και όταν κάτι μαύρο είναι κοντά στο πρόσωπό σας, αναδεικνύει όλες τις ρυτίδες και τις κηλίδες πάνω του.

Επομένως, είναι καλύτερο να επιλέξετε ένα τοπ σε πιο ανοιχτό χρώμα, ενώ το κάτω μέρος μπορεί να είναι ακόμα μαύρο.

Ντεμοντέ τζιν

© ASphotofamily / Freepik, © senivpetro / Freepik

Το ψηλόμεσο τζιν είναι ξανά στη μόδα, ήδη από τη δεκαετία του ’80. Αυτός είναι ο λόγος που μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να ξεθάψετε το παλιό σας παντελόνι για να μην ξοδέψετε χρήματα σε καινούργια. Αλλά αυτή δεν είναι η καλύτερη ιδέα.

Το γεγονός είναι ότι τα τζιν, εκείνη την εποχή, ήταν φτιαγμένα από χοντρό τζιν, το οποίο δεν ήταν ελαστικό, επομένως δεν ήταν πραγματικά προσαρμοσμένα στο σχήμα σας. Και εξαιτίας αυτού τείνουν να φαίνονται φαρδιά. Έτσι, αν θέλετε να φορέσετε ψηλόμεσα τζιν, είναι καλύτερο να αγοράσετε καινούργια που ταιριάζουν στη σιλουέτα σας.

Δείτε ακόμη 10 Μικρές Λεπτομέρειες που σας Κάνουν να Φαινόσαστε Μεγαλύτερες

Γόβες με χοντρό τακούνι και παπούτσια πλατφόρμα

© Karen Laårk Boshoff / Pexels, © ROMAN ODINTSOV / Pexels

Οι γόβες με χοντρό τακούνι και τα παπούτσια πλατφόρμα προσθέτουν περιττή βαρύτητα στο κάτω μέρος του σώματός σας.

Είναι καλύτερο να επιλέξετε γόβες στιλέτο ή με κοντό τακούνι. Και για να κάνετε την εμφάνισή σας πιο εκλεπτυσμένη, επιλέξτε μια μυτερή μύτη.

Φούστες μέχρι το πάτωμα

© ASphotofamily / Freepik, © ASphotofamily / Freepik

Μερικές φορές οι γυναίκες φορούν πολύ μακριές φούστες για να κρύψουν τις ατέλειες του σώματος που δεν υπάρχουν πάντα. Αλλά μπορεί να καταλήξετε με το αντίθετο αποτέλεσμα, επειδή αυτός ο τύπος φούστας μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε πιο φαρδιά και πιο παχιά.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, μπορείτε να βρείτε το πιο κολακευτικό μήκος της φούστας για το σώμα σας κοιτάζοντας στον καθρέφτη και σημειώνοντας το πιο λεπτό μέρος της περιοχής γύρω από το γόνατό σας. Εκεί πρέπει να φτάνει το στρίφωμα σας.

Παντελόνι με ελαστική ζώνη

© freepik / Freepik

Τα άνετα παντελόνια με ελαστική ζώνη συνδέονται συχνά με ηλικιωμένους. Και αυτό γιατί οι ρυτίδες γύρω από τη μέση και τα τετράγωνα κοψίματα δεν τείνουν να κολακεύουν κανέναν σωματότυπο.

Αλλά αν η άνεση είναι πολύ σημαντική για εσάς, προσπαθήστε να επιλέξετε ένα παντελόνι που έχει μια φαρδιά ελαστική ζώνη γύρω από τη μέση. Έτσι, το παντελόνι θα ταιριάζει καλύτερα.

Κάλτσες που φαίνονται

© rawpixel.com / Freepik

Το να φοράτε αθλητικά ή φλατ παπούτσια χωρίς κάλτσες μπορεί να είναι αρκετά άβολο, αλλά το να συνδυάσετε παπούτσια με κάλτσες στον αστράγαλο κάνει τη γενική σας εμφάνιση πιο ντεμοντέ.

Ένα μεταξωτό φουλάρι στο λαιμό

© senivpetro / Freepik, © marymarkevich / Freepik

Ένα κοντό μεταξωτό φουλάρι δεμένο γύρω από το λαιμό σας μπορεί να τραβήξει ανεπιθύμητη προσοχή στην περιοχή και να τονίσει τις ατέλειες που σχετίζονται με την ηλικία. Εξάλλου, αυτό το αξεσουάρ είναι εδώ και καιρό εκτός μόδας.

Αλλά αν έχετε ένα όμορφο μεταξωτό μαντήλι και θέλετε να το φορέσετε, είναι πολύ πιο διασκεδαστικό να το δέσετε γύρω από τη λαβή ενός πορτοφολιού σε αντίθετο χρώματος.

πηγή

Δείτε επίσης 13 Συμβουλές Ένδυσης που θα σας Κάνουν να Φαίνεστε Κομψή αλλά Όχι Κιτσαρία

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.1 / 5. Αξιολογήσεις: 22

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

μπαντάνα,συμβουλές μόδας,μόδα,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς,Lifestyle,

25 Ιδέες για να Φοράτε Μπαντάνα σαν Βασίλισσα Ομορφιάς

Κουρέματα για να φαίνεσαι μικρότερη - Έτσι θα κάνεις τα Μαλλιά σου για να κόψεις 5 με 10 Χρόνια!

Κουρέματα για να φαίνεσαι μικρότερη – Έτσι θα κάνεις τα Μαλλιά σου για να κόψεις 5 με 10 Χρόνια!