in , , , ,

15 Λάθη με Τζιν που Μπορούν να Καταστρέψουν και τις πιο Κομψές Εμφανίσεις

λάθη τζιν,λάθη ντυσίματος,συμβουλές για τζιν,ρούχα,μόδα,συμβουλές μόδας,
λάθη τζιν,λάθη ντυσίματος,συμβουλές για τζιν,ρούχα,μόδα,συμβουλές μόδας,

Ο Levi Strauss έφτιαξε το τζιν παντελόνι το 1871. Και αυτό το ρούχο έχει αλλάξει πολύ από τότε και έγινε αναπόσπαστο μέρος της γκαρνταρόμπας πιθανώς κάθε ανθρώπου στον πλανήτη. Υπάρχουν μερικά λάθη που κάνουμε συνήθως όταν φοράμε τζιν που μπορούν να καταστρέψουν και τις πιο κομψές εμφανίσεις. Το ιδανικό τζιν για κάθε γυναίκα άνω των 40 και άλλες 7 τάσεις της μόδας που θα κυριαρχήσουν

Διπλό τζιν

brightside

Το διπλό τζιν επιστρέφει στην τάση, οπότε μπορείτε να συνδυάσετε εύκολα τζιν πουκάμισα ή σακάκια με τζιν. Αλλά δεν είναι απαραίτητο να προσπαθήσετε να ταιριάξετε τις αποχρώσεις του τζιν. Αντίθετα, διαφορετικές αποχρώσεις θα δημιουργήσουν αντίθεση και θα αμβλύνουν την εμφάνισή σας.

Το λάθος μήκος του ίσιου τζιν

brightside

Τα τζιν με ίσιο πόδι είναι ένα βασικό ρούχο και αυτό είναι που τα κάνει τόσο δημοφιλή. Ένα κλασικό τζιν με ίσιο πόδι σπάει ακριβώς στον αστράγαλό σας, ενώ τα τζιν που είναι πολύ μακριά μπορεί να προκαλέσουν επιπλέον όγκο γύρω από αυτήν την περιοχή.

Ανομοιόμορφα ρεβέρ

brightside

Το να κάνετε ρεβέρ στα τζιν σας είναι ένα καλό κόλπο αν είναι πολύ μακρύ για εσάς ή αν θέλετε να δοκιμάσετε ένα διαφορετικό στυλ. Ωστόσο, τα ρεβέρ πρέπει να είναι ομοιόμορφα και προσεγμένα. Οι ειδικοί συνιστούν τη χρήση του εμπειρικού κανόνα, που σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον αντίχειρά σας ως αυτοσχέδιο χάρακα. Πρώτα, τοποθετήστε τον αντίχειρά σας στο στρίφωμα και στη συνέχεια τυλίξτε το τζιν δύο φορές.

Λάθος καβάλο

brightside

Το μήκους του καβάλου παίζει σημαντικό ρόλο στο πώς θα δείχνει το τζιν πάνω σας. Θα πρέπει να λάβετε υπόψη το μήκος του κορμού σας πριν επιλέξετε ένα τζιν. Ακόμη και τα ψηλόμεσα τζιν μπορεί να έχουν καβάλο που δεν είναι αρκετά ψηλό για μια ψηλή γυναίκα με μακρύ κορμό. Και αν το καβάλο είναι λάθος, αυτό μπορεί να οδηγήσει στο δάχτυλο της καμήλας, οπότε είναι καλύτερο να επιλέξετε άλλο τζιν.

Μπότες μέχρι το γόνατο που είναι πολύ στενές

Axelle / Bauer-Griffin / East News, ZapatA / MEGA / EAST NEWS

Πρώτον, είναι καλύτερο να συνδυάσετε τις μπότες μέχρι το γόνατο με ένα στενό τζιν μόνο επειδή τα φαρδιά παντελόνια θα ζαρώσουν γύρω από τα γόνατά σας, παραμορφώνοντας τη σιλουέτα σας. Δεύτερον, επιλέξτε μπότες με φαρδιά γάμπα. Αυτό θα κάνει την εμφάνισή σας πιο χαλαρό.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Τζιν χωμένο μέσα στις μπότες

brightside

Τα τζιν που διπλώνουν πάνω από τα μποτάκια σας δεν φαίνονται πολύ κομψά. Είναι καλύτερο να επιλέξετε τζιν σε ίσιο πόδι ή cropped skinnies που σταματούν 2,5 ή 5 εκατοστά πάνω από το επάνω μέρος των μποτών σας για να κάνετε την εμφάνισή σας τέλεια.

Ψηλόμεσο τζιν που έχει τραβηχτεί μέχρι τη μέση

brightside

Τα ψηλόμεσα τζιν είναι στη μόδα εδώ και μερικά χρόνια γιατί δείχνουν κομψά και φοριούνται άνετα. Ωστόσο, αν έχετε ένα αγαπημένο ψηλόμεσο τζιν, μπορείτε να το φορέσετε και εσείς. Αλλά δεν είναι η καλύτερη ιδέα να προσπαθήσετε να το τραβήξετε μέχρι τη μέση σας και να το στερεώσετε εκεί με μια ζώνη. Ακόμα κι αν η διαφορά μεταξύ της μέσης του τζιν σας και της μέσης σας είναι μόλις 2,5 εκατοστά, μην το κάνετε γιατί αυτό μπορεί να προκαλέσει το αντιαισθητικό δάχτυλο της καμήλας.

Δείτε ακόμη Αλλάζει η μόδα – Αλλάζουμε τα ρούχα μας: Πώς να Μετατρέψετε Κανονικό Τζιν σε Skinny

Φοράτε τζιν που δεν κολακεύουν τον σωματότυπο σας

Δεν είναι πάντα καλή ιδέα να ακολουθείτε τυφλά τις τάσεις της μόδας χωρίς να λαμβάνετε υπόψη τον σωματότυπο σας. Για παράδειγμα, τα τζιν θα πρέπει να αρχίσουν να ξεφουσκώνουν στο ύψος των γονάτων σας. Αλλά αν είναι πολύ φαρδύ και ξεκινά πάνω από το γόνατο, αυτό μπορεί να κάνει τα πόδια πιο κοντά.

Τζιν κατεβασμένο στο ύψος των γοφών

Bauergriffin.com / East News

Αν κατεβάσετε λίγο τα μεσοκάβαλα τζιν, ίσως αποκτήσετε μια μοντέρνα χαλαρή εμφάνιση. Ωστόσο, δεν είναι πολύ καλή ιδέα να το κάνετε γιατί αυτό το κόλπο μπορεί να παραμορφώσει τις αναλογίες οποιασδήποτε σιλουέτας.

Skinny τζιν που είναι πολύ μακριά

brightside

Τα κομμένα τζιν είναι στη μόδα τώρα, αλλά τα skinny τζιν που ζαρώνουν γύρω από τους αστραγάλους είναι ένα μεγάλο «λάθος». Για να κάνετε το τζιν σας λίγο πιο κοντό, μπορείτε να το κόψετε ή να κάνετε ρεβέρ.

Χαμηλόμεσα τζιν σε συνδυασμό με κροπ τοπ

Είναι καλύτερο να αποφύγετε να φοράτε κροπ τοπ και χαμηλόμεσα τζιν. Εάν πρόκειται να φορέσετε ένα τοπ που δείχνει το στομάχι σας, επιλέξτε ψηλόμεσες φούστες ή παντελόνια.

Τζιν καμπάνα που είναι πολύ κοντά ή πολύ μακριά

Szymon Brzoska / East News

Το ιδανικό μήκος για το στρίφωμα είναι 1 εκατοστό από το πάτωμα. Οτιδήποτε πολύ κοντό θα κάνει τα πόδια σας να φαίνονται πιο φαρδιά, ενώ οτιδήποτε πολύ μακρύ θα σέρνεται.

Τζιν που είναι πολύ μεγάλο

brightside

Συχνά δεν ξέρουμε αν αγοράζουμε το σωστό μέγεθος τζιν. Αλλά οι ειδικοί συνιστούν να προτιμάτε ένα μικρότερο μέγεθος μεταξύ των 2 που σας ταιριάζουν. Το τζιν τείνει να ανοίγει κατά τη διάρκεια της χρήσης, έτσι τα τζιν σε μεγαλύτερο μέγεθος θα ανοίξουν γύρω από τη μέση σας αρκετά γρήγορα.

Λάθος σχήμα στις πίσω τσέπες

brightside

Το σχήμα και η θέση των πίσω τσεπών μπορεί να αλλάξει σημαντικά την εμφάνιση του σώματός σας. Οι τσέπες που τοποθετούνται σε μεγάλη απόσταση μεταξύ τους θα κάνουν τους γοφούς σας να φαίνονται πιο φαρδιούς. Και οι τσέπες που είναι τοποθετημένες ψηλά θα κάνουν τα πόδια σας οπτικά μακρύτερα και το πίσω άκρο σας πιο καμπυλωτό.

Φοράτε skinny τζιν χωρίς ζώνη

brightside

Παρόλο που τα skinny τζιν είναι φαινομενικά εκτός μόδας, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να τα φορέσετε. Είναι αλήθεια ότι αυτός ο τύπος τζιν δεν είναι τόσο μοντέρνος όσο πριν από 5 χρόνια, αλλά μπορείτε ακόμα να τα φορέσετε, ειδικά αν τα συνδυάσετε με ζώνη. Οι ζώνες είναι στο αποκορύφωμα της δημοτικότητας τώρα και αυτό το μοντέρνο αξεσουάρ θα κάνει αμέσως την εμφάνισή σας πιο μοντέρνα.

πηγή

Δείτε επίσης Πως να Δείχνετε Κομψές σε Skinny Τζιν αν Έχετε Καμπύλες

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.4 / 5. Αξιολογήσεις: 51

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

τοίχοι γκαλερί σε σκάλες,ιδέες για τοίχους γκαλερί σε σκάλες,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμηση σπιτιού

45 Τοίχοι Γκαλερί σε Σκάλες

μύθοι γυναικείας προσωπικής υγιεινής,γυναικεία προσωπική υγιεινή,περίοδος,συμβουλές υγείας,υγεία,

8 Μύθοι για την Γυναικεία Προσωπική Υγιεινή που Δεν Έχουν Καμία Σχέση με την Πραγματικότητα