in , ,

Πως να Δείχνετε Κομψές σε Skinny Τζιν αν Έχετε Καμπύλες

συμβουλές για skinny τζιν,ρούχα,συμβουλές για ρούχα
Πως να Δείχνετε Κομψές σε Skinny Τζιν αν Έχετε Καμπύλες

Βλέπουμε πάντα κοκαλιάρικα μοντέλα στα περιοδικά μόδας γεμάτα αυτοπεποίθηση ενώ επιδεικνύουν νέες τάσεις στα ρούχα. Αισθάνεστε ότι μπορείτε να είστε κομψές μόνο αν το σώμα σας έχει «τις τέλειες αναλογίες». Μπορείτε να δείχνετε υπέροχες και όμορφες σε skinny τζιν ακόμα και αν έχετε καμπύλες. 15 Λάθη που Κάνουν Πολλές Γυναίκες Όταν Φοράνε Τζιν

Επιλέξτε το σωστό μέγεθος

Η επιλογή ρούχων σε λάθος μέγεθος είναι το χειρότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα τζιν. Μην αγοράζετε μικρότερα τζιν και μην τα σφίγγετε. Κανείς δεν θα δει το μέγεθος στην ετικέτα. Τα τζιν που είναι πολύ skinny θα κάνουν τις σφιχτές πλευρές και την κοιλιά σας να μην φαίνονται ελκυστικά.

Δοκιμάστε τζιν με μεσαία και ψηλή μέση

Ευτυχώς για όλους μας, τα τζιν, τα παντελόνια και οι φούστες με χαμηλή μέση δεν είναι πλέον στη μόδα. Τα τζιν με μεσαία ή ψηλή μέση είναι αυτή τη στιγμή σε τάση. Τονίζουν τέλεια τα καλύτερα μέρη του σώματός σας και επίσης κρύβουν τυχόν ατέλειες στη μέση.

Το χρώμα έχει σημασία

Τα τζιν σε κλασικό σκούρο μπλε χρώμα χωρίς ξεθώριασμα ή άλλες χρωματικές πινελιές κάνουν την όψη σας πιο λεπτή και φαίνονται πολύ κομψά.

Δείτε ακόμη 10 Συμβουλές για να Επιλέξετε το Ιδανικό Τζιν

Να είστε δημιουργικές με στρώματα και υφές

Επιλέξτε πουκάμισα, πουλόβερ, σακάκια και μπουφάν που πέφτουν ακριβώς στη μέση των γοφών σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε τη σιλουέτα σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Μην φοβάστε να χρησιμοποιήσετε αξεσουάρ και να παίξετε με διαφορετικές υφές καθώς θα κρύψουν τυχόν ατέλειες που σας ανησυχούν.

Τονίστε τη μέση σας

Δεν είναι περίεργο που το σχήμα κλεψύδρας θεωρείται η πιο θηλυκή και ελκυστική σιλουέτα. Για να έχετε τις σωστές αναλογίες στο πάνω και στο κάτω μέρος του σώματός σας, προσπαθήστε να τονίσετε τη μέση σας. Για όσες προτιμούν ένα κλασικό στυλ, οι ζώνες είναι η καλύτερη λύση. Αν φοράτε περισσότερο αθλητικά ρούχα, τα πουκάμισα και τα πουλόβερ που είναι δεμένα στη μέση είναι ιδανικά για εσάς.

Επιλέξτε τα σωστά υποδήματα

Πλατφόρμες, αντρικες ή ψηλές μπότες δημιουργούν μια «βαριά εμφάνιση». Επιλέξτε κομψά υποδήματα σε ουδέτερα χρώματα ή ίδιο χρώμα με το των τζιν σας. Αποφύγετε τα υποδήματα που φαίνονται ογκώδη με πολλά λουριά που «κόβουν» τη σιλουέτα σας.

Δείτε επίσης Πώς να Επιλέξετε το Τέλειο Τζιν

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 4

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

συμβουλές κηπουρικής για μικρό μπαλκόνι,διακόσμηση μικρού μπαλκονιού,ιδέες διακόσμησης μικρού μπαλκονιού

14 Συμβουλές Κηπουρικής για Μικρό Μπαλκόνι

φυτά που αποτρέπουν τερμίτες,αντιμετώπιση τερμιτών,για τον κήπο,συμβουλές για τερμίτες,χρήσιμα

Φυτά που Αποτρέπουν τους Τερμίτες