in , , , ,

Πώς να Επιλέξετε το Τέλειο Τζιν

Πώς να Επιλέξετε το Τέλειο Τζιν
Πώς να Επιλέξετε το Τέλειο Τζιν

Κατά μέσο όρο, οι γυναίκες έχουν 7 ζευγάρια τζιν στις ντουλάπες τους. Εάν φοράτε τα σωστά ρούχα με τζιν, μπορείτε να τα φορέσετε στο θέατρο ή σε μια επαγγελματική συνάντηση. Αλλά είναι συχνά πολύ δύσκολο να βρείτε το τέλειο τζιν που να μπορεί να κρύψει τα ελαττώματα και να αναδείξει τα πλεονεκτήματα του σώματος. Η Νέα Τάση στα Ρούχα που Πρέπει να Γνωρίζετε

Μέγεθος

© pexels© unsplash

Εάν δοκιμάζετε τζιν που είναι λίγο στενά για εσάς, μην τα βγάλετε αμέσως. Τα τζιν τεντώνονται και με την πάροδο του χρόνου, και θα ανοίξουν κατά περίπου μισό μέγεθος. Η μέση και το άνω πίσω μέρος θα ανοίξουν καθώς εκεί ασκείτε η μεγαλύτερη πίεση. Εάν δοκιμάζετε τζιν που είναι λίγο χαλαρά, θα χάσουν το σχήμα τους πολύ σύντομα και δεν θα φαίνονται τόσο καλά.

Πώς να βρείτε το τέλειο μέγεθος; Καθίστε στην καρέκλα στο δοκιμαστήριο: εάν το τζιν σας δυσκολεύει να αναπνεύσετε και να κινηθείτε, το μέγεθος είναι πολύ μικρό. Εάν είναι λίγο σφιχτό αλλά δεν σας ενοχλεί, αυτό σας ταιριάζει τέλεια!

Ύφασμα

© zkolra/Shutterstock

Στο καλό τζιν, μπορείτε να δείτε τα νήματα να είναι συνυφασμένα – τις διαγώνιες γραμμές. Το εξωτερικό μέρος του τζιν πρέπει να είναι πιο σκούρο από το εσωτερικό. Στο τζιν, μόνο τα νήματα που είναι εξωτερικά είναι βαμμένα, γι’ αυτό το τζιν είναι ανοιχτότερο στο εσωτερικό.

Μεταλλικά μέρη

© depositphotos© pixabay

Το φερμουάρ, τα κουμπιά και άλλα διακοσμητικά πρέπει να είναι κατασκευασμένα από μέταλλο (χαλκός, αλουμίνιο, νικέλιο ή ορείχαλκος). Τα μεταλλικά μέρη είναι πιο ανθεκτικά και είναι ιδανικά για τζιν.

Βεβαιωθείτε ότι τα μεταλλικά κομμάτια είναι καλά κατασκευασμένα, ότι δεν υπάρχουν ελαττώματα σε αυτά και ότι το φερμουάρ συγκρατείται καλά όταν είναι ανεβασμένο. Διαφορετικά, ενδέχεται να έχετε κάποιες ενοχλητικές καταστάσεις στο μέλλον.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Θυλάκια ζώνης

© Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA/EAST NEWS© unsplash

Εννοούμε τους θυλάκια που συγκρατούν τη ζώνη. Συνήθως, υπάρχουν 5 έτσι ώστε η στήριξη της ζώνης να είναι η βέλτιστη. Ορισμένες εταιρείες, όπως η Wrangler, προσθέτουν 2 ακόμη θυλάκια στα τζιν τους.

Εάν υπάρχουν λιγότερα από 5, είναι καλύτερα να μην αγοράσετε αυτό το τζιν: η ζώνη δεν θα είναι αρκετά σφιχτή που δεν είναι ούτε άνετο ούτε φαίνεται όμορφο. Τα θυλάκια πρέπει να είναι παράλληλα μεταξύ τους και καλοφτιαγμένα.

Μέγεθος τσέπης

© Mohamad Itani/agefotostock/East News© depositphotos

Οι πίσω τσέπες θα πρέπει να είναι ανάλογες με το μέγεθος των γοφών αλλιώς θα καταστρέψουν την εμφάνιση του σώματος. Εάν έχετε αρκετά μεγάλους γοφούς, μην αγοράζετε τζιν με μικρές τσέπες, γιατί θα φαίνονται ακόμη μεγαλύτεροι. Και τα κορίτσια με μικρότερους γοφούς δεν χρειάζονται μεγάλες τσέπες καθώς θα τους κάνουν να φαίνονται ακόμη μικρότεροι.

Απόσταση ανάμεσα στις τσέπες

© depositphotos© depositphotos

Εάν η απόσταση μεταξύ των πίσω τσεπών είναι πολύ μεγάλη, θα κάνει τους γοφούς να φαίνονται μεγαλύτεροι από ό, τι είναι πραγματικά. Και αν η απόσταση είναι μικρή, θα φαίνονται μικρότεροι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το τέχνασμα για να τροποποιήσετε την εμφάνιση του σώματός σας. Αλλιώς επιλέξτε τζιν με μέτρια απόσταση ανάμεσα στις πίσω τσέπες.

Ετικέτα

© depositphotos

Η ετικέτα μπορεί να είναι κατασκευασμένη από δέρμα ή ύφασμα. Τα κεντημένα ή ανάγλυφα γράμματα και σύμβολα είναι ένα άλλο σημάδι καλής ποιότητας τζιν και οι ετικέτες μπορούν συχνά να περιέχουν πληροφορίες σχετικά με τα τζιν. Δώστε προσοχή στο πόσο καλά και σφιχτά είναι ραμμένη η ετικέτα στο τζιν. Εάν η ραφή είναι άσχημη, είναι καλύτερα να ψάξετε ένα άλλο τζιν.

Απόσταση από την κάτω ραφή μέχρι το φερμουάρ

© Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA/Abaca/East News© unsplash

Τα ψηλόμεσα τζιν έχουν συνήθως μεγάλη απόσταση από την κάτω ραφή μέχρι το φερμουάρ. Μπορούν να αλλάξουν τις οπτικές αναλογίες του σώματος και να κάνουν το κάτω μέρος του σώματος να φαίνεται μεγαλύτερο. Για να αποφύγετε αυτήν την οπτική ψευδαίσθηση, επιλέξτε τζιν με μέτρια απόσταση μεταξύ της κάτω ραφής και του φερμουάρ.

Χρώμα της εσωτερικής ετικέτας

© Diana Milkanova / YouTube

Η ετικέτα που βρίσκετε μέσα στα τζιν πρέπει να είναι λευκή. Εάν είναι κόκκινη, πράσινη ή οποιοδήποτε άλλο χρώμα, το νέο τζιν σας πιθανότατα θα χάσει το αρχικό του χρώμα μετά το πλύσιμο.

Μέση

© depositphotos© depositphotos

Η μέση μπορεί να είναι καμπύλη ή ευθεία. Μια καμπύλη μέση είναι λίγο υψηλότερη στο πίσω μέρος από ό, τι στο μπροστινό μέρος. Αυτό επιτρέπει καλύτερη εφαρμογή στη μέση.

Χρώμα

© Look Studio/Shutterstock© Victoria Chudinova/Shutterstock

Υπάρχουν όλα τα είδη χρωμάτων τζιν που μπορείτε να αγοράσετε σε ένα κατάστημα. Όταν πηγαίνετε σε ένα κατάστημα, σκεφτείτε γιατί χρειάζεστε το τζιν. Αν ψάχνετε για ένα που μπορείτε να φορέσετε τόσο για εργασία όσο και για πάρτι, επιλέξτε ένα πιο σκούρο χρώμα. Σύμφωνα με τους στυλίστες, αυτά τα τζιν φαίνονται πάντα πιο κομψά και θυμίζουν παντελόνι. Εάν χρειάζεστε καθημερινά τζιν, επιλέξτε μια παραλλαγή χρώματος ίντιγκο.

Ζάρες

© unsplash

Οι σχεδιαστές διακοσμούν συχνά ορισμένα τζιν με ζάρες ή ξεθώριασμα. Μπορείτε να τα δείτε στη βουβωνική χώρα ή κοντά στα γόνατα. Προσέξτε: αυτή η διακοσμητική λεπτομέρεια προσελκύει την προσοχή. Εάν δεν είστε σίγουροι ότι θέλετε να τραβήξετε την προσοχή σε ένα συγκεκριμένο μέρος του σώματός σας, επιλέξτε τζιν χωρίς αυτά. 16 Ιδανικοί Συνδυασμοί Χρωμάτων για να Φαίνεστε Υπέροχες

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

κατασκευές από παλιά τζιν,παλιά τζιν,τζιν

Δοκίμασέ το Σήμερα! 18 Δημιουργικοί Τρόποι Ανακύκλωσης Παλιών τζιν

Γιατί τα Καθίσματα στα Αεροπλάνα Είναι Σχεδόν Πάντα Μπλε

Γιατί τα Καθίσματα στα Αεροπλάνα Είναι Σχεδόν Πάντα Μπλε