in , , ,

Η Νέα Τάση στα Ρούχα που Πρέπει να Γνωρίζετε

Ο όρος και η έννοια του «νέου» είναι σχετικά. Η νέα χρυσή τάση της μόδας είναι ο συνδυασμός του παλιού στυλ με το νέο. Είναι για τις γυναίκες που θέλουν να επιτύχουν μια ισορροπία μεταξύ του παρελθόντος και του παρόντος χωρίς να χάσουν την κομψότητα και την αυτοπεποίθησή τους.

topdreamer

Η επιστροφή του κοτλέ

Στη δεκαετία του ’90, το κοτλέ ήταν μόδα και το υλικό του συνδέθηκε με την ανθεκτικότητα και την αντοχή. Αλλά εξαφανίστηκε στη δεκαετία του 2000. Τουλάχιστον, όχι όπως χρησιμοποιήθηκε τις προηγούμενες δεκαετίες. Τώρα, το κοτλέ επέστρεψε, δημιουργώντας ένα νέο κύμα στη γυναικεία συλλογή. Για παράδειγμα, ένα κοτλέ παντελόνι, σφιχτό γύρω από τη μέση και ελεύθερο σε άλλες περιοχές, σε σχήμα bootcut. Συνδυάζεται σαν επαγγελματική ένδυση με ένα σακάκι σε ένα πουκάμισο. Αυτή είναι η τυπική επαγγελματική ένδυση αν είσαστε νοσταλγοί της μόδας και επιθυμούσατε έναν τρόπο να επαναφέρετε το παρελθόν.

Πουλόβερ Ralphie

Το πουλόβερ Ralphie είναι φτιαγμένο από βαμβάκι, με ζιβάγκο, αλλά πιο ελεύθερο στο σώμα. Σας επιτρέπει να σηκώσετε τα μανίκια είτε για μόδα είτε για άνεση. Το καλό είναι ότι το πουλόβερ μπορεί να μπει πάνω από το αγαπημένο σας παντελόνι ή τζιν. Επίσης, μπορείτε να το φορέσετε μέσα από ένα μακρύ παλτό με μπότες καουμπόη.

Μεταξωτό παντελόνι Paris

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το παντελόνι είναι κατασκευασμένο από μετάξι. Η εμφάνιση και η αίσθηση είναι μοντέρνα. Και δεν υπάρχει αμφιβολία για την κομψότητα. Το μήκος, ωστόσο, βρίσκεται πάνω από τον αστράγαλο. Η αίσθηση του παλιού είναι ότι η ένωση στους μηρούς είναι χαμηλή, δίνοντας χώρο για ελεύθερη κίνηση. Εάν δεν αισθάνεστε άνετα με ένα σφιχτό καβάλο, αυτό μπορεί να είναι ακριβώς που χρειάζεστε.

Καπαρντίνες

Οι καμπαρντίνες επέστρεψαν. Έχουν την κλασική αίσθηση vintage και σας δίνουν μια μοναδική εμφάνιση. Θα φαίνεστε τέλειες με αμάνικο ζιβάγκο και παντελόνι τζιν.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Χιονάνθρωποι από Παλιές Κάλτσες

Πως να Φτιάξετε Χιονάνθρωπους με Παλιές Κάλτσες

παχύφυτα,κάκτοι και παχύφυτα,φροντίδα παχύφυτα

10 μυστικά για τη φροντίδα των παχύφυτων (+video)