in , , ,

10 Συμβουλές για να Επιλέξετε το Ιδανικό Τζιν

Τα πρώτα τζιν κατασκευάστηκαν το 1853 από τον Levi Strauss ως ρούχα εργασίας για τους αγρότες. Και σήμερα, σχεδόν όλοι έχουν τουλάχιστον ένα. Αλλά αυτό το ρούχο έχει τα δικά του μυστικά. Ενώ ένα τζιν μπορεί να σας κάνει κομψές, ένα άλλο μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε χάλια. Όλα είναι σημαντικά, από την εφαρμογή, το ύφασμα και τις τσέπες, μέχρι τις ραφές.

12 Ρούχα που Δεν Πρέπει να Φορά Καμία Γυναίκα

Η πυκνότητα του υφάσματος

© MJD / Solar Photo / East News© PacificCoastNews / East News

Μερικοί άνθρωποι επιλέγουν τζιν κατασκευασμένα από χοντρότερο ύφασμα για το χειμώνα και το φθινόπωρο και λεπτότερο για ζεστό καιρό. Πολύ συχνά, τα λεπτά τζιν ανοίγουν γρήγορα και καταλήγουν να φαίνονται άσχημα πάνω σας. Επιπλέον, τονίζουν τις ατέλειες του σώματος. Αλλά τα πιο χοντρά τζιν μπορούν να τις κρύψουν.

Τα καλά τζιν πρέπει να περιέχουν βαμβάκι και λίγη ελαστάνη που αποτρέπει το τέντωμα του υφάσματος και το τζιν είναι πιο άνετο. Τα τζιν με πολύ ελαστάνη μοιάζουν περισσότερο με κολάν, φαίνονται φθηνά και κάνουν ακόμη και ένα τέλειο σώμα να φαίνεται άσχημο.

Πίσω ραφή (yoke)

oprahmag

Είναι η ραφή που μπορείτε να δείτε πάνω από τις πίσω τσέπες. Στρογγυλοποιεί το σχήμα στο πίσω μέρος και σχηματίζει όμορφες γραμμές. Για να ανασηκώσετε οπτικά τους γλουτούς σας, επιλέξτε τζιν με μεγαλύτερη γωνία. Όσο μικρότερη είναι η γωνία, τόσο πιο επίπεδοι θα φαίνονται.

Μπροστινές τσέπες

© LGjr-RG, PacificCoastNews / East News© Liam Goodner, PacificCoastNews / East News

Οι βαθιές μπροστινές τσέπες θα κάνουν τους γοφούς να φαίνονται μεγαλύτεροι. Και αν έχετε ένα τζιν με μικρότερες τσέπες που βρίσκονται πάνω από το πυελικό οστό, θα φαίνονται μικρότεροι. Το πλάτος της τσέπης είναι εξίσου σημαντικό. Όσο μεγαλύτερο είναι, τόσο φαρδύτερο θα φαίνεται το σημείο του σώματος. Παρεμπιπτόντως, πολλά γυναικεία τζιν δεν έχουν μπροστινές τσέπες, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Πίσω τσέπες

© Mirrorpix / East News© Survivor,PacificCoastNews.com / East News

Οι πίσω τσέπες έχουν τεράστια επίδραση στο πώς θα φαίνονται οι γλουτοί με το τζιν. Μακριές και ίσιες τσέπες θα τους δείχνουν επίπεδους. Όσο πιο μακριά είναι οι τσέπες μεταξύ τους, τόσο μεγαλύτεροι θα φαίνονται.

Για να κάνετε τους γλουτούς οπτικά μικρότερους, είναι καλύτερα να επιλέξετε τζιν με τσέπες μεσαίου μεγέθους που βρίσκονται ακριβώς κάτω από τη μέση. Για να τους ανασηκώσετε οπτικά, αγοράστε τζιν με μικρότερες τσέπες που βρίσκονται πιο πάνω. Επίσης, όσο μεγαλύτερη είναι η γωνία των τσεπών, τόσο πιο στρογγυλοί θα φαίνονται οι γοφοί.

Εφαρμογή

© Pedro Andrade, PacificCoastNews / EAST NEWS© BG004 / Bauergriffin.com / MEGA / Mega Agency / East News

Τα τζιν με χαμηλή μέση κάνουν τα πόδια να φαίνονται πιο κοντά και εκείνα με υψηλότερη μέση κάνουν τα πόδια να φαίνονται μακρύτερα. Ωστόσο, υπάρχουν άνθρωποι που φαίνονται καλύτερα με χαμηλόμεσα τζιν όπως εκείνοι με κοντό σώμα και μακρύτερα πόδια. Τα ψηλόμεσα τζιν δείχνουν την κοιλιά μικρότερη. Η εφαρμογή του τζιν εξαρτάται από τις αναλογίες του σώματός σας.

© Snorlax / MEGA / Mega Agency / East News© Mauer / Broadimage / East News

Ρεβέρ

© PacificCoastNews / East News© Carlos Roque / Broadimage / East News

Εάν έχετε στενά τζιν με ρεβέρ, συνήθως κάνουν τα πόδια θα φαίνονται πιο κοντά και συνεπώς το σώμα σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το τέχνασμα: φορέστε μακριές μπότες με τακούνια που θα τελειώνουν κάτω από το τζιν. Είναι καλύτερο αν το χρώμα διαφέρει από αυτό του τζιν.

© Cathy Gibson, PacificCoastNews / East News© All Access / MEGA / East News

Τα χαμηλόμεσα τζιν φαίνονται καλύτερα χωρίς ρεβέρ, διαφορετικά, ενέχει τον κίνδυνο παραμόρφωσης των αναλογιών του σώματός σας. Αλλά αν έχετε τζιν στυλ μπανάνα, τα ρεβέρ θα κάνουν τα πόδια πιο κομψά.

© GONZALO / Bauergriffin.com / East News© PacificCoastNews / East News

Χρώμα

© Broadimage / East News© MEGA / Mega Agency / East News

Τα σκούρα τζιν συνήθως κάνουν το σώμα να φαίνεται πιο λεπτό και ψηλό. Τα ανοιχτωτερα χρώματα κάνουν το κάτω μέρος του σώματος να φαίνεται μεγαλύτερο και σε συνδυασμό με σκούρα παπούτσια, να φαίνεται πιο κοντό. Ωστόσο, εάν σας αρέσουν τα ανοιχτά τζιν, αλλά δεν θέλετε να φαίνεστε παχύτερες, επιλέξτε ανοιχτόχρωμα ρούχα στο πάνω μισό.

© MEGA / Mega Agency / East News

Διακοσμητικά στοιχεία

© Brabus, PacificCoastNews.com / East News© Bauergriffin.com / East News

Οι ανοικτές γραμμές και άλλες πινελιές μπορούν να σας κάνουν να φαίνεστε παχύτερες. Έτσι οριζόντιες γραμμές κοντά στους γοφούς θα κάνουν τη λεκάνη να φαίνεται μεγαλύτερη και να προσελκύσει την προσοχή. Εάν έχετε κατακόρυφες γραμμές κοντά στο μέσο του ποδιού, θα τεντώσουν τη σιλουέτα και θα σας κάνουν να φαίνεστε πιο αδύνατες.

© EVERETT COLLECTION / East News© PacificCoastNews.com / East News

Πλευρική ραφή

© MUST READ – Coleman-Rayner / EAST NEWS

Η πλευρική ραφή με στενά τζιν πρέπει πάντα να είναι κατά μήκος του ποδιού και να βρίσκεται στη μέση. Εάν δεν είναι τέλεια, τα πόδια θα φαίνονται στραβά και παχύτερα.

Μέγεθος

© PacificCoastNews / East News© Kamil Piklikiewicz / East News

Η αγορά ενός νέου ρούχου που είναι πολύ στενό με την ελπίδα να σας παρακινήσει να χάσετε βάρος είναι μια μορφή αυτοεξαπάτησης. Αλλά μην παρασυρθείτε πολύ από την υπερμεγέθη τάση αγοράζοντας τζιν που έχουν 2-3 μεγέθη μεγαλύτερα από ό, τι χρειάζεστε. Διαφορετικά, θα σας κάνουν να φαίνεστε πολύ παχύτερες. Ακόμα και τα μεγάλα ρούχα έχουν το «σωστό μέγεθος». Το κύριο πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι τα τζιν δεν πρέπει να είναι σφιχτά στη μέση, επειδή θα κάνουν τις πλευρές σας να φαίνονται πολύ παχιές.

Μπορείτε να ελέγξετε το μέγεθος χωρίς να δοκιμάσετε το τζιν. Βάλτε τον πήχη σας στη μέση του τζιν με τη παλάμη προς τα πάνω. Εάν χωρέσει το χέρι σας, το μέγεθος είναι τέλειο.

tiktok

Αυτή η γυναίκα αγοράζει ρούχα για 1-2 ευρώ και τα μετατρέπει σε πανέμορφα νέα ρούχα!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

10 Λάθη Καθαριότητας που Βλάπτουν το Σπίτι και την Υγεία

Οικονομικά DIY Έπιπλα από Ξύλινα Κιβώτια

Οικονομικά DIY Έπιπλα από Ξύλινα Κιβώτια