in , , , ,

13 Συμβουλές Ένδυσης που θα σας Κάνουν να Φαίνεστε Κομψή αλλά Όχι Κιτσαρία

κομψή ένδυση,συμβουλές ένδυσης,μόδα,συμβουλές μόδας,
κομψή ένδυση,συμβουλές ένδυσης,μόδα,συμβουλές μόδας,

Στον κόσμο της μόδας που αλλάζει συνεχώς, το κλειδί είναι να βρείτε το δικό σας πραγματικά αξέχαστο στυλ. Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο, καθώς υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές διαθέσιμες. Βαθύ ντεκολτέ, αξεσουάρ, διαφορετικά παπούτσια και μοναδικά σχήματα και μήκη υφάσματος — είναι τόσο εύκολο να μπερδευτείτε! Ωστόσο, με μερικές έξυπνες συμβουλές ένδυσης θα φαίνεστε πάντα κομψή και στιλάτη αλλά όχι χυδαία. Αυτά Είναι Τα 8 Κοινά Λάθη Ένδυσης που Πρέπει να Αποφύγετε με Κάθε Κόστος για να μην σας Φέρουν σε Άβολη Θέση

Δείξτε στρατηγικά το δέρμα σας.

© BPC/ADM/Capital Pictures/EAST NEWS, © depositphotos.com

Το να δείχνετε σέξι και ελκυστική δεν σημαίνει ότι πρέπει να είστε σχεδόν γυμνή. Αντίθετα, απαιτεί γνώση του τι πρέπει να κρατήσετε κρυφό. Είναι καλύτερα να επιλέξετε ένα μέρος του σώματος που θέλετε να δείξετε σε όλους. Εάν αποφασίσετε να δείξετε δέρμα από πάνω, τότε δεν πρέπει να δείξετε τα πόδια σας και το αντίστροφο.

Βάλτε τα πουκάμισα μέσα στο παντελόνι

© MEGA/EAST NEWS, © depositphotos.com

Τα πουκάμισα με κουμπιά είναι κλασικό που δεν παλιώνει ποτέ. Βοηθούν στο να ανασηκώσουν τα τζιν και μπορούν να προσθέσουν ένα αξιοπρεπές σχήμα στο σώμα σας όταν φοράτε μια φούστα. Ο καλύτερος τρόπος για να το φορέσετε είναι να βάλετε το πουκάμισό σας στο παντελόνι σας και η εκπληκτική εμφάνιση είναι εγγυημένη.

Χρησιμοποιήστε φωτεινά αξεσουάρ.

© Avalon.red/REPORTER, © depositphotos.com, © depositphotos.com

Τα σωστά αξεσουάρ μπορούν να ωραιοποιήσουν ολόκληρη την εμφάνισή σας. Ακόμα κι αν προτιμάτε να φοράτε ουδέτερα ρούχα και παπούτσια, μια ωραία φωτεινή τσάντα ή ένα εντυπωσιακό κόσμημα θα δείχνει πάντα κομψή. Αλλά είναι καλύτερα να έχετε κατά νου ότι το υπερβολικό δεν είναι ποτέ καλό, επομένως δεν χρειάζεται να υπερφορτώνετε την εμφάνισή σας με ό,τι μπορείτε να βρείτε σε αξεσουάρ.

Επιλέξτε το παντελόνι σας ανάλογα με το ύψος του παπουτσιού σας.

© /IMP FEATURES/East News, © depositphotos.com

Τα παντελόνια που δεν έχουν το σωστό μήκος για τα παπούτσια τους φαίνονται αρκετά άβολα και λερώνονται γρήγορα. Όταν επιλέγετε μακριά παντελόνια, στρίψτε τα μέχρι τα τακούνια ή τα ίσια παπούτσια, ανάλογα με το τι προτιμάτε να φορέσετε, αλλά όχι στο έδαφος. Είναι το καλύτερο όταν τα στριφώματα καλύπτουν το πάνω μέρος των παπουτσιών σας και παραμένουν 0,5-2 εκατοστά από το πάτωμα. Το σωστό ύψος στριφώματος θα συμπληρώσει τα παπούτσια σας και την εμφάνισή σας γενικότερα.

Συμπληρώστε το σωματότυπό σας.

© ABACA/EAST NEWS, © Joe Sutter, PacificCoastNews/EAST NEWS

Δεν χρειάζεται να ακολουθείτε τις τάσεις και να ξοδεύετε τα χρήματά σας σε οτιδήποτε είναι της μόδας κατά τη διάρκεια μιας συγκεκριμένης σεζόν. Το πιο σημαντικό πράγμα εδώ είναι να βρείτε ρούχα και στυλ που θα συμπληρώνουν πάντα το σώμα σας. Για παράδειγμα, αν είστε μικροκαμωμένη και σε φόρμα, δεν πρέπει να φοράτε μεγάλα μάξι ρούχα. Ενώ τα κορίτσια με καμπύλες θα φαίνονται όμορφα φορώντας γραμμές Α και flowy τοπ.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Κολιέ σε στρώσεις αλλά όχι υπερβολικά.

© Retna/Photoshot/REPORTER, © depositphotos.com, © depositphotos.com, © depositphotos.com, © depositphotos.com

Τα κολιέ θα σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε την εμφάνισή σας. Μπορείτε να πειραματιστείτε και να στρώσετε τα κολιέ που είναι κατασκευασμένα από το ίδιο υλικό ή μπορεί να είναι διαφορετικά για να δημιουργήσετε αντίθεση. Χοντρό, λεπτό, θηλυκό και νευρικό, με πέτρες ή χάντρες — υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να μην το παρακάνετε και να τοποθετήσετε πολλά διαφορετικά γύρω από το λαιμό σας.

Δείτε ακόμη 7 Κόλπα Ένδυσης για Μικροκαμωμένα Κορίτσια Ώστε Φαίνονται πιο Ψηλά και Αδύνατα

Οι γόβες στο χρώμα του δέρματος θα σώσουν κάθε εμφάνιση.

© Evan Agostini/Invision/AP/East News, © depositphotos.com

Αυτά τα παπούτσια είναι απαραίτητα σε κάθε γκαρνταρόμπα. Ταιριάζουν με κάθε τόνο δέρματος και σχεδόν κάθε ντύσιμο. Αν ανησυχείτε ότι έχετε πάρα πολλά χρώματα στην εμφάνισή σας, τότε επιλέξτε γόβες στο χρώμα του δέρματος για να τα συμπληρώσετε όλα και να ολοκληρώσετε την ένδυσή σας. Επιπλέον, αυτά τα παπούτσια μπορούν να κάνουν οπτικά τα πόδια σας να φαίνονται μακρύτερα.

Πάρτε ένα ρούχο λεοπάρ.

© Berzane Nasser/ABACA/EAST NEWS, © depositphotos.com, © depositphotos.com

Δεν θα περάσετε απαρατήρητοι όταν φορέσετε ένα παλτό, μια φούστα, μια μπλούζα ή οτιδήποτε άλλο με λεοπάρ. Έχετε όμως υπόψη σας ότι ένα κομμάτι μπορεί να είναι αρκετό. Δεν χρειάζεται να ντύνεστε σαν να προσπαθείτε να μεταμφιεστείτε σε πραγματική λεοπάρδαλη!

Μην φοβάστε να συνδυάσετε prints, αλλά κάντε το προσεκτικά.

© LFI/Photoshot/REPORTER, © depositphotos.com

Τα χρώματα, τα σχέδια και τα prints μπορούν να συνδυαστούν και αν γίνουν σωστά, θα σας κάνουν να φαίνεστε εντυπωσιακές. Υπάρχει ένας απλός κανόνας για αυτό: τα 2 prints πρέπει να επαναλαμβάνουν το ίδιο χρώμα ή να ακολουθούν τα ίδια μοτίβα (μεγάλο με μικρό). Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα μικρότερο μοτίβο ως έμφαση.

Τα έντονα χρώματα είναι κάτι που πρέπει να δοκιμάσετε.

© AXELLE/BAUER-GRIFFIN/MEGA/EAST NEWS, © depositphotos.com

Πολλοί άνθρωποι φοβούνται τα έντονα χρώματα γιατί πιστεύουν ότι θα φαίνονται πολύ φανταχτερά πάνω τους. Λοιπόν, στην πραγματικότητα δεν υπάρχει τίποτα για να φοβηθείτε. Απλώς συνδυάστε το ουδέτερο με το φωτεινό – όπως το ανοιχτό γκρι και το κίτρινο. Επίσης, τα βασικά χρώματα όπως το κόκκινο, το μπλε και το κίτρινο πάνε καλά μαζί. Μην υπερφορτώνετε όμως με πολλά έντονα χρώματα, για να αποφύγετε μια κακόγουστη εμφάνιση.

Φορέστε ένα σουτιέν που δεν θα φαίνεται τόσο κάτω από το μπλουζάκι σας.

© agefotostock/East News, © depositphotos.com

Τα μπλουζάκια είναι συνήθως φτιαγμένα από λεπτό ύφασμα, οπότε δεν θα φαίνεται καλό κάθε εσώρουχο κάτω από αυτά. Πολύ δαντελωτό και με πάρα πολλές λεπτομέρειες θα φανεί σίγουρα, και θα επικεντρώσει την προσοχή. Είναι μια καλή ιδέα να πάρετε ένα ουδέτερο σουτιέν μόνο για τις μέρες που φοράτε μπλουζάκι.

Χαλαρά και στενά ρούχα δείχνουν πάντα καλά μαζί.

© AFP/EAST NEWS, © depositphotos.com

Τα φαρδιά ρούχα είναι σίγουρα άνετα, αλλά δεν είναι όλα κομψά, ειδικά όταν πρόκειται να πάτε σε μια ειδική εκδήλωση. Ένας από τους πιο εύκολους τρόπους για να συνεχίσετε να φοράτε μερικά από τα αγαπημένα σας φαρδιά κομμάτια είναι να προσθέσετε κάτι στενό στην εμφάνισή σας.

Το ντεκολτέ έχει σημασία.

© depositphotos.com, © depositphotos.com

Όταν έρθει το βράδυ, μπορεί να θέλετε να φορέσετε κάτι λίγο πιο αποκαλυπτικό. Μία από τις πιο δημοφιλείς περιοχές είναι το ντεκολτέ. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε εδώ είναι να αποκαλύψετε μόλις 5-7,5 εκατοστά αλλά όχι περισσότερο από 10 εκατοστά. Ένα ωραίο σουτιέν ή οποιοδήποτε σουτιέν που ταιριάζει στο στήθος σας θα συμπληρώσει την εμφάνισή σας.

πηγή

Δείτε επίσης 12 Κομψοί Τρόποι για να Φορέσετε ένα Πουλόβερ Χωρίς να Θυσιάσετε την Άνεσή σας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.8 / 5. Αξιολογήσεις: 38

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Κόλπο Hair Styling για μαλλιά χωρίς Θερμότητα: Τέλειες Μπούκλες ΜΟΝΟ με Χαρτί Κουζίνας [ΒΙΝΤΕΟ]

Κόλπο Hair Styling για μαλλιά χωρίς Θερμότητα: Τέλειες Μπούκλες ΜΟΝΟ με Χαρτί Κουζίνας [ΒΙΝΤΕΟ]

οπτική επιμήκυνση ποδιών,κόλπα μόδας,συμβουλές μόδας,μόδα,ρούχα,συμβουλές για ρούχα,ρούχα,

Έχεις Κοντά Πόδια; 10 Κόλπα Μόδας για να τα Κάνετε να Φαίνονται πιο Μακριά