in , , , ,

Αυτά Είναι Τα 8 Κοινά Λάθη Ένδυσης που Πρέπει να Αποφύγετε με Κάθε Κόστος για να μην σας Φέρουν σε Άβολη Θέση

8 Κοινά Λάθη Ένδυσης που Πρέπει να Αποφύγετε με Κάθε Κόστος για να μην σας Φέρουν σε Άβολη Θέση
8 Κοινά Λάθη Ένδυσης που Πρέπει να Αποφύγετε με Κάθε Κόστος για να μην σας Φέρουν σε Άβολη Θέση

Όλοι κάνουμε λάθη ένδυσης κατά καιρούς είτε πρόκειται για ένα ρούχο είτε για ένα αξεσουάρ που δεν ταιριάζει. Αυτά τα λάθη μπορούν συνήθως να αποφευχθούν με λίγο προγραμματισμό και κατανόηση του τι ταιριάζει στο σώμα και το προσωπικό σας στυλ. 8 Λάθη Επιλογής Ρούχων σε Έντονα Χρώματα που Κάνουν Ακόμη και Κυρίες με Εξαιρετικό Στυλ

Ορατές κηλίδες ιδρώτα

© Featureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Ένα λάθος που κάνουν συχνά πολλοί είναι να φορούν ρούχα που παγιδεύουν τον ιδρώτα στο δέρμα τους. Αυτοί οι λεκέδες είναι αντιαισθητικοί. Για να το αποφύγετε επιλέξτε ρούχα από υφάσματα που αναπνέουν και απομακρύνουν την υγρασία. Και φροντίστε να χρησιμοποιήσετε ένα δυνατό αντιιδρωτικό αντί για αποσμητικό.

Χαλαρά ρούχα

Τα στενά ρούχα είναι γνωστό ότι μας κάνουν να νιώθουμε άβολα ή ακόμα και ασφυξία. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πάμε στο άλλο άκρο και να φοράμε ρουχα που είναι πολύ χαλαρά. Αντίθετα, πρέπει να επιλέξουμε αυτά που έχουν το σωστό μέγεθος και τη σωστή σιλουέτα για τον σωματότυπό μας. Ένα άλλο κόλπο είναι να επισκέπτεστε τον ράφτη πιο συχνά για να μεταποιείτε τα ρούχα σας, ώστε να ταιριάζουν καλύτερα.

Ένα ανοιχτό φερμουάρ

BIGPICTURESPHOTO.COM / EAST NEWS, BIGPICTURESPHOTO.COM / EAST NEWS

Τα λάθη μπορεί να είναι ενοχλητικά, ειδικά επειδή συμβαίνουν συχνά σε δημόσιους χώρους και ιδιαίτερα όταν το φερμουάρ του παντελονιού σας ανοίγει απροσδόκητα από μόνο του.

© frodobaggindeez***s / Reddit

Επειδή είναι καλύτερο να είστε ασφαλείς παρά να ντρέπεστε, σκεφτείτε να ασφαλίσετε το φερμουάρ του παντελονιού σας με ένα μπρελόκ.

Σκισμένο καλσόν

BIGPICTURESPHOTO.COM / EAST NEWS

Το σκισμένο καλσόν όχι μόνο δείχνει αντιαισθητικό, αλλά μπορεί επίσης να είναι άβολο και ακόμη και επικίνδυνο αν πιαστεί σε κάτι. Ευτυχώς, υπάρχουν πλέον πολλές διαθέσιμες επιλογές για ελαστικά καλσόν που έχουν σχεδιαστεί για να είναι πιο ανθεκτικά.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη Στυλίστες δείχνουν τα 14 λάθη που κάνουν την γυναίκα να δείχνει “φθηνά” και πρόχειρα ντυμένη

Σκισμένα φερμουάρ

David Tonnessen, PacificCoastNews.com / EAST NEWS, David Tonnessen, PacificCoastNews.com / EAST NEWS

Ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να συμβεί σε ένα φερμουάρ είναι να σκιστεί ξαφνικά. Όχι μόνο υποβαθμίζει το ντύσιμο, αλλά επηρεάζει και τη διάθεση κάποιου. Εάν καταλήξετε με ένα ακάλυπτο φερμουάρ και δεν έχετε τον χρόνο να το φτιάξετε, βάλτε τα μαλλιά σας πάνω από το σκίσιμο. Αν αυτό δεν είναι επιλογή, σκεφτείτε να φορέσετε – ή ακόμα και να δανειστείτε – ένα παλτό ή κασκόλ.

Μη πρακτικά ψηλοτάκουνα

© magicinfoto / Depositphotos, AFP / EAST NEWS

Οι γόβες είναι όμορφες. Μας ψηλώνουν, επιμηκύνουν τα πόδια μας και τονίζουν τις καμπύλες του σώματος. Όμως, όσο υπέροχα και αν φαίνονται, τα μη πρακτικά ψηλοτάκουνα παπούτσια μπορεί να είναι βασανιστήριο για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Για να μην καταλήξετε με πονεμένα πόδια και να χρειαστεί να τα βγάλετε και να περπατήσετε ξυπόλητες, επιλέξτε άνετες γόβες που θα αναδείξουν το στυλ σας.

Άβολα μακριά φορέματα

© Awakening / Shutterstock.com, © Awakening / Shutterstock.com

Ενώ τα μακριά φορέματα μπορεί να θυμίζουν παραμυθένιες πριγκίπισσες, μπορεί να μην είναι πρακτικά στην πραγματική ζωή. Το μήκος τους μπορεί να περιορίσει την κίνηση και να τα κάνει επιρρεπή στο να λερωθούν. Επιπλέον, ο κίνδυνος να πιαστούν τα τακούνια στο φόρεμα μπορεί να οδηγήσει σε άβολες και δυνητικά ενοχλητικές στιγμές. Είναι καλύτερο να το τροποποιήσετε ώστε να ταιριάζει στο ύψος σας.

Παλιά παπούτσια

© Matt Baron / Shutterstock.com

Αν και είναι απολύτως κατανοητό να θέλετε να διατηρήσετε ένα αγαπημένο ζευγάρι παπούτσια για όσο το δυνατόν περισσότερο, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι μπορεί να είναι άβολα και ακόμη και ανθυγιεινά για να φορεθούν. Εκτός από την αισθητική πλευρά, μπορεί να βλάψουν τα πόδια, τους αστραγάλους, τα γόνατα, τους γοφούς και την πλάτη σας. Έτσι, εάν φοράτε ένα ζευγάρι παπούτσια που δείχνουν σημάδια ηλικίας, ίσως είναι καιρός να αγοράσετε σε ένα νέο ζευγάρι.

Δείτε επίσης 10 Ρούχα και Παπούτσια που σας Κάνουν Αμέσως πιο Ελκυστικές

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3 / 5. Αξιολογήσεις: 4

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

DIY κατασκευές με ρολά χαρτιού υγείας,χρήσεις για ρολά χαρτιού υγείας,επαναχρησιμοποίηση,παιδικές κατασκευές,μαζί με το παιδί,

14 Δημιουργικές Χρήσεις για Ρολά Χαρτιού Υγείας

Μητέρα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου: Μωρό έπαθε φρικτά εγκαύματα από ένα λεμόνι - «Ξαφνικά είδα σημάδια»

Μητέρα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου: Μωρό έπαθε φρικτά εγκαύματα από ένα λεμόνι – «Ξαφνικά είδα σημάδια»