in , , ,

Στυλίστες δείχνουν τα 14 λάθη που κάνουν την γυναίκα να δείχνει “φθηνά” και πρόχειρα ντυμένη

Στυλίστες δείχνουν τα 14 λάθη που κάνουν την γυναίκα να δείχνει “φθηνά” και πρόχειρα ντυμένη
Στυλίστες δείχνουν τα 14 λάθη που κάνουν την γυναίκα να δείχνει “φθηνά” και πρόχειρα ντυμένη

Τα κορίτσια ηλικίας 16 ετών και άνω ξοδεύουν κατά μέσο όρο, 76% περισσότερα χρήματα για τα ρούχα από ό, τι οι άνδρες. Ωστόσο, η ομορφιά κάθε εμφάνισης δεν εξαρτάται πάντα από το ποσό των χρημάτων που ξοδεύει κάποιος. Εάν εντοπίζετε τον εαυτό σας σε αυτήν την κατάσταση, μην αναστατωθείτε. Οι ειδικοί έχουν δημιουργήσει μια λίστα με συμβουλές που μπορούν να σας βοηθήσουν να  αποφύγετε τα στιλιστικά λάθη και να φαίνεστε εντυπωσιακοί και καθόλου φθηνοί .

Συγκεντρώσαμε μερικές δημοφιλείς συμβουλές που θα αποτρέψουν την εμφάνισή σας να φαίνεται φθηνή. Ακολουθεί λοιπόν μια λίστα με όσα πρέπει να ξέρετε για να είστε πιο προσεκτικοί με τις ενδυματολογικές σας επιλογές.

1. Τάσεις από προηγούμενες σεζόν

Το πρόβλημα με αυτά τα είδη ρούχων είναι ότι οι άλλοι θα καταλάβουν πριν πόσα χρόνια τα αγοράσατε.

Τα μοντέρνα ρούχα και οι νέες τάσεις μπορεί να αποβούν αρκετά επικίνδυνα και δαπανηρά. Εάν δεν είστε έτοιμοι να αποχαιρετήσετε κάτι που ήταν τάση πριν από μια ή περισσότερες σεζόν, γεμίστε τη βασική ντουλάπα σας με ρούχα που δε θα χάσουν τη σημασία τους με την πάροδο του χρόνου.

Αυτό είναι το Γυναικείο Κούρεμα που πηγαίνει σε όλες τις γυναίκες χωρίς καμία εξαίρεση

2. Στιλιστικά λάθη και φαρδιά ρούχα

Ακόμα και ένα ουδέτερο στοιχείο όπως ένα άσπρο πουκάμισο που υποτίθεται ότι ταιριάζει με όλα μπορεί να φαίνεται άσχημο αν δε σας εφαρμόζει σωστά. Τα μεγάλα ρούχα που είναι χαλαρά στο σώμα παραμένουν τάση εδώ και πολύ καιρό. Ωστόσο, εκτός του Instagram, τέτοια πράγματα φαίνονται ογκώδη και δίνουν την αίσθηση ότι σας τα χάρισε ένας μεγαλύτερος συγγενής επειδή δεν του κάνει πια.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ίσως, τα μεγάλα ρούχα να φαίνονται κομψά σε μοντέλα με πιο χαλαρή εμφάνιση και ελαφρύ μακιγιάζ, αξεσουάρ και ψηλά τακούνια. Αλλά η κυρία που μεταφέρει ένα μωρό, μια ομπρέλα, και βαριές τσάντες στα χέρια της θα μοιάζει σαν να δανείστηκε αυτό το ογκώδες ρούχο από τη φίλη της που ζυγίζει 30 κιλά περισσότερα από την ίδια.

Είναι ενδιαφέρον ότι οι στιλίστες συχνά προτείνουν να προσαρμόσετε τα ρούχα ή το μέγεθός τους αντί να επιλέξετε ρούχα μεγάλου μεγέθους.

3. Πολύχρωμα τρουκς

Δεν πρέπει ποτέ να βιάζεστε όταν ψωνίζετε για νέα τζιν. Αφού τα δοκιμάσετε και ελέγξετε τις ραφές, φροντίστε να ελέγξετε όλα τα τρουκς και τα φερμουάρ για να αποφύγετε τα τυχόν στιλιστικά λάθη. Τα πολύχρωμα τρουκς μπορούν να κάνουν τα τζιν να φαίνονται μοναδικά, αλλά μόνο μέχρι να μπουν στο πλυντήριο. Ακόμα και βαφές υψηλής ποιότητας θα εξασθενίσουν μετά το πλύσιμο, κάνοντας το ρούχο να φαίνονται ατημέλειτο.

Δώστε προσοχή στα σημάδια: πρέπει να αντιστοιχούν στη μάρκα τζιν. Αυτό θα βοηθήσει επίσης στον έλεγχο της γνησιότητας της όταν το αγοράσετε.

4. Τζιν με επιγραφές ή κορδέλες

Κανένας μοδάτος δεν έχει καταφέρει να ξεφύγει από τα τζιν με επιγραφές, ακόμα και τη Victoria Beckham. Αλλά τα είδωλα του στυλ και οι θαυμαστές τους έχουν αφήσει επιτυχώς αυτήν την τάση της μόδας πίσω τους από τη δεκαετία του ’90 στην οποία ανήκει η συγκεκριμένη τάση.

Πολλές επιγραφές, ρίγες, φερμουάρ και τρουκ είναι αντιστρόφως ανάλογα με την αξία αυτού είδους ένδυσης (με σπάνιες εξαιρέσεις).

Θέλετε τζιν σας να φαίνεται υψηλού επιπέδου; Τότε επιλέξτε τζιν με μινιμαλιστικό στυλ – όσο πιο απλό, τόσο το καλύτερο. Φροντίστε να δώσετε προσοχή στην ποιότητα του αντικειμένου. Το ύφασμα δεν πρέπει να προεξέχει στην περιοχή του γονάτου ή να προεξέχει στην περιοχή της μέσης. Μη φοβάστε ότι τα απλά τζιν θα φαίνονται πολύ απλά. Μπορείτε πάντα να τα συνδυάσετε με φωτεινά αξεσουάρ όπως ζώνη, τσάντα ή μερικά παπούτσια.

8 Τάσεις Μόδας του Παρελθόντος που Επέστρεψαν Απροσδόκητα

5. Στιλιστικά λάθη: Κακοί συνδυασμοί χρωμάτων

Η αδυναμία σωστού συνδυασμού ρούχων μπορεί να κάνει ακόμη και τα πιο μοντέρνα και ακριβά ρούχα να φαίνονται φθηνά.

Οι φωσφοριζέ αποχρώσεις δεν είναι κατάλληλες για καθημερινή χρήση. Τα φωτεινά ρούχα πρέπει να είναι ισορροπημένα με παστέλ τόνους – είναι τα χρώματα που αποτελούν τη βάση κάθε ντουλάπας. Είναι καλό εάν ένα από τα χρώματα μπορεί να είναι ουδέτερο, όπως το μαύρο, το χρώμα του γάλακτος ή το νούντ. Από την άλλη πλευρά, πολλά κορίτσια που είναι εμπνευσμένα από την ιδέα της βασικής ντουλάπας, αρνούνται να φορέσουν εντελώς φωτεινά χρώματα. Στην γκαρνταρόμπα τους κυριαρχούν το γκρι, το μπεζ και τα μαύρα χρώματα. Εάν ο συνδυασμός φωτεινών χρωμάτων φαίνεται πολύ τολμηρός για εσάς, ξεκινήστε συνδυάζοντας πολλά πράγματα του ίδιου χρώματος στο ίδιο λουκ αλλά σε διαφορετικές αποχρώσεις.

6. Ραφές χαμηλής ποιότητας

Είναι γνωστό ότι το κολλώδες νήμα είναι ένα μεγάλο κακό που υποδηλώνει την αδιάφορη προέλευση των ρούχων. Αλλά ακόμη και οι ραφές που φαίνονται κανονικές με την πρώτη ματιά δεν εγγυώνται ότι το αντικείμενο είναι καλοραμμένο.

Δώστε προσοχή στις περιοχές όπου ενώνονται οι ραφές – το άκρο της ραφής πρέπει να ταιριάζει τέλεια με την αρχή της δεύτερης ραφής στο άλλο άκρο. Όλες οι ραφές υψηλής ραπτικής τοποθετούνται καλά, ειδικά σε σημεία όπου το ύφασμα τεντώνεται ή τρίβεται συχνά (όπως στη φωτογραφία). Διαφορετικά, μπορεί να καταλήξετε να χαλαρώσετε ή να σκίσετε τις ραφές μετά από την πρώτη κιόλας πλύση.

7. Γρατσουνιές σε γυαλιά

Οι γρατσουνισμένοι φακοί σε γυαλιά μπορεί να φαίνονται ατημέλητοι, υποδεικνύοντας πιθανή ακαταστασία του ιδιοκτήτη τους. Αλλά κυρίως φαίνονται φθηνοί. Τα πιο ακριβά μοντέλα είναι λιγότερο επιρρεπή σε γρατζουνιές και, επιπλέον, είναι ασφαλή για τους ιδιοκτήτες τους.

Τα γυαλιά με πολλά αξεσουάρ γύρω τριγύρω είναι πιο επιρρεπή στα στιλιστικά λάθη. Οποιαδήποτε προφανής ζημιά σε αυτά θα τονίσει τη φθηνή τιμή του υλικού. Γι ‘αυτό εάν φοράτε γυαλιά με οικονομικούς πλαστικούς φακούς, φροντίστε να παρακολουθείτε προσεκτικά την κατάστασή τους και να τα μεταφέρετε σε ειδική θήκη.

8. Μπλουζάκια με λέξεις ή λογότυπα πάνω τους

Τα ρούχα με «αστεία» είναι ιδανικά για εφήβους ή για ειδικές περιστάσεις (όπως ως δώρο ή στολή για ένα πάρτι). Αλλά στην καθημερινή ζωή, κάνουν τους ενήλικες να φαίνονται ανώριμοι και σαν παιδιά. Τα μπλουζάκια με έντονα λογότυπα και τυπώσεις που τραβούν την προσοχή μπορεί επίσης να φαίνονται φθηνά και αποτελούν πηγή για στιλιστικά λάθη.

Εάν αγοράζετε ένα μπλουζάκι με μια επιγραφή άγνωστης γλώσσας πάνω του, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τη σωστή μετάφραση, ώστε να αποφύγετε τυχόν άβολες και αμήχανες καταστάσεις ή να γίνετε αντικείμενο χλευασμού.

9. Γούνινη λωρίδα στην κουκούλα

Η ψεύτικη γούνα είναι όμορφη, οικολογική και πάντα μοδάτη. Οι γνωστές παγκόσμιες μάρκες περιλαμβάνουν αυτό το υλικό στις συλλογές τους. Οι μάρκες προϋπολογισμού το κάνουν επίσης, αλλά συχνά προσπαθούν να εξοικονομήσουν χρήματα για την ποιότητα αυτής της ψεύτικης γούνας. Η ψεύτικη γούνα μπορεί πραγματικά να φαίνεται πιο όμορφη και από τη φυσική. Δώστε προσοχή στην ποιότητα του υλικού.

Η γούνα πρέπει να αφαιρείται έτσι ώστε να μπορείτε να πλένετε το ρούχο σας ξεχωριστά. Διαφορετικά, μπορεί να χαλάσει και θα φαίνεται ανομοιόμορφη.

10.Έλλειψη κουμπιών και στιλιστικά λάθη

Τα κουμπιά είναι μια από τις λιγότερο αξιοσημείωτες λεπτομέρειες για τα ρούχα – δηλαδή, μέχρι να χαθούν. Γι ‘αυτό πρέπει να ελέγχετε τακτικά τα ρούχα σας για την παρουσία όλων των μικρών στοιχείων τους, συμπεριλαμβανομένων των κουμπιών που λείπουν ή που είναι πολύ σφιχτά. Είναι απίθανο να βρείτε κάποια στιγμή για να διορθώσετε το κουμπί, εάν ανακαλύψετε το ζήτημα το πρωί ακριβώς πριν ξεκινήσετε για τη δουλειά.

Μη βγείτε έξω με ένα κουμπί που λείπει – θα χαλάσει την εμφάνισή σας και θα κάνει το ρούχο σας να φαίνεται φθηνό και ατημέλητο.

11. Τακούνια ή άκρα των παπουτσιών που έχουν φθαρεί

Ακόμα κι αν πρέπει να περιμένετε αρκετούς μήνες για να εξοικονομήσετε χρήματα για νέα παπούτσια, μη φοράτε χαλασμένα υποδήματα.

Οι γρατζουνιές μπορεί να διορθωθούν με βερνίκι παπουτσιών, ενώ η διαφανής κρέμα γυαλίσματος μπορεί να «αναζωογονήσει» τα παπούτσια για αρκετές μέρες κάθε φορά που την εφαρμόζετε. Φροντίστε να αντικαταστήσετε τους πάτους παπουτσιών εγκαίρως προτού γίνουν τόσο φθαρμένοι που θα είναι αισθητά στους άλλους. Επίσης, θυμηθείτε ότι μπορείτε πάντα να κάνετε μια επισκευή σε ένα τσαγκάρικο.

12. Βαμμένα αλλά απεριποίητα νύχια

Εάν δεν έχετε χρόνο για ένα υγιεινό μανικιούρ, μην μπείτε στη διαδικασία να δώσετε χρώμα στα νύχια, γιατί θα τραβήξει την προσοχή στα απεριποίητα χέρια σας. Η υγιεινή πρέπει να προηγείται της εμφάνισης.

Εάν η επιδερμίδα φαίνεται απεριποίητη, αλλά το βερνίκι είναι ακόμα στερεό, αρχίστε να βάζετε συχνότερα λίγο λάδι στο ξηρό δέρμα. Αυτό θα βοηθήσει στην εξάλειψη τυχόν παρατυπιών. Η πιο γρήγορη επιλογή για ένα μανικιούρ είναι να χρησιμοποιήσετε ένα άχρωμο βερνίκι. Θα κάνει τα χέρια να φαίνονται περιποιημένα ακόμη και χωρίς να έχετε φροντίσει τις παρανυχίδες.

13. Στιλιστικά λάθη το χειμώνα: Eλαφριά ρούχα

Ένα κομψό μίνι φόρεμα στη μέση μιας χειμερινής περιόδου δε φαίνεται κομψό, αλλά αντίθετα, αμήχανο και γελοίο. Επιπλέον, μπορεί να είναι επικίνδυνο για την υγεία σας! Αν κάποιος γυρίσει για να σας κοιτάξει, συμβαίνει μόνο επειδή φοράτε ρούχα που δεν είναι κατάλληλα για την εποχή.

Ακόμα και αν η διαδρομή σας δε σας αναγκάζει να αντιμετωπίσετε το κρύο, όπως εάν έχετε υπόγειο χώρο στάθμευσης ή ταξιδεύετε χωρίς να περπατάτε πολύ έξω, τα λεπτά καλσόν και τα κοντά ρούχα είναι καλύτερα να αναβληθούν μέχρι την άνοιξη.

14. Μια «φουσκωμένη» εμφάνιση είναι πηγή για στιλιστικά λάθη

Το «φούσκωμα» στα χείλη ή το να αγαπάτε τον εαυτό σας χωρίς υαλουρονικό, καλλυντικά και μόνιμο μακιγιάζ είναι προσωπική επιλογή. Το σημαντικό είναι να περάσει απαρατήρητο από όσους βρίσκονται γύρω σας. Εάν κάποιος σας χορηγεί για να φανείτε πιο ωραίος μετά από μια αισθητική διαδικασία, όλα είναι καλά. Αλλά αν οι πάντας παρατηρούν εξακολουθητικά αλλαγές στα χαρακτηριστικά του προσώπου σας, αυτό σημαίνει ότι ίσως να έχετε υπερβάλλει.

Αστέρια του Χόλιγουντ που κάποτε λάτρευαν να φαίνονται πλαστικά άρχισαν να αρνούνται το υαλουρονικό πράγμα που σίγουρα ωφελεί τη συνολική τους εμφάνιση.

Ποια στοιχεία ένδυσης φαίνονται ακατάλληλα για εσάς; Τι, κατά τη γνώμη σας, κάνει μια εμφάνιση να φαίνεται φθηνή;

πηγή enimerotiko

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

diy διακοσμητικές κολοκύθες,diy βελούδινες κολοκύθες,diy διακοσμητικά,diy κατασκευές

DIY Διακοσμητικές Βελούδινες Κολοκύθες

κάτω πότισμα φυτών,οφέλη κάτω ποτίσματος φυτών,συμβουλές για φυτά,για τον κήπο,χρήσιμα

Οφέλη από το Πότισμα της Βάσης των Φυτών σας