in , , , ,

12 Κομψοί Τρόποι για να Φορέσετε ένα Πουλόβερ Χωρίς να Θυσιάσετε την Άνεσή σας

ντύσιμο με πουλόβερ,συμβουλές μόδας,μόδα,συμβουλές για ρούχα,ρούχα,
ντύσιμο με πουλόβερ,συμβουλές μόδας,μόδα,συμβουλές για ρούχα,ρούχα,

Ένα πουλόβερ είναι αναπόσπαστο μέρος της ντουλάπας για τη σεζόν φθινόπωρο-χειμώνα. Μπορείτε να το συνδυάσετε με φούστα, παντελόνι, τζιν, ακόμα και κολάν. Και παρόλο που τείνουμε να επιλέγουμε τι θα φορέσουμε χωρίς να το πολυσκεφτούμε, μπορούμε να δημιουργήσουμε πολλά φανταστικά και άνετα σύνολα με τη βοήθεια ενός απλού πουλόβερ. Οι Λεπτομέρειες Που Θα Σας Απογειώσουν:10 Χρήσιμα Κόλπα Μόδας για να Φαίνεστε Πάντα στα Καλύτερα σας

Ένα πουλόβερ και ένα μακρύ πουκάμισο

12 Κομψοί Τρόποι για να Φορέσετε ένα Πουλόβερ Χωρίς να Θυσιάσετε την Άνεσή σας

Είναι αρκετά συνηθισμένο να φοράτε ένα πουκάμισο κάτω από ένα πουλόβερ, αλλά συνήθως μπορείτε να δείτε μόνο τον γιακά του. Ωστόσο, αν φορέσετε ένα μεγάλο πουλόβερ πάνω από ένα πουκάμισο, θα δείχνετε κομψή και πρακτική. Επιλέξτε ένα μακρύ πουκάμισο ή μια μπλούζα, με τις άκρες του να φαίνονται κάτω από το επάνω μέρος. Μπορείτε να συνδυάσετε διαφορετικές αποχρώσεις ή με ένα μόνο χρώμα. Αυτό το σύνολο θα είναι μια καλή επιλογή για τη δημιουργία μιας επαγγελματικής εμφάνισης, αλλά μπορείτε επίσης να επιλέξετε αντίθεση χρωμάτων για να δημιουργήσετε ένα στυλ δρόμου.

Ένα πουλόβερ και μια ζώνη

Η ζώνη είναι ένα αξεσουάρ που μπορεί να μεταμορφώσει σχεδόν κάθε ντύσιμο. Εάν δέσετε ένα πουλόβερ με μια ζώνη, θα τονίσει τη μέση σας. Για να δημιουργήσετε μια πιο παιχνιδιάρικη εμφάνιση, μπορείτε να προσθέσετε μια λεπτή ζώνη φιόγκου σε κοντό πουλόβερ. Ένα κλασικό πουλόβερ σε ουδέτερες αποχρώσεις μπορεί να δεθεί στη μέση με μια καφέ δερμάτινη ζώνη.

Ένα πουλόβερ και ένα τζιν πουκάμισο

Τα τζιν πουκάμισα φαίνονται ελκυστικά, αλλά θα κάνουν την εμφάνισή σας ακόμα πιο στιλάτη αν τα συνδυάσετε με άλλα ρούχα, δημιουργώντας στρώσεις. Μπορείτε να βάλετε ένα πουλόβερ από πάνω και να σηκώσετε τα μανίκια σας. Με αυτόν τον τρόπο, το πουλόβερ γίνεται το επίκεντρο του συνόλου σας, ενώ το τζιν πουκάμισο χρησιμεύει ως μια απροσδόκητη αλλαγή.

Ένα πουλόβερ με σηκωμένα μανίκια

Τείνουμε να σηκώνουμε τα μανίκια μας πάνω από τους αγκώνες όταν νιώθουμε ζεστασιά ή θέλουμε να κάνουμε κάτι με τα χέρια μας. Αλλά το να σηκώσετε τα μανίκια σας είναι επίσης ένας εξαιρετικός τρόπος να αλλάξετε το στυλ του πουλόβερ σας. Φυσικά, θα πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο σηκώνοντας τα μανίκια για να δείχνετε όπως θέλετε, αλλά το αποτέλεσμα αξίζει τον κόπο.

Ένα πουλόβερ στους ώμους σας

Αυτό το στυλ λειτουργεί μόνο με λεπτά πουλόβερ επειδή τα χοντρά θα φαίνονται πολύ ογκώδη. Ξεκινήστε διπλώνοντας το πουλόβερ για να κρύψετε τη λαιμόκοψη. Στη συνέχεια περάστε το στους ώμους σας, ώστε τα μανίκια να κρέμονται χαλαρά στο μπροστινό μέρος. Μπορείτε επίσης να τα δέσετε αν θέλετε. Με αυτόν τον τρόπο, το πουλόβερ γίνεται αξεσουάρ και αποκτάτε μια χαλαρή εμφάνιση.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ένα πουλόβερ πάνω από τον έναν ώμο

Αυτός είναι ένας άλλος τρόπος για να φορέσετε το πουλόβερ σας στους ώμους και φαίνεται αρκετά μοντέρνο. Πρώτα, διπλώστε το πουλόβερ για να κρύψετε τη λαιμόκοψη και μετά βάλτε το ένα μανίκι στον ώμο σας και το άλλο κάτω από το μπράτσο σας. Δέστε τα μανίκια στο στήθος σας.

Δείτε ακόμη 5 Τρόποι με τους Οποίους τα Ρούχα σας Μπορούν να Επηρεάσουν την Εικόνα και την Επιτυχία σας

Ένα πουλόβερ και ένα μεταξωτό φόρεμα

Εάν θέλετε να φαίνεστε κομψή και, ταυτόχρονα, να νιώθετε ζεστή, ο συνδυασμός ενός μεταξωτού φορέματος με ένα απαλό πουλόβερ είναι η καλύτερη επιλογή. Μπορείτε να φορέσετε αυτήν την ενδυμασία για δείπνο σε ένα εστιατόριο, σε ένα πάρτι, σε μια συνάντηση με φίλους ή σε ένα ραντεβού. Συνδυάστε ένα μεγάλο μακρυμάνικο πουλόβερ πάνω από ένα μεταξωτό φόρεμα με αθλητικά παπούτσια για μια καθημερινή εμφάνιση. Και αν συμπληρώσετε το ντύσιμο με ψηλοτάκουνα παπούτσια, η εμφάνισή σας θα γίνει πιο επαγγελματική.

Ένα πουλόβερ και ένα σακάκι

Το πουλόβερ δεν χρειάζεται να είναι πάντα το πιο εξωτερικό στρώμα. Τα λεπτά πουλόβερ μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με ένα σακάκι. Εάν θέλετε μια ένδυση γραφείου, είναι καλύτερο να επιλέξετε ουδέτερες αποχρώσεις, όπως ένα άσπρο πουλόβερ και ένα μαύρο σακάκι. Αλλά αν θέλετε να δείχνετε casual, προτιμήστε τα έντονα χρώματα ή ασυνήθιστα prints.

Ένα πουλόβερ και μια τσάντα ζώνης

Εάν ένα πουλόβερ με ζώνη φαίνεται κομψό, μια τσάντα με ζώνη μπορεί να κάνει θαύματα και το ντύσιμό σας θα φαίνεται φανταστικό. Μια τσάντα ζώνης μπορεί επίσης να είναι ένα εξαιρετικό αξεσουάρ για ένα υπερμέγεθες πουλόβερ. Επιπλέον, αυτός ο συνδυασμός είναι επίσης λειτουργικός επειδή μπορείτε να μεταφέρετε απαραίτητα αντικείμενα, όπως τηλέφωνο, κλειδιά και lip gloss, στην τσάντα.

Ένα πουλόβερ και ένα ζιβάγκο

Αν θέλετε να δοκιμάσετε αυτόν τον συνδυασμό, βεβαιωθείτε ότι το πουλόβερ που σκοπεύετε να φορέσετε από πάνω είναι πιο μεγάλο από το ζιβάγκο. Αυτό είναι απαραίτητο για να αποτρέψει το πουλόβερ από το να σηκώνεται όταν κινείστε. Τα πουλόβερ με λαιμόκοψη φαίνονται καλύτερα πάνω από τα ζιβάγκο. Αφήνει χώρο για διαφορετικά αξεσουάρ, όπως ένα κολιέ ή ένα μαντήλι. Επιπλέον, κάνει το σώμα σας οπτικά μακρύτερο. Όποια θέλει να φαίνεται ψηλότερη μπορεί να θέλει να χρησιμοποιήσει αυτό το κόλπο.

Ένα πουκάμισο πάνω από ένα πουλόβερ

Συνήθως δεν επιλέγουμε αυτόν τον συνδυασμό, επειδή θεωρούμε ότι ένα λεπτότερο στρώμα θα πρέπει να βρίσκεται κάτω από ένα πιο παχύ. Αλλά φορώντας ένα υπερμεγέθη λευκό πουκάμισο πάνω από ένα πουλόβερ θα δείχνει φρέσκο και κομψό. Είναι καλύτερο να διαλέξετε ένα ζιβάγκο ή ένα πουλόβερ με λαιμόκοψη για αυτό το ντύσιμο.

Ένα πουλόβερ και ένα μεταξωτό φουλάρι

Έχουμε συνηθίσει να φοράμε ογκώδη, ζεστά κασκόλ την κρύα εποχή. Αλλά γιατί να μην δοκιμάσετε ένα κομψό μεταξωτό μαντήλι που μπορεί να κάνει το ντύσιμό σας να φαίνεται πολύ πιο αέρινο; Περάστε ένα μεταξωτό μαντήλι γύρω από το λαιμό σας κάτω από τη λαιμόκοψη του πουλόβερ, ώστε να ξεχωρίζει λίγο.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 10 Λεπτομέρειες στην Εμφάνισή σας που Μπορεί να σας Κάνουν Απωθητικούς και να την καταστρέψουν

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.2 / 5. Αξιολογήσεις: 18

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

παράθυρα δοκαριού,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης,διακόσμηση,

31 Ιδέες για Παράθυρα Δοκαριού

τάσεις διακόσμησης 2023,εξαφανιζόμενες τάσεις διακόσμησης 2023,συμβουλές διακόσμησης,διακόσμηση σπιτιού,

4 Τάσεις Διακόσμησης που θα Εξαφανιστούν το 2023 και 5 θα Δείτε Παντού