in , , , ,

5 Τρόποι με τους Οποίους τα Ρούχα σας Μπορούν να Επηρεάσουν την Εικόνα και την Επιτυχία σας

5 Τρόποι με τους Οποίους τα Ρούχα σας Μπορούν να Επηρεάσουν την Εικόνα και την Επιτυχία σας
5 Τρόποι με τους Οποίους τα Ρούχα σας Μπορούν να Επηρεάσουν την Εικόνα και την Επιτυχία σας

Μια μελέτη έδειξε ότι είναι δυνατό να μάθετε πολλά για την προσωπικότητα, την κατάσταση, την ηλικία και το εισόδημα κάποιου μόνο κοιτάζοντας μια φωτογραφία των ρούχων του. Σε αυτό το πλαίσιο, η φράση «ντυθείτε πάντα για επιτυχία» αποκτά ένα άλλο, πολύ πρακτικό νόημα. Αναβάθμισε έξυπνα το ντύσιμο σου: 10 στιλιστικά κόλπα που θα κάνουν τα φθηνά σου ρούχα να δείχνουν πανάκριβα

Τα μη συνηθισμένα ρούχα σας κάνουν να δείχνετε πιο ικανοί.

© pixabay.com, © unsplash.com

Τα άτομα που φορούν ρούχα που μπορεί να θεωρηθούν ακατάλληλα για αυτό που κάνουν μπορεί να έχουν καλύτερη εικόνα και να θεωρούνται ειδικοί στη δουλειά τους. Οι ερευνητές το ονόμασαν αυτό «το εφέ των κόκκινων αθλητικών παπουτσιών». Βασίστηκε στα ευρήματά τους που αποκάλυψαν το γεγονός ότι οι μαθητές θεωρούσαν έναν καθηγητή που φορούσε κόκκινα αθλητικά παπούτσια Converse ενώ έδινε μια διάλεξη πιο ικανό.

Ορισμένα στυλ ενισχύουν τη δημιουργική σκέψη.

© pixabay.com, © pixabay.com

Το να ντυθούμε επίσημα, όπως διαπίστωσε μια μελέτη, αυξάνει την αφηρημένη σκέψη μας. Αυτό εξηγείται από το γεγονός ότι τα επαγγελματικά ρούχα δημιουργούν κάποια κοινωνική απόσταση. Και όταν οι άνθρωποι είναι πιο απομακρυσμένοι κοινωνικά, τείνουν να σκέφτονται και να βρίσκουν πιο δημιουργικές λύσεις.

Δείτε ακόμη 14 Κανόνες Ντυσίματος που Πρέπει να Γνωρίζουν Όλοι

Το ατομικό σας στυλ βοηθά να παρουσιάσετε τον εαυτό σας σωστά.

© billieeilish / Instagram

Δεν πρέπει να προσπαθείτε να χωρέσετε σε μια στερεότυπη εικόνα για το πώς πρέπει να φαίνονται τα ρούχα σας στα μάτια των εργοδοτών σας. Αντίθετα, θα πρέπει να ντυθείτε με τρόπο που νιώθετε ότι θα παρουσιαστείτε με το καλύτερο δυνατό στυλ. Γιατί, όπως λένε οι ειδικοί, η προσωπικότητα έχει σημασία για τους εργοδότες περισσότερο από όσο νομίζετε.

Τα κατάλληλα ρούχα σας κάνουν να νιώθετε πιο προσεκτικοί.

© pixabay.com, © pixabay.com

Το να φοράμε επαγγελματικά ρούχα μπορεί να έχει θετική επίδραση στη γνωστικότητά μας, ιδιαίτερα στην εστίαση. Στο πείραμα, οι άνθρωποι που φορούσαν εργαστηριακή ρόμπα έκαναν πολύ λιγότερα λάθη ενώ έκαναν εργασίες που απαιτούσαν προσοχή και οι ερευνητές το εξηγούν τόσο με το συμβολικό νόημα όσο και από τη φυσική εμπειρία του να φορούν τέτοια ρούχα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Τα ρούχα σου μπορούν να πουν κάτι για τους στόχους σας.

© A Good Year / 20th Century Fox

Οι άνθρωποι επεξεργάζονται οπτικές λεπτομέρειες χωρίς να το σκέφτονται πολύ μέσω μιας διαδικασίας που ονομάζεται λεπτή κοπή. Ο εγκέφαλός μας βασικά κάνει κρίσεις σε χιλιοστά του δευτερολέπτου και αναπτύσσουμε εντυπώσεις για διαφορετικά πράγματα. Έτσι, καθώς τα ρούχα μας αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος της οπτικής μας παρουσίασης, θα πρέπει να τα επιλέγουμε προσεκτικά για να δείξουμε ποιους στόχους θέλουμε να πετύχουμε.

Για παράδειγμα, όπως λένε οι ειδικοί, το να σηκώσετε τα μανίκια σας θα μιλήσει για την αποφασιστικότητά σας να ολοκληρώσετε τα πράγματα ή το να φοράτε απλά ρούχα σε φανταχτερές εκδηλώσεις θα δείξει ότι θέλετε να δημιουργήσετε κοινωνικές σχέσεις.

Δείτε επίσης 10 Λεπτομέρειες στην Εμφάνισή σας που Μπορεί να σας Κάνουν Απωθητικούς και να την καταστρέψουν

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 2.3 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

φυσικές θεραπείες ομορφιάς με πατάτα,μάσκα προσώπου με πατάτα,scrub προσώπου με πατάτα,φροντίδα προσώπου,συμβουλές ομορφιά,ομορφιά,

Λαμπερό Δέρμα στο Σπίτι: 1 Εβδομάδα με Φυσικές Θεραπείες Ομορφιάς με Πατάτα

κλειστά μάτια και φιλί,χρήσιμα,περίεργα,

Γιατί Κλείνουμε τα Μάτια μας Όταν Φιλιόμαστε