in , , ,

Αναβάθμισε έξυπνα το ντύσιμο σου: 10 στιλιστικά κόλπα που θα κάνουν τα φθηνά σου ρούχα να δείχνουν πανάκριβα

Αναβάθμισε έξυπνα το ντύσιμο σου: 10 στιλιστικά κόλπα που θα κάνουν τα φθηνά σου ρούχα να δείχνουν πανάκριβα
Αναβάθμισε έξυπνα το ντύσιμο σου: 10 στιλιστικά κόλπα που θα κάνουν τα φθηνά σου ρούχα να δείχνουν πανάκριβα

Υπάρχουν στιλιστικά κόλπα που μπορείτε να εφαρμόσετε, εάν θέλετε ένα φθηνό ρούχο να φαίνεται ακριβό και να εντυπωσιάσετε τα πλήθη.

Στιλιστικά κόλπα: Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μία περιουσία

Συγκεκριμένα, εάν δεν θέλετε να ξοδέψετε πολλά χρήματα σε ρούχα, μπορείτε ακόμα να φαίνεστε στιλάτη, χωρίς να χρειαστεί να κάνετε οικονομία για μήνες. Ακόμα και οι διάσημες επιλεγούν συχνά κοινές μάρκες.

Το σωστό ύφασμα

Τα λινά ρούχα, τα σουέτ και τα βαμβακερά φαίνονται ακριβά και θα δώσουν άλλον αέρα στην εμφάνισή σας.

Ενότητα στο χρώμα

Μπορούμε να πλησιάσουμε την υψηλή ραπτική αν επιλέξουμε τα αγαπημένα μας χρώματα και προσθέσουμε ρούχα με παρόμοιες αποχρώσεις.

Λευκά πουκάμισα

Ο Gianfranco Ferré έδωσε στα λευκά πουκάμισα νέα ζωή στην μόδα. Ο Ιταλός σχεδιαστής έλεγε πως το λευκό πουκάμισο δεν είναι ποτέ κακή επιλογή. Είναι κατάλληλα για γυναίκες κάθε ηλικίας εάν διαλέξουν τα σωστά υλικά και σχέδια.

Τσάντα

Η τσάντα είναι ένα πολύ σημαντικό αξεσουάρ. Αλλά για όσες δεν θέλουν να ξοδέψουν πολλά χρήματα, σας έχουμε μία συμβουλή: ποτέ μην αγοράζετε απομιμήσεις. Είναι καλύτερο να επιλέξετε κάτι πιο οικονομικό και αυθεντικό.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Κουμπιά

Είναι απίστευτο πώς ένα ρούχο μπορεί να μεταμορφωθεί αλλάζοντας τα κουμπιά. Τα φτηνά ρούχα είναι συνήθως εξοπλισμένα με πλαστικά κουμπιά αλλά μπορείτε να τα αλλάξετε εύκολα με γυάλινα, ξύλινα ή μεταλλικά.

Καλό χρώμα

Τα ρούχα που έχουν ξεθωριάσει ή έχουν σκουρύνει δεν φαίνονται τόσο ωραία όσο ήταν όταν τα είχατε αγοράσει.

Το κατάλληλο μέγεθος και η σωστή ισορροπία

Είναι σημαντικό να επιλέγετε ρούχα που σας κολακεύουν. Επίσης, σχεδιαστές συμβουλεύουν να μην φοβάστε να δοκιμάσετε ένα ρούχο που είναι μερικά μεγέθη μεγαλύτερο.

Άρωμα

Το άρωμα ενός ατόμου λέει πολλά για εκείνον: δείχνει την κοινωνική του θέση και ιδιοσυγκρασία, την ηλικία του και ακόμα και την στάση του προς την ζωή. Δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείτε όμως υπερβολικές ποσότητες.

Μπεζ

Το μπεζ είναι μοναδικό αλλά συχνά υποτιμημένο. Από την άλλη, είναι κλασσικά ουδέτερο και ταιριάζει σχεδόν με κάθε χρώμα. Και το καλύτερο είναι πως το μπεζ μας κάνει να φαινόμαστε πιο πολυτελείς και μοντέρνες.

Η ομορφιά μέσα μας

Όπως είπε ο Karl Lagerfeld, μπορείς να φαίνεσαι τέλεια και κομψή φορώντας μόνο ένα τζιν και ένα μπλουζάκι. Τα καλά ρούχα υπάρχουν σε κάθε τιμή, αλλά πολλά εξαρτώνται από το άτομο, το σχήμα του σώματος, την κατάσταση του δέρματος, το μακιγιάζ και την αυτοπεποίθηση. Γιατί ακόμα και τα καλύτερα ρούχα δεν μπορούν να κρύψουν τους φόβους μας.

via enimerotiko

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.4 / 5. Αξιολογήσεις: 127

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa Team

Μας αρέσει να γράφουμε για καλά νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον Κόσμο. Ψάχνουμε τις καλύτερες ιδέες διακόσμησης και ο,τι μπορεί να κάνει την καθημερινότητα μας πιο εύκολη!

νερό καρύδας ως βιολογικό λίπασμα φυτών,λίπανση φυτών,για τον κήπο,συμβουλές κηπουρικής,χρήσιμα

Πώς το Νερό Καρύδας Είναι το Καλύτερο Βιολογικό Λίπασμα για τα Φυτά

παρατηρητικότητα,περίεργα

Είστε Ιδιοφυΐα αν Παρατηρήσετε τα Λάθη σε Αυτές τις 10 Φωτογραφίες