in , ,

Online αγορές ρούχων: 7 Σημάδια ότι ένα Ρούχο από ένα Ηλεκτρονικό Κατάστημα Δεν σας Ταιριάζει

αγορές ρούχων απο διαδίκτυο,συμβουλές για ρούχα,ρούχα,χρήσιμα
7 Σημάδια ότι ένα Ρούχο από ένα Ηλεκτρονικό Κατάστημα Δεν σας Ταιριάζει

Online αγορές ρούχων: Ο κίνδυνος να αγοράσετε ένα ρούχο που δεν σας ταιριάζει είναι ιδιαίτερα υψηλός όταν κάνετε αγορές μέσω διαδικτύου: οι αριστοτεχνικές δεξιότητες των πωλητών, των μοντέλων και των φωτογράφων κάνουν ακόμα και το πιο απλό ένδυμα να φαίνεται υψηλής ποιότητας.

Δεν καταλαβαίνετε το λάθος μέχρι να το δοκιμάσετε και πολλές φορές αυτό συμβαίνει όταν αγοράζετε πράγματα που δεν μπορούν να επιστραφούν. Για να εξοικονομήσετε χρήματα και χρόνο, δείτε μερικά σημάδια για ρούχα που πρέπει να προσέξετε πριν κάνετε αγορές μέσω διαδικτύου. Πώς να Επιλέξετε το Τέλειο Μέγεθος για Ρούχα Διαδικτυακά

Online αγορές ρούχων

Το ρούχο από το ηλεκτρονικό κατάστημα παρουσιάζεται χωρίς μοντέλο.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Τα ρούχα που εμφανίζονται σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ή σε μια εφαρμογή χωρίς μοντέλο μπορεί να καταλήξουν να γίνουν μια πλήρης απογοήτευση όταν δοκιμαστούν στο σπίτι. Μη γνωρίζοντας πώς θα ταιριάζει στο σχήμα του σώματός σας, μπορείτε να αντιμετωπίσετε μερικές δυσάρεστες εκπλήξεις όταν το φορέσετε. Για παράδειγμα, μερικά δεσίματα / λουράκια σε μπλούζες που σας αρέσουν τόσο στις φωτογραφίες μπορούν να δώσουν επιπλέον όγκο στην κοιλιά στην πραγματικότητα, ενώ τα υπέροχα βολάν μερικές φορές μοιάζουν με ξεπερασμένη διακόσμηση και για κάποιο λόγο, τα μανίκια αποδεικνύονται ότι δεν είναι το μήκος που περιμένατε.

Το μοντέλο στέκεται σε αφύσικη στάση.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Τα μοντέλα που παρουσιάζουν ρούχα σε εκκεντρικές και ακατανόητες πόζες κρύβουν ξεκάθαρα ένα μυστικό. Και παρόλο που τα ρούχα που απεικονίζονται σε αυτές τις πόζες πολλές φορές σας κάνουν να έχετε έντονη επιθυμία να τα αγοράσετε αμέσως, στο τέλος, κινδυνεύτε να πάρετε κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που περιμένατε.

Το μοντέλο έχει διαφορετικό σωματότυπο από εσάς.

© littleoliviah / Reddit

Είναι απίθανο ένα ρούχο που δημιουργήθηκε ειδικά για ψηλά κορίτσια να ταιριάζει σε κοντύτερα κορίτσια με καμπύλες. Για να αποφύγετε την απογοήτευση όταν δοκιμάζετε ένα ρούχο από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, προσέξτε όχι μόνο το ύψος αλλά και τον τύπο και τον τύπο χρώματος του μοντέλου — κάτι που ταιριάζει απόλυτα σε ένα άτομο μπορεί να φαίνεται εντελώς διαφορετικό σε ένα άτομο με άλλο σωματότυπο .

Δείτε ακόμα 10 Μικρά Κόλπα και λάθη να αποφύγετε για να Βελτιώσετε το Ντύσιμό σας

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ένα μοντέλο καλύπτει με το χέρι της λεπτομέρειες του ρούχου.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Οι σφιγμένες στάσεις ενός μοντέλου σε μια φωτογραφία μπορούν να πουν πολλά για την ποιότητα των ρούχων που παρουσιάζουν. Τα χέρια που καλύπτουν το λαιμόκοψη ή τη μέση μπορεί να κρύβουν μια αποτυχημένη λαιμόκοψη, ζάρες όταν το ύφασμα τεντώνεται και προβλήματα με το κόψιμο.

Το ρούχο παρουσιάζεται με φόντο που είναι «πολύ όμορφο».

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Οι πολυτελείς εσωτερικοί χώροι και τα πολλά στρώματα Photoshop χρησιμοποιούνται επίσης από τους πωλητές οικονομικών διαδικτυακών καταστημάτων για κάποιο λόγο — μπορούν να μετατρέψουν οπτικά ακόμη και τα πιο χαμηλής ποιότητας ρούχα σε ποιοτικά… Τουλάχιστον στη ιστοσελίδα τους.

Όταν αποσπούν τα μάτια σας με ενδιαφέρουσες διακοσμητικές λεπτομέρειες, οι έμπειροι έμποροι τραβούν το ενδιαφέρον για τη φωτογραφία όπου εμφανίζεται το ρούχο. Έτσι καταλήγει ένα αντικείμενο κακής ποιότητας στο σπίτι σας.

Η φωτογραφία του ρούχου είναι πολύ περικομμένη.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Οι κακώς περικομμένες φωτογραφίες όχι μόνο προκαλούν σύγχυση αλλά βοηθούν επίσης τον πωλητή να κρύψει το παλιομοδίτικο κόψιμο και το σχέδιο του ρούχου από εσάς. Ένα κοστούμι που απεικονίζεται πάνω από τη μέση ή τους γοφούς σε αυτές τις φωτογραφίες μπορεί απλώς να κρύβει ένα πολύ κοντό παντελόνι ή την παρουσία ενός παλιομοδίτικου κοψίματος.

Το ρούχο που σας αρέσει παρουσιάζεται μαζί με κάτι πολύ φωτεινό.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Μερικές φορές τα κόλπα των στυλιστών από τα ηλεκτρονικά καταστήματα μπορεί να είναι πολύ συγκεχυμένα: επικαλύπτουν το βαρετό ή άσχετο σχέδιο ενός ρούχο με έντονο χρώμα ή το μοτίβο ενός άλλου. Σε αυτή την περίπτωση, σας αρέσει όχι το ρούχο που σκοπεύετε να αγοράσετε αλλά η εικόνα στο σύνολό της. Θα είναι δυνατή η επανάληψη αυτής της εμφάνισης μόνο με την αγορά ολόκληρου του σετ ρούχων της φωτογραφίας.

Δείτε επίσης 10 Κόλπα για να Εντοπίσετε Εύκολα μια Απομίμηση Επώνυμων Ειδών

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

οικιακά είδη για τον κήπο,για τον κήπο,συμβουλές κηπουρικής,επαναχρησιμοποίηση

18 Έξυπνες Λύσεις για τον Κήπο με Οικιακά Είδη

ύπνος χωρίς κουβέρτα,ύπνος και υγεία,συμβουλές υγείας,υγεία

Τι Θα Συμβεί στο Σώμα σας εάν Αρχίσετε να Κοιμάστε Χωρίς Κουβέρτα