in , , , ,

10 Κόλπα για να Εντοπίσετε Εύκολα μια Απομίμηση Επώνυμων Ειδών

κόλπα εντοπισμού απομιμήσεων,αναγνώριση απομιμήσεων,απομιμήσεις επώνυμων ειδών,χρήσιμα
κόλπα εντοπισμού απομιμήσεων,αναγνώριση απομιμήσεων,απομιμήσεις επώνυμων ειδών,χρήσιμα

Πώς να εντοπίσετε Εύκολα μια Απομίμηση Επώνυμων Ειδών: Τα επώνυμα είδη είναι αρκετά ακριβά και υπάρχει λόγος για αυτό. Οι κατασκευαστές είναι υπεύθυνοι για την υψηλότερη ποιότητα του αντικειμένου και ότι το προϊόν θα σας εξυπηρετήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αλλά μερικές φορές είναι πραγματικά δύσκολο να ξεχωρίσετε ένα αυθεντικό από μια απομίμηση, η οποία θα φθαρεί μετά από μερικούς μήνες. Υπάρχουν μερικά κύρια διακριτικά χαρακτηριστικά των δημοφιλών εμπορικών σημάτων που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε εύκολα εάν έχετε μπροστά σας μια απομίμηση. 11 συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε το αυθεντικό προϊόν από την απομίμηση.

Μπουφάν North Face

© codyprez / Reddit, © broccoliluvr / Reddit

Τα προϊόντα της αμερικανικής μάρκας The North Face εκτιμώνται ιδιαίτερα μεταξύ των λάτρεις των χειμερινών σπορ. Είναι πολύ δημοφιλή σε όλο τον κόσμο και συχνά αντιγράφονται. Υπάρχουν πολλές διαφορές ώστε για να διαπιστώσετε εάν είναι μαϊμού προτού πληρώσετε για αυτό.

  • Όλα τα γράμματα του λογότυπου στα αυθεντικά ειδη είναι κεντημένα χωριστά και δεν πρέπει να υπάρχουν κλωστές μεταξύ τους.
  • Όλα τα αξεσουάρ είναι υψηλής ποιότητας. Το φερμουάρ πρέπει να φέρει τα γράμματα YYK και οι κρίκοι θα πρέπει να έχουν το λογότυπο The North Face σε σχήμα 3 κυρτών λωρίδων.
  • Μέσα στο μπουφάν, θα πρέπει να υπάρχουν ενημερωτικές ετικέτες με ένα ολόγραμμα που να επιβεβαιώνει τη γνησιότητά του. Εάν δεν υπάρχει ολόγραμμα, τότε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αυτό είναι μια απομίμηση μπροστά σας.

Πόλο μπλουζάκι Ralph Lauren

© Stock Polo / Facebook, © Voice of People Today / YouTube, © Stock Polo / Facebook

Τα μπλουζάκια με τον αναβάτη που παίζει πόλο είναι πολύ δημοφιλή σε όλο τον κόσμο. Είναι άνετα, κυκλοφορούν σε ποικιλία χρωμάτων και ταιριάζουν τόσο με τζιν όσο και με σορτς. Η δημοτικότητα της μάρκας Ralph Lauren έγινε ο λόγος που εμφανίστηκαν τόσες πολλές απομιμήσεις στα ράφια των καταστημάτων. Για να καταλάβετε αν πρόκειται για μαϊμού, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εξετάσετε προσεκτικά ορισμένες λεπτομέρειες.

  • Στα αυθεντικά μπλουζάκια χρησιμοποιούνται μόνο κουμπιά από φίλντισι με 4 τρύπες. Τα διαφανή πλαστικά κουμπιά είναι ένα από τα πιο προφανή σημάδια μιας απομίμησης. Σημασία έχει και ο τρόπος που ράβονται τα κουμπιά. Τα αυθεντικά μπλουζάκια πόλο έχουν σταυρωτές βελονιές.
  • Η πιο σημαντική λεπτομέρεια των προϊόντων Ralph Lauren είναι το κεντημένο λογότυπο. Το κέντημα στα αυθεντικά γίνεται πολύ προσεκτικά και μπορείτε εύκολα να διακρίνετε ακόμα και τις πιο μικρές λεπτομέρειες: το σφυρί, το κράνος του αναβάτη και τα ηνία του αλόγου. Επιπλέον, ο αναβάτης είναι κεντημένος με ένα δεύτερο στρώμα πάνω από το άλογο. Στις απομιμήσεις, το κέντημα είναι ακατάστατο και όλες οι μικρές λεπτομέρειες συγχωνεύονται.

Τσάντα Dior Lady D

© hello catwalk city / YouTube, © OSKELLY / YouTube, © OSKELLY / YouTube

Αυτή η κομψή τσάντα έχει το όνομά της για έναν λόγο: το πρώτο δερμάτινο μοντέλο Lady Dior κατασκευάστηκε ειδικά για την πριγκίπισσα Νταϊάνα, η οποία αργότερα έφερε αυτό το αξεσουάρ σε όλες σχεδόν τις κοινωνικές εκδηλώσεις. Έτσι, η τσάντα συνδέθηκε στενά με τη Lady Di και μετά από τόσα χρόνια εξακολουθεί να είναι πολύ δημοφιλής μεταξύ των fashionistas. Αλλά αυτή η δημοτικότητα έχει ένα μειονέκτημα – πάρα πολλές απομιμήσεις.

  • Η αυθεντική τσάντα κατασκευάζεται στο χέρι από 130 κομμάτια δέρμα αρνιού και χρειάζεται περίπου 8 ώρες για να τελειώσει. Οι βελονιές του μοτίβου πρέπει να είναι ομοιόμορφες και προσεγμένες.
  • Σε μια ψεύτικη τσάντα, τα χερούλια ταλαντεύονται πάντα από τη μία πλευρά στην άλλη, ενώ στη γνήσια είναι άκαμπτα και δομημένα.

Τσάντα Yves Saint Laurent

© My Closet Rocks / YouTube, © My Closet Rocks / YouTube

Οι τσάντες Yves Saint Laurent έχουν γίνει εδώ και καιρό το όνειρο χιλιάδων γυναικών σε όλο τον κόσμο. Κάθε σεζόν, οι σχεδιαστές δημιουργούν νέα μοντέλα που δημιουργούν αμέσως μια βάση θαυμαστών.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#
  • Η γνήσια τσάντα έχει μονή παράλληλη ραφή. Θα πρέπει να είναι ομαλή και τακτοποιημένη. Αν δείτε διπλή βελονιά ή ακόμα και παρατηρήσετε μια ελαφριά ανομοιομορφία στη γραμμή της βελονιάς, τότε έχετε μια ψεύτικη τσάντα.
  • Ο ιμάντας είναι αφαιρούμενος, κάτι που είναι διαφορετικό από αυτό μιας απομίμησης — η διαφορά είναι ξεκάθαρα ορατή όταν οι τσάντες συγκρίνονται δίπλα-δίπλα.

Τσάντα Jacquemus

© Voice of People Today / YouTube, © OSKELLY / YouTube

Η τσάντα Le Chiquito κέρδισε δημοτικότητα μόλις βγήκε στην αγορά. Γρήγορα οι μικροτσάντες έγιναν νέα τάση. Δεν μπορούσες να βάλεις πολλά σε αυτές, αλλά ήταν ένα όμορφο αξεσουάρ. Αυτό το χαριτωμένο μικρό πράγμα έχει γίνει δημοφιλές όχι μόνο μεταξύ των fashionistas αλλά και μεταξύ των κατασκευαστών φθηνών απομιμήσεων. Γνωρίζοντας όμως τις χαρακτηριστικές λεπτομέρειες μιας γνήσιας τσάντας, μπορείτε εύκολα να τη διακρίνετε από ένα χαμηλής ποιότητας αντίγραφο.

  • Όταν επιλέγετε μια τσάντα, δείτε πρώτα το δέρμα της. Η γνήσια τσάντα Le Chiquito είναι κατασκευασμένη από φυσικό λεπτό δέρμα. Η επιφάνειά του είναι λεία και έχει λεπτούς κόκκους. Ενώ το ψεύτικο δέρμα είναι πιο ανάγλυφο και τσαλακωμένο.
  • Τα μεταλλικά γράμματα με την επωνυμία πρέπει να είναι προσεγμένα και πιο ψηλά. Στις απομιμήσεις, είναι συνήθως πιο επίπεδα και κατώτερης ποιότητας.
  • Ένας άλλος τρόπος για να επαληθεύσετε τη γνησιότητα μιας τσάντας είναι να ελέγξετε τη ραφή. Οι βελονιές πρέπει να έχουν το ίδιο μήκος και οι ραφές να είναι αυστηρά συμμετρικές. Χοντρή κλωστή συγκρατεί όλα τα κομμάτια μαζί, ενώ το ράψιμο στην ψεύτικη τσάντα είναι ατημέλητο και ασύμμετρο.

Δείτε ακόμη 7 Κόλπα για να Εντοπίσετε Απομιμήσεις Προϊόντων

Μπλουζάκια Tommy Hilfiger

© BagFullofLuxe By Mitch / YouTube, © Voice of People Today / YouTube

Αυτή η μάρκα αγαπιέται από πολλούς για τα υψηλής ποιότητας ρούχα και τις σχετικά προσιτές τιμές. Τα ρούχα Tommy Hilfiger μπορούν να βρεθούν σε πολλά μεγάλα ηλεκτρονικά καταστήματα, αλλά ακόμη και αυτό δεν εγγυάται ότι δεν θα καταλήξετε με μια μαϊμού αφού έχετε πληρώσει πολλά για αυτό.

  • Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κοιτάξετε είναι οι ραφές. Πρέπει να είναι λείες και τακτοποιημένες. Οι προεξέχουσες κλωστές και οι στραβές βελονιές είναι σίγουρα σημάδια απομίμησης.
  • Κεντημένο λογότυπο. Ο συνδυασμός των χρωμάτων παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτό: είναι μπλε πάνω και κάτω και είναι λευκό και κόκκινο στη μέση. Μερικές φορές οι κατασκευαστές απομιμήσεων συγχέουν τη διάταξη των χρωμάτων. Οι άκρες του κεντήματος πρέπει να είναι προσεγμένες και ίσιες.
  • Κορυφαία ετικέτα. Η ετικέτα ενός γνήσιου κομματιού έχει τριγωνικό σχήμα στο 90% των περιπτώσεων, εκτός από ορισμένες συλλογές. Το τρίγωνο έχει οξεία γωνία και σαφή όρια, αλλά στα αντίγραφα, αυτή η λεπτομέρεια φαίνεται συχνά ατημέλητη.

Guess πορτοφόλι

© Angelofreniya / YouTube, © Voice of People Today / YouTube

Η Guess λατρεύεται από πολλές γυναίκες για την ποιότητα και τον ισορροπημένο σχεδιασμό της. Κάθε νέα συλλογή παρέχει μια ευρεία επιλογή από τσάντες και πορτοφόλια, τα οποία γίνονται στόχος αντιγραφέων.

  • Όλα τα μεταλλικά εξαρτήματα πρέπει να είναι άριστης ποιότητας χωρίς ελαττώματα. Αυτό ισχύει για το λογότυπο, τα ρυθμιστικά και τα προσαρτήματα του ιμάντα.
  • Σε γνήσιες τσάντες και πορτοφόλια χρησιμοποιείται ένα πυκνό και χοντρό νήμα, το οποίο συγκρατεί αξιόπιστα τις άκρες του αντικειμένου και τα μικρά μέρη του. Οι ραφές πρέπει να είναι ίσιες και τακτοποιημένες, χωρίς κλωστές που προεξέχουν ή στραβές βελονιές.
  • Θα πρέπει να υπάρχει μια ετικέτα μέσα σε ένα γνήσιο πορτοφόλι με πληροφορίες σχετικά με το προϊόν και τον τρόπο φροντίδας του. Το πιο σημαντικό είναι ο σειριακός αριθμός του προϊόντος, ο οποίος βρίσκεται στο πίσω μέρος της ετικέτας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επαλήθευση της γνησιότητας της αγοράς. Τα αντίγραφα απλά δεν θα έχουν αυτόν τον κωδικό.

Παπούτσια Nike Air

© SALEX / YouTube

Είναι άνετα, πρακτικά και ανθεκτικά. Αυτοί είναι 3 λόγοι για τους οποίους αυτό το μοντέλο είναι τόσο δημοφιλές σε ανθρώπους όλων των ηλικιών. Ο διακριτικός σχεδιασμός και η προσεγμένη κατασκευή κάνουν αυτά τα παπούτσια κατάλληλα για σχεδόν κάθε καθημερινή εμφάνιση. Για να βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα γνήσιο ζευγάρι που θα σας φέρει χαρά και όχι απογοήτευση, πρέπει να μάθετε να ξεχωρίζετε τα γνήσια παπούτσια Nike Air από τις απομιμήσεις τους.

  • Οι μικρές μεταλλικές ετικέτες στα κορδόνια είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να προσέξετε. Πρέπει να είναι ματ και να φέρουν ξεκάθαρα την ένδειξη AF1. Η πινακίδα και η επιγραφή σε ένα ψεύτικο συνήθως γίνονται πιο πρόχειρα.
  • Πάτοι. Στα ψεύτικα παπούτσια κατασκευάζονται από φθηνή πολυουρεθάνη, ενώ στα γνήσια οι πάτοι είναι από πιο ακριβό υλικό.
  • Η ετικέτα πρέπει να περιέχει τον αριθμό εργοστασίου, τη χώρα προέλευσης και το μέγεθος. Σε ένα γνήσιο προϊόν, όλα αυτά τα δεδομένα ταιριάζουν με τις πληροφορίες στην ετικέτα των παπουτσιών.

Μπότες Dr. Martens Jadon

© SnapThatBack / YouTube, © Voice of People Today / YouTube

Αυτές οι ογκώδεις και τραχιές μπότες κέρδισαν μεγάλη δημοτικότητα στη δεκαετία του 1940. Είναι αξιοσημείωτο ότι οι γυναίκες άνω των 40 ήταν οι πρώτες που εκτίμησαν την άνεση αυτών των παπουτσιών. Στις μέρες μας μπορείτε να δείτε εκπροσώπους και των δύο φύλων και όλων των ηλικιών να φορούν Dr. Martens. Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε αυτές τις μπότες, σας συνιστούμε να μάθετε μερικές συμβουλές για να αποφύγετε τις απομιμήσεις.

  • Η ποιότητα του δέρματος στις αυθεντικές μπότες είναι πολύ καλύτερη, κάτι που φαίνεται καθαρά με γυμνό μάτι. Χωρίς κυματισμούς και ζάρες, όλες οι ραφές είναι διπλές, σταθερές κλωστές και προσεγμένες βελονιές. Οι ψεύτικες μπότες δεν μπορούν να καυχηθούν για αυτήν την άψογη απόδοση.
  • Η λωρίδα φτέρνας στις αυθεντικές μπότες έχει τη δική της ατομική γραμματοσειρά και στην απομίμηση οι γραμματοσειρές θα είναι διαφορετικές.
  • Υπάρχει μια άλλη ετικέτα μέσα στις αυθεντικές μπότες που βρίσκεται στη γλώσσα. Περιέχει πληροφορίες προϊόντος.

Τσάντα Hermès Kelly

© OSKELLY / YouTube

Η ιστορία μιας από τις πιο περιζήτητες τσάντες στον κόσμο συνδέεται επίσης με μια πριγκίπισσα, αυτή τη φορά, την πριγκίπισσα του Μονακό, την Grace Kelly. Ο απλός, αλλά ταυτόχρονα, κομψός σχεδιασμός της τσάντας έχει κερδίσει τις καρδιές των περισσότερων κυριών. Εάν αποφασίσετε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με αυτό το δώρο, δώστε προσοχή σε μερικές σημαντικές λεπτομέρειες που έχει μόνο ένα γνήσιο προϊόν.

  • Μοναδική βελονιά σέλας. Η αυθεντική τσάντα έχει μια μυστική βελονιά που έχει μια φυσική κλίση που κανένας άλλος κατασκευαστής δεν μπορεί να αναδημιουργήσει.
  • Η σφραγίδα Hermes ταιριάζει πάντα με το χρώμα του υλικού και έχει μια τακτοποιημένη γραμματοσειρά. Τα γράμματα πρέπει να είναι εξίσου παχιά και να έχουν λείες άκρες.

Δείτε επίσης 7 έξυπνες συμβουλές για να ξεχωρίσεις τα αυθεντικά καλλυντικά από τις απομιμήσεις

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

κόλπα μόδας από διασημότητες,συμβουλές μόδας,μόδα,lifestyle

13 Κόλπα που Χρησιμοποιούν οι Διασημότητες για να Δείχνουν Τέλειες

βότκα για βλάστηση σπόρων,βότκα για πολλαπλασιασμό μοσχευμάτων,βότκα και φυτά,συμβουλές κηπουρικής,για τον κήπο

Χρησιμοποιήστε Βότκα για να Βλαστήσετε Σπόρους και να Πολλαπλασιάσετε Γρήγορα Μοσχεύματα