in , , ,

10 Τρόποι για να Εντοπίσετε τις Διαφορές Μεταξύ Απομιμήσεων και Αυθεντικών Προϊόντων

αναγνώριση απομιμήσεων,διαφορές απομιμήσεων και αυθεντικών,συμβουλές για απομιμήσεις,χρήσιμα,κόλπα
10 Τρόποι για να Εντοπίσετε τις Διαφορές Μεταξύ Απομιμήσεων και Αυθεντικών Προϊόντων

Το 2013, οι απομιμήσεις παγκοσμίως αντιστοιχούσαν σε 461 δισεκατομμύρια δολάρια. Η Nike είναι η πιο πλαστογραφημένη μάρκα σε παγκόσμια κλίμακα και η Rayban, η Rolex, η Supreme και η Louis Vuitton είναι οι πιο αντιγραμμένες μάρκες παγκοσμίως. Και ενώ ορισμένες απομιμήσεις φαίνονται σχεδόν πανομοιότυπες με τα αυθεντικά προϊόντα, υπάρχουν μικρές διαφορές που πρέπει να αναγνωρίζετε. 7 Κόλπα για να Εντοπίσετε Απομιμήσεις Προϊόντων

Μπλουζάκια Nike

© gcafotografia/Shutterstock.com
  • Το πρώτο πράγμα που πρέπει να εξετάσετε είναι το λογότυπο της Nike. Στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν θα έχει τις ίδιες ακριβώς αναλογίες με το αυθεντικό. Η γωνία και η κλίση του μπορεί να είναι διαφορετικές.
  • Στη συνέχεια, πρέπει να ελέγξετε την ετικέτα μέσα στο μπλουζάκι για ορθογραφικά λάθη. Τα μαϊμού πλαστά προϊόντα ενδέχεται να έχουν ένα ή περισσότερα.
  • Θα πρέπει επίσης να κοιτάξετε τις ετικέτες στο εσωτερικό του που βρίσκονται στο κάτω μέρος. Η Nike έχει συνήθως 2 ή περισσότερες ετικέτες ραμμένες μεταξύ τους, ενώ οι απομιμήσεις μπορεί να έχουν μόνο μία ετικέτα.

Παπούτσια Nike

© Albo73/ Depositphotos.com
  • Τα παπούτσια Nike έχουν μια υφή που οι κατασκευαστές των απομιμήσεων δεν μπορούν πραγματικά να μιμηθούν. Αυτό συμβαίνει επειδή τα υλικά που χρησιμοποιούν είναι διαφορετικά και το ίδιο και τα μηχανήματα. Έτσι, στα αυθεντικά παπούτσια Nike, θα παρατηρήσετε μια σκληρότητα στο δέρμα που θα λείπει από τα ψεύτικα.
  • Θα χρειαστεί επίσης να εξετάσετε τη συμμετρία των παπουτσιών. Εάν κάτι φαίνεται ασύμμετρο, τότε μπορεί να έχετε να κάνετε με απομίμηση.

Τσάντες Gucci

© AndreaA./Depositphotos.com
  • Αρχικά, θα πρέπει να εξετάσετε τα 2 G στο μπροστινό μέρος της τσάντα. Η γραμματοσειρά των Gs πρέπει να είναι μακριά και κομψή και όχι χοντροκομμένη. Επίσης, το στρογγυλεμένο μέρος του G θα πρέπει να είναι τέλειο οβάλ και όχι μυτερό. Τώρα, αν το λογότυπο φαίνεται θαμπό, μάλλον είναι ψεύτικο.
  • Ρίξτε μια προσεκτική ματιά στη ραφή μιας και μια πραγματική τσάντα Gucci θα έχει πολύ ομοιόμορφη ραφή. Εάν η ραφή της τσάντας φαίνεται ανομοιόμορφη σε ορισμένα μέρη ή έχει διαφορετικό χρώμα από την ίδια την τσάντα, τότε θα πρέπει να υποθέσετε ότι είναι απομίμηση.

Παπούτσια Adidas

© LuxuryWrists77 / reddit, © DedMityay/ Depositphotos.com
  • Πρώτα, πρέπει να ελέγξετε το μοτίβο πλέξης που στα αυθεντικά είναι πλάγια με ακανόνιστα κυμάτων.
  • Στη συνέχεια, ελέγξετε τη γλώσσα των παπουτσιών καθώς στα αυθεντικά παπούτσια είναι πιο καμπύλα, ενώ των ψεύτικων πιο ίσια.
  • Ελέγξτε το εσωτερικό του παπουτσιού και δείτε αν το εικονίδιο της Adidas έχει το ίδιο μέγεθος σε κάθε παπούτσι. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να παρατηρήσετε ότι το μέγεθος του σε κάθε παπούτσι διαφέρει.
  • Πρέπει επίσης να ελέγξετε τη ραφή στο εσωτερικό γιατί μπορεί να φαίνεται ύποπτα ερασιτεχνική.

Δείτε ακόμη 7 Σημάδια ότι το Προϊόν που Πρόκειται να Αγοράσετε είναι Μαϊμού

Τσάντες Hermès

© legitcheckapp / reddit
  • Πρώτα, ελέγξτε την εσωτερική δερμάτινη εκτύπωση και δείτε πώς έχουν τυπωθεί τα γράμματα. Η γαλλική προφορά στο γράμμα Ε πρέπει να είναι πολύ κομψή και όχι χοντροκομμένη, όπως στις ψεύτικες. Επίσης, τα γράμματα F και R στη λέξη «Γαλλία» μοιάζουν σαν να είναι κολλημένα μεταξύ τους, κάτι που δεν θα συνέβαινε ποτέ σε μια πραγματική τσάντα Hermès.
  • Στη συνέχεια, ελέγξετε τη ραφή στη δερμάτινη λαβή της τσάντας. Σε μια αυθεντική, φαίνεται πολύ πιο κομψή. Αντίθετα, η ραφή της ψεύτικης τσάντας δεν είναι τόσο κομψή και, σε ορισμένα σημρια, φαίνεται πιο χοντρή από την αρχική τσάντα.

Εσπαντρίγιες Toms

© The Art of Pics/ Shutterstock.com
  • Τα πρώτα πράγματα που πρέπει να ελέγξετε είναι οι πάτοι των εσπαντρίγιων. Εάν μπορούν να αφαιρεθούν, τότε τα παπούτσια είναι πιθανώς απομίμηση, αφού στα αυθεντικά οι πάτοι είναι ραμμένοι στο κάτω μέρος.
  • Στη συνέχεια, ρίξτε μια ματιά στο λογότυπο στο πίσω μέρος του παπουτσιού. Τα γράμματα του αυθεντικού είναι τέλεια ισορροπημένα και τετραγωνισμένα. Ωστόσο, τα γράμματα της απομίμησης είναι μυτερά και μη ισορροπημένα (παρατηρήστε πώς το γράμμα “O” έχει περίεργο σχήμα). Επίσης, η ραφή γύρω από την ετικέτα φαίνεται πιο χοντρή στις απομιμήσεις.
  • Ελέγξτε τα πλαϊνά των παπουτσιών για να δείτε εάν είναι ορατή κάποια κόλλα. Η αυθεντική μάρκα δεν θα επέτρεπε ποτέ να συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά μια απομίμηση πιθανότατα θα εχει κόλλα σε όλες τις πλευρές.

Τσαντες Guess

© roschinletter@gmail.com/ Depositphotos.com
  • Πρώτα απ’ όλα, οι μαϊμού τσάντες Guess δεν είναι φτιαγμένες από δέρμα, αλλά από φθηνά συνθετικά υλικά. Μπορείτε να το ελέγξετε πιέζοντας το υλικό με το δάχτυλό σας. Αν οι ζάρες που δημιουργούνται παραμένουν και δεν εξαφανίζονται, τότε σίγουρα δεν πρόκειται για δέρμα.
  • Στη συνέχεια, πρέπει να ελέγξετε την επένδυση της τσάντας. Οι αυθεντικές έχουν μια πολύ αισθητή απαλή επένδυση, ενώ οι απομιμήσεις μερικές φορές δεν έχουν καθόλου επένδυση. Και ακόμα κι αν έχουν είναι πολύ λεπτή, σαν χαρτί.
  • Τέλος, μπορείτε να ελέγξετε τα μεταλλικά στοιχεία στην τσάντα. Σε μια αυθεντική είναι στιβαρά και γυαλιστερά με λεία επιφάνεια. Από την άλλη πλευρά, οι απομιμήσεις έχουν φθηνότερο υλικό που μπορεί να φαίνεται θολό και μπορεί ακόμη και να έχει ραβδώσεις ή επιφανειακά σημάδια.

Αθλητικά παπούτσια Balenciaga

© sozon/ Depositphotos.com
  • Τα αθλητικά παπούτσια Balenciaga έχουν ένα πολύ αναγνωρίσιμο εξόγκωμα στα τακούνια τους. Αυτό το χαρακτηριστικό λείπει από τις απομιμήσεις, καθώς η δομή τους είναι πολύ πιο αδύναμη.
  • Όχι μόνο αυτό, αλλά το μπροστινό μέρος του παπουτσιού έχει πολύ μεγαλύτερη καμπύλη από τo αυθεντικό.
  • Επίσης, αν ελέγξετε το πίσω μέρος του παπουτσιού, θα παρατηρήσετε ότι το όνομα της μάρκας δεν είναι καλά κεντραρισμένο. Επιπλέον, δεν έχουν όλα τα γράμματα το ίδιο μέγεθος και ύψος και μερικά φαίνονται μεγαλύτερα από άλλα.

Τζιν Levi’s

© onajourney/ Shutterstock.com
  • Το τοξοειδές σχέδιο στις πίσω τσέπες ενός τζιν Levi’s ίσως είναι το πιο αναγνωρίσιμο χαρακτηριστικό του. Είναι είτε ένα απλό τόξο είτε ένα τόξο που έχει σχήμα διαμαντιού στο κέντρο της τσέπης. Αυτό το χαρακτηριστικό αντιγράφεται συνήθως με εμφανώς λάθος τρόπο σε τζιν απομιμήσεις.
  • Επίσης, το χρώμα της ραφής είναι παραδοσιακά πορτοκαλί στα αυθεντικά, ενώ στις απομιμήσεις χρησιμοποιείται λευκή κλωστή.
  • Το τρίτο σημάδι ενός ψεύτικου τζιν Levi’s είναι η κόκκινη ετικέτα στην πίσω τσέπη. Το αυθεντικό έχει το όνομα “Levi’s” γραμμένο στην κόκκινη ετικέτα, ενώ η απομίμηση έχει μια απλή κόκκινη ετικέτα με το γράμμα “R”.

Παπούτσια Fila

© 2p2play/ Shutterstock.com
  • Αν ρίξετε μια ματιά στο γράμμα “F” στα παπούτσια Fila, θα παρατηρήσετε ότι υπάρχει μια ανωμαλία στη ραφή. Αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό με όλα τα αυθεντικά Fila. Αυτό που δεν είναι φυσιολογικό είναι όταν το γράμμα “F” είναι μυτερό στις 2 επάνω άκρες. Στις απομιμήσεις, αυτές οι άκρες σχεδόν αγγίζουν το τετράγωνο γύρω από το λογότυπο, κάτι που δεν συμβαίνει στα αυθεντικά.
  • Στη συνέχεια, παρατηρήστε τις λεπτομέρειες στο μπροστινό μέρος, ειδικά τις τρύπες. Θα πρέπει να έχουν ίση απόσταση μεταξύ τους. Αν αυτό δεν συμβαίνει, τότε πιθανότατα έχετε αγοράσει απομίμηση.
  • Επίσης, το λογότυπο της πίσω φτέρνας μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικό. Στα αυθεντικά παπούτσια, είναι το ίδιο με το λογότυπο της γλώσσας. Ωστόσο, στις απομιμήσεις, η λέξη “Fila” μπορεί να είναι ραμμένη σε ένα άλλο κομμάτι δέρματος που είναι κόκκινο και μπλε.

Δείτε επίσης 34 από τις πιο τραγικές απομιμήσεις προϊόντων που έχετε δει!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

οργάνωση σπιτιού,συμβουλές οργάνωσης,συμβουλές της Marie Kondo,χρήσιμα

19 Ακατάστατοι Ανθρωποι που Ακολούθησαν τις Συμβουλές της Marie Kondo και Οργάνωσαν τα Σπίτια τους

Τι τραβάει την υγρασία; 4+1 Σπιτικά υλικά με διπλή χρήση!

Τι τραβάει την υγρασία; 4+1 Σπιτικά υλικά με διπλή χρήση!