in , ,

7 Σημάδια ότι το Προϊόν που Πρόκειται να Αγοράσετε είναι Μαϊμού

προϊόντα μαϊμού,απομιμήσεις προϊόντων,χρήσιμα,συμβουλές
7 Σημάδια ότι το Προϊόν που Πρόκειται να Αγοράσετε είναι Μαϊμού

Η συνολική αξία των απομιμήσεων το 2019 ανήλθε στα 509 δισεκατομμύρια δολάρια. Τα προϊόντα μαϊμού έχουν γίνει τόσο διαδεδομένα και καλοφτιαγμένα που μερικές φορές γίνεται πολύ δύσκολο να ξεχωρίσετε εάν ένα προϊόν που πρόκειται να αγοράσετε είναι αυθεντικό ή όχι. Όμως υπάρχουν μερικές μικρές λεπτομέρειες για να προστατευτείτε από την αγορά απομιμήσεων προϊόντων. 34 από τις πιο τραγικές απομιμήσεις προϊόντων που έχετε δει!

Δεν υπάρχουν στοιχεία επικοινωνίας

brightside

Ένα χαρακτηριστικό λείπει συχνά στα προϊόντα μαϊμού είναι πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία που παρήγαγε το προϊόν μαζί με τα στοιχεία επικοινωνίας. Εάν η εταιρεία δεν παρέχει διεύθυνση, email, ιστότοπο ή αριθμό τηλεφώνου για επικοινωνία από τον πελάτη, είναι ανησυχητικό. Θα ήταν ίσως καλύτερο να αποφύγετε την αγορά προϊόντων από τέτοιες ύποπτες εταιρείες.

Λείπουν αξεσουάρ

brightside

Διάφορες μεγάλες εταιρείες ζητούν από τους καταναλωτές τους να είναι πολύ προσεκτικοί σε όλα τα συμπληρωματικά αξεσουάρ που πρέπει να συνοδεύουν το κύριο προϊόν που αγοράζετε. Για προϊόντα τεχνολογίας, ελέγξτε αν τα ακουστικά, οι φορτιστές και οι οδηγίες περιλαμβάνονται στο πακέτο. Για ρούχα και αξεσουάρ ένδυσης, ελέγξτε εγγυήσεις και πιστοποιήσεις.

Η ποιότητα της οθόνης

© TechSmartt / YouTube

Ένα από τα όχι τόσο προφανή χαρακτηριστικά που πρέπει να προσέξετε κατά τον έλεγχο ενός νέου κινητού τηλεφώνου είναι η φωτεινότητα της οθόνης. Για παράδειγμα, η σύγκριση ενός αυθεντικού και ενός μαϊμού iPhone 7 απέδειξε ότι το αυθεντικό στοιχείο έχει πολύ πιο σκοτεινή οθόνη όταν ενεργοποιείτε για πρώτη φορά. Το ψεύτικο, από την άλλη πλευρά, ήταν πολύ πιο φωτεινό.

Λάθος τοποθέτηση χαρακτηριστικών και λογότυπων

© gabbo2004 / Reddit© KingAmlet / Reddit

Πριν αγοράσετε οποιοδήποτε επώνυμο προϊόν, ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες πρώτα και δώστε προσοχή στα λογότυπα και τα χαρακτηριστικά. Συνήθως, οι επώνυμες εταιρίες τοποθετούν τα λογότυπά τους σε συγκεκριμένα σημεία, χρησιμοποιώντας μοναδικές γραμματοσειρές και μεγέθη. Τα ψεύτικα δεν είναι γενικά τόσο ακριβή και εύκολα θα μπορείτε να προσδιορίσετε εάν το προϊόν είναι απομίμηση ή όχι.

Άνισα σχέδια

© a_t98 / Reddit© j_del_fresco / Reddit

Όταν αγοράζετε ρούχα και τσάντες, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στη ραφή. Σε αυθεντικά προϊόντα, θα είναι προσεγμένη και ευθεία, που σημαίνει ότι τα σχέδια θα είναι ομοιόμορφα. Ωστόσο, σε μαϊμού προϊόντα, η ραφή συνήθως δεν είναι σωστή και τα σχέδια είναι άνισα και στραβά.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Θήκη προϊόντος

© firetonian99 / Reddit

Όταν αγοράζετε AirPods, μπορείτε να προσδιορίσετε αν είναι αυθεντικά ή όχι πριν καν τα ανοίξετε. Κοιτάξτε τη θήκη. Σε ένα μαϊμού προϊόν, το κουμπί πίσω θα είναι πολύ υψηλότερα από ό, τι στην αυθεντική θήκη. Επίσης, η αυθεντική θήκη θα έχει την λεζάντα που έχουν όλα τα προϊόντα της Apple.

Φτηνές συσκευασίες

© Bedazzle666 / Reddit

Οι επώνυμες εταιρίες δίνουν μεγάλη προσοχή στον τρόπο συσκευασίας των προϊόντων τους, γι’ αυτό η συσκευασία ενός αυθεντικού προϊόντος θα είναι καλής ποιότητας. Εάν το κουτί φαίνεται φτωχό, με ξεθωριασμένα χρώματα ή μια συνολική φθαρμένη εμφάνιση, πιθανότατα σημαίνει ότι το προϊόν είναι απομίμηση.

Δείτε ακόμη 11 συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε το αυθεντικό προϊόν από την απομίμηση.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

πασχαλινά αυγά με νήματα,DIY πασχαλινά αυγά,πασχαλινές κατασκευές,Πάσχα,DIY κατασκευές

DIY Πασχαλινά Αυγά με Νήματα

ύπνος στον καναπέ,επιπτώσεις ύπνου σε καναπέ,χρήσιμα,συμβουλές

Γιατί ο Ύπνος στον Καναπέ Μπορεί να Είναι Βλαβερός