in , ,

7 έξυπνες συμβουλές για να ξεχωρίσεις τα αυθεντικά καλλυντικά από τις απομιμήσεις

7 έξυπνες συμβουλές για να ξεχωρίσεις τα αυθεντικά καλλυντικά από τις απομιμήσεις
7 έξυπνες συμβουλές για να ξεχωρίσεις τα αυθεντικά καλλυντικά από τις απομιμήσεις

Η αναγνώριση των αυθεντικών καλλυντικών από τις απομιμήσεις δεν είναι δύσκολη υπόθεση και υπάρχουν συγκεκριμένοι τρόποι που μπορείτε να το κάνετε αυτό.

Παντού μπορείτε να βρείτε απομιμήσεις ακριβών και γνωστών καλλυντικών προϊόντων, αλλά καλό είναι να αποφεύγετε την χρήση τους, διότι στην καλύτερη περίπτωση δεν θα πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, ενώ στην χειρότερη περίπτωση μπορούν να είναι ακόμα και επικίνδυνες για την υγεία και το δέρμα σας.

Για να προστατευτείτε από τέτοιου είδους προβλήματα, ακολουθήστε μερικές χρήσιμες συμβουλές για να ξεχωρίσετε τα αυθεντικά καλλυντικά από τις απομιμήσεις.

Αναγνώριση των αυθεντικών καλλυντικών: Μην αγοράζετε από μη έμπιστους πωλητές

Δεν πρέπει να ξεχνάτε πως ένας μη έμπιστος πωλητής μπορεί να είναι και ένα μεγάλο κατάστημα. Για να προστατέψετε τον εαυτό από διάφορες δυσάρεστες εκπλήξεις, θα πρέπει να πάτε στην επίσημη ιστοσελίδα της μάρκας καλλυντικών και να ελέγξετε τη λίστα με τους επίσημους μεταπωλητές των προϊόντων που θέλετε να αγοράσετε.

Οι πωλητές καλλυντικών συχνά βάζουν εκπτώσεις στα καλλυντικά, όμως θα πρέπει να κρατήσετε μια επιφύλαξη, αν το προϊόν που σας προσφέρουν έχει υπερβολικά μεγάλη έκπτωση, μιας και οι αυθεντικές σκιές και τα eyeliner γίνεται να πουλιούνται με έκπτωση 80%. Όμως θα πρέπει να θυμάστε πως δυστυχώς, η υψηλή τιμή δεν είναι πάντα εγγύηση πως αγοράζετε τα αυθεντικά προϊόντα. Για αυτό πριν αγοράσετε το οτιδήποτε ζητήστε από τον πωλητή ένα πιστοποιητικό — αν αρνηθεί να σας το δείξει, τότε καλό είναι να αποφύγετε την αγορά αυτού του προϊόντος.

Αναγνώριση των αυθεντικών καλλυντικών: Ρίξτε μια καλή ματιά στον σχεδιασμό της συσκευασίας

Υπάρχουν και πολύ επιδέξιες απομιμήσεις, οι οποίες είναι αρκετά δύσκολο να τις διακρίνει ακόμα και ένας γνώστης του αντικειμένου. Ως εκ τούτου, πριν από την αγορά ενός ακριβού καλλυντικού, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του κατασκευαστή και μελετήστε προσεκτικά το πως πρέπει να μοιάζει η συσκευασία του προϊόντος που θέλετε.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Οι απομιμήσεις πολλές φορές έχουν χαρακτηριστικά όπως, λάθη στην κλίση και το μέγεθος της γραμματοσειράς, στο χρώμα της συσκευασίας και ακόμα και στο βάρος της. Προφανώς το να ζυγίσετε το κραγιόν ή το ρουζ στο κατάστημα είναι αρκετά δύσκολο, αλλά αν η συσκευασία σας φαίνεται πιο ελαφριά από τον αριθμό που αναγράφεται στην συσκευασία, θα πρέπει να κρατήσετε μια επιφύλαξη για την αυθεντικότητα του προϊόντος.

Αναγνώριση των αυθεντικών καλλυντικών: Ελέγξτε bar code, αριθμό παρτίδας και τις πληροφορίες του κατασκευαστή

Στις απομιμήσεις το barcode μπορεί να μην συμπίπτει με την χώρα παραγωγής που αναγράφεται πάνω στην συσκευασία και συχνά δεν έχουν πουθενά τον αριθμό παρτίδας. Ο αριθμός της παρτίδας πάνω στο προϊόν πρέπει να συμπίπτει με τον αριθμό πάνω στην συσκευασία. Στα αυθεντικά καλλυντικά αναγράφεται αναλυτικά η σύστασή τους και οι οδηγίες συνήθως είναι γραμμένες σε πολλές γλώσσες. Αν οι πληροφορίες και οι οδηγίες πάνω στην συσκευασία είναι ελλιπής, τότε μπροστά έχετε απομίμηση.

Αναγνώριση των αυθεντικών καλλυντικών: Μάθετε ποια χρώματα υπάρχουν στην πραγματικότητα

Οι κατασκευαστές των πλαστών καλλυντικών έχουν την τάση να φτιάχνουν νέα χρώματα και να τους δίνουν φανταστικά ονόματα και αριθμούς. Τα επίσημα χρώματα των αυθεντικών καλλυντικών μπορείτε εύκολα να τα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της μάρκας καλλυντικών.

Αναγνώριση των αυθεντικών καλλυντικών: Ελέγξτε την υφή και την οσμή των καλλυντικών

Τα αυθεντικά καλλυντικά δεν θα πρέπει να υπάρχει τυχόν γκλίτερ και να λάμπει, ειδικά αν το προϊόν διαφημίζεται ως ματ. Στο κάτω μέρος των ρευστών καλλυντικών δεν θα πρέπει να υπάρχει καθίζημα, ενώ στα κρεμώδη καλλυντικά δεν θα πρέπει να ξεφλουδίζει το χρώμα και να αφήνει υπολείμματα. Μπορείτε εύκολα να διακρίνεται τα καλλυντικά απομιμήσεις από τα αυθεντικά από την παράξενη μυρωδιά και υφή τους.

Αναγνώριση των αυθεντικών καλλυντικών: Προσέξτε τα πινέλα και τα σφουγγαράκια για την εφαρμογή του μακιγιάζ

Ακόμα και αν η εξωτερική εμφάνιση των καλλυντικών μοιάζει πολύ με τα αυθεντικά, τότε η απομίμηση μπορεί να αποκαλυφθεί από τα σφουγγαράκια και τα πινέλα. Στις απομιμήσεις τα πινέλα και τα σφουγγαράκια μπορεί να έχουν διαφέρουν σε μέγεθος, σχήμα, χρώμα και θα είναι σαφώς πολύ χαμηλότερη ποιότητας από τα αυθεντικά.

Αναγνώριση των αυθεντικών καλλυντικών: Δοκιμάστε πως εφαρμόζουν

Ζητήστε να δοκιμάσετε τα προϊόντα καλλυντικών πάνω σας. Για παράδειγμα, οι ποιοτικές σκιές και το ρουζ δεν πρέπει να γλιστράνε και αλείφονται, τα κραγιόν θα πρέπει να εφαρμόζουν ομοιόμορφα και η μάσκαρα δεν πρέπει κολλάει στις βλεφαρίδες ή να διαλύεται.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

via enimerotiko

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa Team

Μας αρέσει να γράφουμε για καλά νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον Κόσμο. Ψάχνουμε τις καλύτερες ιδέες διακόσμησης και ο,τι μπορεί να κάνει την καθημερινότητα μας πιο εύκολη!

συχνά λάθη φροντίδας μαλλιών,φροντίδα μαλλιών,συμβουλές για μαλλιά,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς

6 Συχνά Λάθη Φροντίδας Μαλλιών που Κάνετε

καθαρισμός καμένων ποπ κορν,καθαρισμός ανοξείδωτης κατσαρόλας,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα

Πώς καθαρίζουμε μία καμένη κατσαρόλα από Ποπ Κορν