in , , ,

Πώς να Επιλέξετε το Τέλειο Μέγεθος για Ρούχα Διαδικτυακά

ρούχα,τέλειο μέγεθος,διαδικτυακή αγορά ρούχων,συμβουλές για ρούχα,χρήσιμα
Πώς να Επιλέξετε το Τέλειο Μέγεθος για Ρούχα Διαδικτυακά

Ακόμα κι αν γνωρίζετε το μέγεθος του ρούχου σας, ίσως διαπιστώσετε ότι η ηλεκτρονική παραγγελία σας είναι κάπως λανθασμένη. Αυτό μπορεί να συμβαίνει επειδή κάθε κατάστημα χρησιμοποιεί διαφορετικές μετρήσεις για τα μεγέθη S, M και L. Για να αποφύγετε η επόμενη διαδικτυακή αγορά σας να μετατραπεί σε εφιάλτη, δείτε μερικές σημαντικές συμβουλές για να ακολουθήσετε στο μέλλον. Πώς να Επιλέξετε το Τέλειο Τζιν

Μετρήστε τη μέση σας με χαρτονομίσματα ή χαρτί εκτυπωτή.

Κολλήστε χαρτονομίσματα ή χαρτί εκτυπωτή γύρω από τη μέση σας και κάντε ένα γρήγορο πολλαπλασιασμό με το μήκος των χαρτονομισμάτων ή των χαρτιών εκτυπωτή επι το αριθμού τους.

Αγοράστε ρούχα σύμφωνα με το στυλ και τη σιλουέτα τους.

Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να αγοράσετε σωστά ρούχα χωρίς να τα δοκιμάσετε. Αναζητήστε στυλ όπως φορέματα A-line και καμπάνες που χρειάζονται μόνο μέτρηση μέσης και στήθους. Κοιταξτε στην ντουλάπα σας για να δείτε τι στυλ φοράτε πιο συχνά και σε ποια μεγέθη. Αυτό θα είναι τότε το πιο σωστό μέγεθος για να αγοράσετε στο διαδίκτυο.

Μετρήστε το καβάλο.

Η μέτρηση του καβάλου είναι χρήσιμη για την αγορά παντελονιών στο διαδίκτυο, επειδή θα ξέρετε πόσο μακρύ είναι το πόδι σας από τον καβάλο έως το τέλος του ανοίγματος του παντελονιού. Μετρήστε το εσωτερικό του πόδι σας από την κορυφή του καβάλου μέχρι τη βάση του οστού του αστραγάλου.

Μετρήστε την περιφέρεια μέσης.

Η περιφέρεια μέσης του καθενός είναι διαφορετική, οπότε για να βρείτε τη δική σας θα πρέπει να λυγίσετε από τη μία πλευρά και να βρείτε τη φυσική πτυχή της μέσης σας. Η μέτρηση από το σημείο όπου είναι η πτυχή θα σας δώσει το μέγεθος της μέσης σας. Βεβαιωθείτε ότι δεν σφίγγετε πάρα πολύ την ταινία μέτρησης αφήνοντάς την λίγο χαλαρή.

Μετρήστε την περιφέρεια του στήθους.

Μετρήστε γύρω από το πιο γεμάτο μέρος του στήθους σας. Είναι σημαντικό να μην σφίγγετε τη μεζούρα πάρα πολύ. Θα ξέρετε πότε την σφίγγετε όταν το στήθος σας ξεπροβάλλει πάνω από τη μεζούρα. Μια σφιχτή μέτρηση σημαίνει ένα σφιχτό ένδυμα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Δείτε ακόμη 25 φωτογραφίες με προβλήματα στα ρούχα μας που όλοι έχουμε αντιμετωπίσει

Μετρήστε του γοφούς σας.

Αυτή είναι μια πολύ συνηθισμένη μέτρηση που χρειαζόμαστε για πολλά από τα ρούχα μας, και όταν το κάνουμε λάθος μπορεί να είναι καταστροφικό. Οι γοφοί βρίσκονται ανάμεσα στο καβάλο και το κουμπί της κοιλιάς. Για να το μετρήσετε μόνοι σας, θα πρέπει να μετρήσετε το πιο γεμάτο μέρος των γοφών και του πίσω μέρους. Απλώς βεβαιωθείτε ότι τα πόδια σας είναι κλειστά και ότι αφήνετε τη μεζούρα αρκετά χαλαρή, ώστε το μέγεθος του ρούχου να μην καταλήξει να είναι πολύ μικρό.

Σημειώστε μάρκες και σχεδιαστές που έχετε αγοράσει στο παρελθόν.

Μπορεί να είναι καλή ιδέα να κρατάτε σημειώσεις για τα διαδικτυακά καταστήματα που έχετε αγοράσει ρούχα, τα μεγέθη και πόσο καλά ταιριάζουν. Αυτό σημαίνει ότι όταν βρείτε μια επωνυμία, ένα στυλ ή μια εφαρμογή που είναι ιδανική για εσάς, θα μπορείτε να την βρείτε ξανά εύκολα.

Ελέγχετε πάντα τα διαγράμματα μεγέθους του καταστήματος.

Όλα τα διαδικτυακά καταστήματα έχουν διαφορετικά μεγέθη για μικρό, μεσαίο, μεγάλο κ.λπ., οπότε είναι σημαντικό να ελέγξετε το διάγραμμα μεγέθους τους πριν αγοράσετε κάτι. Μόλις μάθετε όλες τις μετρήσεις σας, δεν θα χρειαστεί να αναρωτηθείτε αν το Large είναι αρκετά μεγάλο για εσάς.

Διαβάστε κριτικές πελατών σχετικά με τα μεγέθη του καταστήματος.

Ακόμα κι αν το κατάστημα έχει το δικό του διάγραμμα μεγέθους, μπορεί να διαπιστώσετε ότι είναι λανθασμένα. Ελέγχετε πάντα τις κριτικές πελατών για προβλήματα μεγέθους. Συνιστάται επίσης να ελέγχετε τις κριτικές κατά τις αγορές σας στο διαδίκτυο για να βεβαιωθείτε ότι δεν πρόκειται για απάτη ή χάσιμο χρόνου.

Μετρηθείτε με τα εσώρουχα.

Όταν μετριέστε, είναι σημαντικό να φοράτε τα κατάλληλα εσώρουχα. Εάν φοράτε τζιν ή σουτιέν με επένδυση, τότε μπορείτε εύκολα να λάβετε μετρήσεις που είναι ένα ή 2 μεγέθη μεγαλύτερα από το πραγματικό σας μέγεθος.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 10 Κοινά Λάθη που Κάνουν οι Γυναίκες με τα Εσώρουχα και πώς να τα Αποφύγουν

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

μαροκινή τραπεζαρία,ιδέες για μαροκινή τραπεζαρία,διακόσμηση τραπεζαρίας,ιδέες διακόσμησης τραπεζαρίας

35 Ιδέες για Μαροκινή Τραπεζαρία

σωστό πλύσιμο σώματος,φροντίδα σώματος,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά

6 Μέρη του Σώματος που Μπορεί να Πλένετε Λάθος