in , , ,

10 Κοινά Λάθη που Κάνουν οι Γυναίκες με τα Εσώρουχα και πώς να τα Αποφύγουν

10 Κοινά Λάθη που Κάνουν οι Γυναίκες με τα Εσώρουχα και πώς να τα Αποφύγουν
10 Κοινά Λάθη που Κάνουν οι Γυναίκες με τα Εσώρουχα και πώς να τα Αποφύγουν

Σίγουρα θα σας έχει συμβεί να κοιτάζετε καινούργια εσώρουχα και να σκέφτεστε: “Είναι τόσο υπέροχο! Θα το αγοράσω οπωσδήποτε!”; Πριν το κάνετε, δείτε παρακάτω τα 10 πιο κοινά λάθη που κάνουν οι γυναίκες όταν αγοράζουν εσώρουχα.

Ύφασμα σουτιέν

brightside.me

Μην φοράτε δαντελωτό σουτιέν με λεπτές μπλούζες με ανοιχτά χρώματα καθώς θα το κάνουν εμφανή. Διαλέξτε σουτιέν χωρίς ραφές. Μια άλλη εξαιρετική επιλογή είναι να φορέσετε ένα σουτιέν χωρίς ραφή και μπανέλες.

ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ! Δείτε ΠΩΣ διπλώνονται ΣΩΣΤΑ μαγιό, εσώρουχα, κάλτσες και πολλά άλλα!

Λαστέξ εσώρουχα

brightside.me

Μερικές γυναίκες θέλουν να μοιάζουν με τα κορίτσια στα εξώφυλλα των περιοδικών μόδας. Γι’ αυτό αγοράζουν λαστέξ εσώρουχα μικρότερου μεγέθους τα οποία είναι επιβλαβή για το σώμα σας. Μπορείτε να τα φοράτε για λιγότερο από 6 ώρες. Διαφορετικά, θα προκαλέσει προβλήματα στη ροή του αίματος, την πεπτική οδό και την αναπνοή ειδικά εάν φοράτε λάθος μέγεθος. Είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε λαστέξ εσώρουχα στο σωστό μέγεθος.

Μέγεθος σουτιέν

brightside.me

Μερικές γυναίκες θεωρούν ότι ένα σουτιέν μικρότερου μεγέθους μπορεί να δείξει πιο πλούσιο στήθος. Ωστόσο, εάν είναι πολύ μεγάλο και δεν εφαρμόζει σωστά μπορεί να προκαλέσει πόνο στην πλάτη ενώ εάν είναι πολύ μικρό, μπορεί να διαταράξει τη ροή του αίματος.

Οι τιράντες ενός καλά εφαρμοζόμενου σουτιέν δεν γλιστρούν και το σχήμα του δεν σφίγγει. Εάν θέλετε το στήθος σας να φαίνεται μεγαλύτερο, χρησιμοποιήστε σουτιέν με ενίσχυση.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Χρώμα εσώρουχων

brightside.me

Το να φοράτε μαύρο σουτιέν κάτω από μια λευκή μπλούζα είναι αταίριαστο και άσεμνο. Επιλέξτε εσώρουχα στο χρώμα του δέρματος για λεπτές μπλούζες και λευκά παντελόνια.

Σπιτικά εσώρουχα

brightside.me

Θεωρείτε μόλις πάτε σπίτι,ότι θα πρέπει να βγάλτε το σουτιέν για να ξεκουραστείτε το στήθος σας. Ωστόσο, αυτό ισχύει για μικρά μεγέθη στήθους. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, εάν δεν φοράτε σουτιέν στο σπίτι, οι σύνδεσμοι του στήθους σας ενδέχεται να χαλαρώσουν λόγω βαρύτητας. Η καλύτερη επιλογή για το σπίτι είναι ένα αθλητικό σουτιέν. Επιτρέπει στο δέρμα σας να αναπνέει, κρατά ψηλά το στήθος σας και δεν προκαλεί δυσφορία.

Σας ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ! 10 Καθημερινά Αντικείμενα και τα κρυμμένα ΜΥΣΤΙΚΑ τους

Υλικό εσωρούχων

brightside.me

Τα 100% βαμβακερά εσώρουχα είναι πολύ άνετα και υγιεινά αλλά ξεχειλώνουν πολύ γρήγορα και σχίζονται. Για το ύφασμα των εσωρούχων σας, θα πρέπει να επιλέξετε 80% βαμβάκι και 20% ελαστάνη.

Αγαπημένο στυλ εσωρούχων

brightside.me

Πολλές γυναίκες λατρεύουν να φορούν στρινγκ γιατί είναι σέξι και δεν φαίνονται κάτω από ρούχα. Όμως, κατασκευάζονται με συνθετικά υφάσματα που μπορούν να ερεθίσουν το δέρμα της ευαίσθητης περιοχής και να προκαλέσουν βακτηριακή ανάπτυξη. Αποφύγετε να τα φοράτε καθημερινά ή να τα αλλάζετε με πιο άνετα εσώρουχα κατά καιρούς.

Σετ εσωρούχων

brightside.me

Τα σετ εσωρούχων έχουν πολλά πλεονέκτημα . Πρώτον, το πάνω και το κάτω μέρος είναι κατασκευασμένα από το ίδιο ύφασμα και ταιριάζουν μεταξύ τους. Δεύτερον, το ίδιο σχέδιο και χρώμα κάνει την εμφάνισή σας αρμονική και κομψή.

Καθημερινά εσώρουχα

brightside.me

Ένα άλλο κοινό λάθος που κάνουν πολλές γυναίκες είναι να φορούν λαστέξ ή μεταξωτά εσώρουχα κάθε μέρα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αντιμετωπίσετε προβλήματα υγείας. Το τέλειο καθημερινό εσώρουχο είναι τα εσώρουχα ύπνου. Έχουν τέλεια εφαρμογή, είναι κατασκευασμένα από ποιοτικά υφάσματα και ταιριάζουν σχεδόν σε όλους τους σωματότυπους.

Εσώρουχα που ταιριάζουν στο σωματότυπό σας

brightside.me

Για σωματότυπο αχλαδιού, θα πρέπει να φοράτε απλά σορτς ή δαντελωτά μποξεράκια. Θα καλοσχηματίσουν την περιοχή σας.

Οι γυναίκες με καμπύλες ή σωματότυπο κλεψύδρας θα πρέπει να φοράνε ψηλόμεσα εσώρουχα. Δεν θα πέφτουν και θα προσφέρουν άνετη εφαρμογή.

brightside.me

Τα γυναικεία μποξεράκια και τα μπραζίλ μπικίνι θα κάνουν τα πόδια σας οπτικά μακρύτερα. Αν έχετε κοντά πόδια, επιλέξτε να φοράτε στρινγκ μπικίνι εσώρουχα.

ΝΤΟΥΛΑΠΑ: Πώς να Απαλλαγείτε από τα Περιττά Ρούχα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Μαγειρική Σόδα και Χυμός Λεμονιού: Πολύ Καλό για να Είναι Αληθινό;

Μαγειρική Σόδα και Χυμός Λεμονιού: Πολύ Καλό για να Είναι Αληθινό;

Οι Διακοσμητές Μοιράζονται 8 τρόπους που Κάνουν ένα Δωμάτιο να Φαίνεται Μεγαλύτερο Χωρίς Κόστος - Οικονομικά!!

Οι Διακοσμητές Μοιράζονται 8 τρόπους που Κάνουν ένα Δωμάτιο να Φαίνεται Μεγαλύτερο Χωρίς Κόστος – Οικονομικά!!