in , , , ,

10 Μικρές Λεπτομέρειες που σας Κάνουν να Φαινόσαστε Μεγαλύτερες

10 Μικρές Λεπτομέρειες που σας Κάνουν να Φαινόσαστε Μεγαλύτερες
10 Μικρές Λεπτομέρειες που σας Κάνουν να Φαινόσαστε Μεγαλύτερες

Μερικές φορές μόνο μια μικρή λεπτομέρεια μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε μεγαλύτερες από ό,τι πραγματικά είστε. Λαμβάνοντας υπόψη αυτό, δείτε ποια πράγματα μπορούν να σας κάνουν να φαινόσαστε μεγαλύτερες και πώς να το αποφύγουμε. 7 Μικρές Λεπτομέρειες που θα σας Κάνουν 10 Χρόνια Νεότερες

Στενός ή σκούρος σκελετός γυαλιών

brightside

Εάν πρέπει να φοράτε γυαλιά λόγω κακής όρασης, είναι καλύτερο να αποφύγετε αυτά με στενό σκελετό. Προσπαθήστε να επιλέξετε πιο φαρδιούς ή χρωματιστούς που θα τονίζουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Επίσης, να έχετε κατά νου ότι οι μαύροι ή καφέ σκελετοί μπορούν να σας κάνουν να φαίνεστε μεγαλύτερες, ειδικά αν δεν φοράτε μακιγιάζ.

Σκούρα ή μαύρα ρούχα

Collin Xavier / Image Press Agency ABACA / Abaca / East News, Jordan Strauss / Invision / East News

Το μαύρο είναι ένα βασικό χρώμα που μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε άλλη απόχρωση. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το φοράτε με τα πάντα. Το μαύρο συχνά τονίζει τις αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία του ώριμου δέρματος. Ταυτόχρονα, οι αποχρώσεις του τιρκουάζ, ροζ, γκρι, μπλε ναυτικό ή γαλάζιο μπορούν να σας βοηθήσουν να φαίνεστε νεότερες.

Φλοράλ prints με μεγάλα λουλούδια

brightside

Για να φαίνεστε ανάλαφρες και φρέσκιες, είναι καλύτερο να επιλέξετε φλοράλ prints με μικρά λουλούδια έναντι εκείνων με μεγάλα λουλούδια. Η σιλουέτα είναι επίσης σημαντική. Θα φαίνεστε νεότερες αν φοράτε ένα πουκάμισο φόρεμα, ένα wrap dress ή μια pencil φούστα.

Χτενίσματα με χωρίστρα

© lev radin / Shutterstock.com, © DFree / Shutterstock.com

Τα μαλλιά τείνουν να γίνονται πιο λεπτά και λιγότερο ογκώδη με την ηλικία, αλλά αυτό μπορεί εύκολα να συγκαλυφθεί με το σωστό χτένισμα. Οι στιλίστες συνιστούν να αλλάζετε τον τρόπο που χωρίζετε τα μαλλιά σας από καιρό σε καιρό — αυτό το κόλπο θα προσθέσει όγκο στα μαλλιά σας.

Σκούρα σκιά ματιών

Invision / Invision / East News, face to face / FaceToFace / REPORTER / East News

Ένα άλλο πράγμα που μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε μεγαλύτερες είναι η σκούρα σκιά ματιών, καθώς και το μαύρο eyeliner. Αυτό συμβαίνει επειδή τείνει να ξεβάφει εύκολα και μπορεί να τονίσει τις γραμμές γύρω από τα μάτια, ενώ οι πιο ανοιχτές αποχρώσεις θα σας βοηθήσουν να φαίνεστε νέες και φρέσκες.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη Οι Λεπτομέρειες Που Θα Σας Απογειώσουν:10 Χρήσιμα Κόλπα Μόδας για να Φαίνεστε Πάντα στα Καλύτερα σας

Σκουλαρίκια με μεγάλο κρίκο

brightside

Τα φαρδιά και μεγάλα σκουλαρίκια κρίκοι από ασήμι ή χρυσό τεντώνουν τους λοβούς των αυτιών σας με το βάρος τους. Έτσι, επιλέγοντας μικρά, ελαφριά σκουλαρίκια κρίκοι, θα φαίνεστε πολύ πιο μοντέρνα και νέες.

Μακιγιάζ σε πούδρα

Gilbert Flores / Broadimage / Broad Image / East News

Το αφυδατωμένο δέρμα φαίνεται πιο ώριμο. Και το μακιγιάζ σε πούδρα μπορεί μόνο να κάνει τα πράγματα χειρότερα επειδή τονίζει το πόδι της χήνας, τις γραμμές του συνοφρυώματος και τις ρυτίδες.

Παλιομοδίτικα παπούτσια

brightside

Μερικές φορές, απλώς επιδιώκουμε άνετα παπούτσια παρά την παλιομοδίτικη εμφάνισή τους. Αλλά μπορούν να καταστρέψουν εντελώς το ντύσιμό σας. Δεν χρειάζεται να θυσιάσετε την άνεσή σας για χάρη του στυλ. Σήμερα, υπάρχουν πολλά κομψά και όμορφα παπούτσια με τα οποία μπορείς να νιώθετε άνετα.

Ξηρά χέρια

© Gabriel Pahontu / Shutterstock.com

Το δέρμα τείνει να γίνεται πιο ξηρό με την ηλικία, επομένως πρέπει να το φροντίζετε τακτικά. Η έκθεση στον ήλιο και το επαναλαμβανόμενο πλύσιμο, μεταξύ άλλων, μπορεί να κάνει το δέρμα να φαίνεται ξηρό και γερασμένο.

Για να διατηρήσετε τα χέρια σας όμορφα και απαλά, φροντίστε να τα ενυδατώνετε καθημερινά με τη βοήθεια λοσιόν που περιέχει SPF και κρέμες ουρίας.

Πάρα πολύ μάσκαρα

© ZUMA Press, Inc. / Alamy Stock Photo

Για να κάνετε τα μάτια σας πιο εκφραστικά, μπορεί να βάζετε πολύ μάσκαρα στις βλεφαρίδες σας. Αλλά αυτό μπορεί να κάνει το βλέμμα σας «βαρύ». Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να απλώνετε αρκετή μάσκαρα και στις σωστές περιοχές, και είναι επίσης καλή ιδέα να κατσαρώσετε τις βλεφαρίδες σας πριν εφαρμόσετε οποιαδήποτε μάσκαρα.

πηγή

Δείτε επίσης 10 Λεπτομέρειες στην Εμφάνισή σας που Μπορεί να σας Κάνουν Απωθητικούς και να την καταστρέψουν

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 20

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

ξεπερασμένα πρότυπα ομορφιάς,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,lifestyle,

8 Πρότυπα Ομορφιάς που Πρέπει να Καταργήσετε το Συντομότερο Δυνατό

Γιατί η Κατανάλωση Επιδορπίων Γιαουρτιού Μπορεί να Βλάψει την Υγεία σας

Γιατί η Κατανάλωση Επιδορπίων Γιαουρτιού Μπορεί να Βλάψει την Υγεία σας