in , , ,

8 Πρότυπα Ομορφιάς που Πρέπει να Καταργήσετε το Συντομότερο Δυνατό

ξεπερασμένα πρότυπα ομορφιάς,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,lifestyle,
8 Πρότυπα Ομορφιάς που Πρέπει να Καταργήσετε το Συντομότερο Δυνατό

Τα πρότυπα ομορφιάς αλλάζουν και εξελίσσονται διαρκώς, αλλά κάποια μη ρεαλιστικά έχουν μείνει για πάρα πολύ καιρό. Είναι καιρός να καταργήσετε τα ξεπερασμένα πρότυπα ομορφιάς και να αγκαλιάσετε την ομορφιά που υπάρχει μέσα σας. 10 Πρότυπα Ομορφιάς που οι Σύγχρονες Γυναίκες Πρέπει να τους γυρίσουν την πλάτη σήμερα

Χωρίς ραγάδες

ANDRES KUDACKI / AFP / East News

Οι ραγάδες είναι ένα φυσικό μέρος της ανάπτυξης και της αλλαγής, αλλά συχνά έχουν παρουσιαστεί ως κάτι για το οποίο πρέπει οι γυναίκες να κρύβουν και να ντρέπονται.

Ήρθε η ώρα να τις δείτε ως σύμβολο ανάπτυξης και δύναμης. Το σώμα σας έχει υποστεί απίστευτες αλλαγές, είτε από εγκυμοσύνη, αύξηση ή απώλεια βάρους, είτε απλά μεγαλώνοντας – αυτά τα σημάδια αποτελούν απόδειξη αυτής της μεταμόρφωσης.

Στρογγυλοί γοφοί

Giordano Riccardo / IPA / Abaca / East News

Υπάρχουν εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες, βίντεο με ασκήσεις που ισχυρίζονται ότι δίνουν τους τέλειους στρογγυλούς γοφούς. Στην πραγματικότητα, καμία ποσότητα άσκησης δεν μπορεί να καλύψει αυτό το «κενό». Οι γοφοί καθορίζονται ως επί το πλείστον από τη γενετική και τη δομή σας, τα οποία είναι 2 πράγματα που δεν μπορούμε να αλλάξουν.

Αντί να προσηλώνεστε σε ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, ας μην ξεχνάτε ότι οι γοφοί είναι σύμβολο θηλυκότητας και αισθησιασμού και θα πρέπει να τιμούνται σε όλα τα σχήματα και μεγέθη.

Περιποιημένα νύχια

© kraljicaa / Reddit

Πολλές γυναίκες αισθάνονται πίεση για να φτιάξουν τα νύχια τους. Αυτή η διαδικασία είναι συχνά χρονοβόρα και κοστοβόρα. Είναι εντάξει να δώσει κανείς προτεραιότητα στην αυτο-φροντίδα με τρόπο που να αισθάνεται αυθεντικό και αληθινό με τον εαυτό του, είτε αυτό περιλαμβάνει να φτιάξει τα νύχια του είτε να επιλέξει μια πιο χαμηλών τόνων προσέγγιση. Σε τελική ανάλυση, το πιο σημαντικό πράγμα είναι να νιώθει κανείς σίγουρος και άνετος με το δικό του δέρμα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Χωρίς λίπος στις μασχάλες

Gilbert Flores / Broadimage / EAST NEWS

Υπάρχουν αμέτρητα βίντεο και άρθρα που προσποιούνται ότι γνωρίζουν τη μυστική συνταγή για να απαλλαγείτε από αυτό που αποκαλούν «λίπος στις μασχάλες». Είναι μια κοινή παρανόηση ότι μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί με συγκεκριμένες ασκήσεις ή δίαιτες. Ωστόσο, η συσσώρευση λίπους στην περιοχή της μασχάλης οφείλεται σε διάφορους παράγοντες όπως γενετικές, ορμονικές αλλαγές και άλλες καταστάσεις.

Η κοινωνία έχει ασκήσει μεγάλη πίεση στους ανθρώπους να έχουν τέλεια τονισμένη σωματική διάπλαση. Αλλά ας θυμόμαστε ότι το σώμα του καθενός είναι διαφορετικό και δεν υπάρχει “τέλειο” σώμα.

Δείτε ακόμη 10 Κόλπα Ομορφιάς που θα Ευγνωμονείτε Όλη σας τη Ζωή

Τιθασευμένα μαλλιά

Chris Pizzello / Invision / AP / East News

Τα φριζαρισμένα μαλλιά μπορεί να είναι πηγή απογοήτευσης και ανασφάλειας για πολλούς ανθρώπους. Συχνά προκαλείται από τη γενετική, την υγρασία και ορισμένες πρακτικές περιποίησης μαλλιών. Το θέμα με την προσπάθεια να το τιθασεύσετε είναι ότι συχνά αποτυγχάνει. Αυτό σημαίνει ότι όσο περισσότερο προσπαθεί κανείς να το ισιώσει, τόσο πιο φουντωτό γίνεται με τον καιρό.

Λείο δέρμα

Jordan Strauss / Invision / AP / East News

Με την άνοδο της τεχνολογίας επεξεργασίας φωτογραφιών, η αντίληψή μας για το τέλειο δέρμα έχει παραμορφωθεί. Το Photoshop, τα φίλτρα και οι εφαρμογές που βελτιώνουν το πρόσωπο μας έχουν κάνει να περιμένουμε άψογη, χωρίς ατέλειες δέρμα στις εικόνες μας. Ωστόσο, στην πραγματικότητα, το ανθρώπινο δέρμα είναι γεμάτο υφή, ατέλειες και μεμονωμένα χαρακτηριστικά.

Το να συγκρίνουμε τους εαυτούς μας με φωτογραφίες που έχουν επεξεργασθεί σε μεγάλο βαθμό οδηγεί μόνο σε συναισθήματα αμφιβολίας για τον εαυτό μας. Αντί να αγωνιζόμαστε για ένα μη ρεαλιστικό πρότυπο, θα πρέπει να αγκαλιάζουμε το δέρμα μας όπως ακριβώς είναι, χωρίς κρίση ή κριτική.

Ίσια δόντια

Reporter / FaceToFace / East News

Το να έχετε κενά ή στραβά δόντια είναι μια απολύτως φυσιολογική και φυσική παραλλαγή στην ανθρώπινη οδοντική ανατομία. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι τα δόντια είναι μοναδικά για κάθε άτομο και δεν υπάρχει ένα πρότυπο τελειότητας που να ταιριάζει σε όλους.

Η αποδοχή της ατομικότητας είναι μια βασική πτυχή της αποδοχής και της αυτοπεποίθησης. Το να ντρέπεστε ή να κρύβετε το χαμόγελό σας λόγω των ανοιχτών ή στραβά δοντιών διαιωνίζει μόνο τα κοινωνικά πρότυπα ομορφιάς που είναι μη ρεαλιστικά και επιβλαβή.

Αιχμηρό σαγόνι

NDZ/STAR MAX / IPx / Associated Press / East News

Η πίεση για συμμόρφωση με ορισμένα πρότυπα ομορφιάς μπορεί να είναι συντριπτική, ειδικά όταν πρόκειται για χαρακτηριστικά του προσώπου, όπως τα σαγόνια. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι το σχήμα του προσώπου του καθενός είναι μοναδικό και όμορφο με τον δικό του τρόπο.

Ένα baby face, με τα πιο απαλά χαρακτηριστικά του, μπορεί να είναι εξίσου γοητευτικό και ελκυστικό. Η αναζήτηση χειρουργικής επέμβασης για να αλλάξετε τα μάγουλα και το σαγονια του δεν πρέπει ποτέ να θεωρείται ως απαίτηση ομορφιάς ή αυτοεκτίμησης.

πηγή

Δείτε επίσης 6 Φυσικά Κόλπα Ομορφιάς που Πιθανότατα θα Θέλετε να Εφαρμόσετε Αμέσως

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.7 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

8 Λάθη στα Εσώρουχα από τα Οποία Δεν Γλιτώνουν Ούτε οι Διασημότητες

8 Λάθη στα Εσώρουχα από τα Οποία Δεν Γλιτώνουν Ούτε οι Διασημότητες

10 Μικρές Λεπτομέρειες που σας Κάνουν να Φαινόσαστε Μεγαλύτερες

10 Μικρές Λεπτομέρειες που σας Κάνουν να Φαινόσαστε Μεγαλύτερες