in , , , ,

6 Φυσικά Κόλπα Ομορφιάς που Πιθανότατα θα Θέλετε να Εφαρμόσετε Αμέσως

6 Φυσικά Κόλπα Ομορφιάς που Πιθανότατα θα Θέλετε να Εφαρμόσετε Αμέσως
6 Φυσικά Κόλπα Ομορφιάς που Πιθανότατα θα Θέλετε να Εφαρμόσετε Αμέσως

Σε όλο τον κόσμο, γυναίκες διαφορετικών πολιτισμών χρησιμοποιούν απλά κόλπα για να διατηρηθούν νέες και όμορφες με φυσικό τρόπο. 10 Κόλπα Ομορφιάς που Χρησιμοποιούν οι Διασημότητες για να Δείχνουν Εντυπωσιακές στο Κόκκινο Χαλί

Χαμάμ για ατμόλουτρα

brightside

Το χαμάμ χαρακτηρίζεται ως ατμόλουτρο. Ο κύριος σκοπός του είναι να καθαρίσει και να χαλαρώσει το σώμα και μπορείτε να μείνετε εκεί για όση ώρα θέλετε.

Πρώτα απ’ όλα, είναι σημαντικό να προετοιμαστείτε και να προσαρμοστείτε στη ζεστασιά για να νιώσετε άνετα. Έπειτα ακολουθεί το ολόσωμο scrub και το μούσκεμα στο ζεστό δωμάτιο, όπου στη συνέχεια θα απλώσετε ένα ειδικό σαπούνι που περιλαμβάνει και σαμπουάν. Μόλις γίνουν όλα αυτά, υπάρχει ένας διαφορετικός χώρος μόνο για ξέβγαλμα ενώ μπορείτε να ζητήσετε να κάνετε μασάζ.

Labneh για ηλιακά εγκαύματα

© DUANGJAN J / Shutterstock.com

Το Labneh είναι ένα γιαούρτι που έχει πολλά οφέλη όταν πρόκειται για την αντιμετώπιση των ηλιακών εγκαυμάτων. Έχει προβιοτικά και γαλακτικό οξύ, τα οποία είναι εξαιρετικά για να απαλλαγείτε από το κατεστραμμένο δέρμα (πιθανώς ακόμα καλύτερα από την αλόη). Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε άλλο είδος γιαουρτιού.

Ζάχαρη για αποτρίχωση σώματος

© Serge Bertasius / Depositphotos, © YAYImages / Depositphotos

Η αποτρίχωση με ζάχαρη, αν και μπορεί να είναι δημοφιλής τώρα, στην πραγματικότητα υπάρχει σε άλλους πολιτισμούς εδώ και αιώνες. Είναι ο λιγότερο επώδυνος, ασφαλέστερος και πιο αποτελεσματικός τρόπος για να αφαιρέσετε τις τρίχες.

Δείτε ακόμη Θα σας αφήσουν Άφωνους. 14 Δοκιμασμένα Κόλπα Ομορφιάς

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Γάλα καμήλας για σύσφιξη και ενυδάτωση του δέρματος

© Africa Studio / Shutterstock.com, © Micromaja / Shutterstock.com

Το γάλα καμήλας περιέχει 2 βασικά θρεπτικά συστατικά για νεανικό δέρμα: βιταμίνη C και ελαστίνη. Η βιταμίνη C βοηθά στην τόνωση της παραγωγής κολλαγόνου, ενώ η ελαστίνη διαχειρίζεται την ελαστικότητα του δέρματος. Αυτός ο συνδυασμός βοηθά στη δημιουργία μιας φωτεινής επιδερμίδας και μπορεί να ενυδατώσει όλους τους τύπους δέρματος. Ένα άλλο σπουδαίο γεγονός για το γάλα καμήλας είναι ότι ολόκληρο το σώμα μπορεί να επωφεληθεί από αυτό, όχι μόνο το πρόσωπο.

Σύκα για όλο το σώμα

© Espora / FreeImages, © Nurten Tellioglu / Shutterstock.com

Η φύση μπορεί πάντα να είναι το κλειδί για την ομορφιά. Η κατανάλωση σύκων μπορεί να βοηθήσει στην αναζωογόνηση του δέρματος, στην πρόληψη των ρυτίδων, στην εξομάλυνση του τόνου του δέρματος και στη θεραπεία των μυρμηγκιών. Έρευνες δείχνουν ότι ίσως είναι ακόμα καλύτερο να τρώτε ξερά σύκα παρά φρέσκα.

Τα σύκα έχουν επίσης οφέλη στην ανάπτυξη των μαλλιών και την περιποίηση τους. Όχι μόνο αυτό, αλλά έχει πλεονεκτήματα και για την υγεία όπως μείωση της χοληστερόλης και ενδυνάμωση των οστών. Μπορείτε να τα προσθέσετε στη διατροφή σας φτιάχνοντας ένα smoothie ή μια σαλάτα.

Μερικές γυναίκες χαμογελούν ελάχιστα για να ελαχιστοποιήσουν την κινητικότητα των μυών του προσώπου.

© heidykaram / Instagram, © heidykaram / Instagram

Ενώ κάποιοι μπορεί να πουν ότι το χαμόγελο σας κάνει να φαίνεστε νεότερες, η έρευνα δείχνει ότι στην πραγματικότητα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο — σας κάνει να φαίνεστε 1 χρόνο μεγαλύτερες. Μερικές γυναίκες χαμογελούν λιγότερο σε μια προσπάθεια να αποφύγουν τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες που προκαλούνται από το χαμόγελο.

Δείτε επίσης 7 Κόλπα Ομορφιάς για να Απαλλαγείτε από τα Καθημερινά σας Προβλήματα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.3 / 5. Αξιολογήσεις: 114

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Καλλιεργήστε Αυτά τα Φυτά για να Βάψετε με Φυσικό Τρόπο τα Μαλλιά σας

Καλλιεργήστε Αυτά τα Φυτά για να Βάψετε με Φυσικό Τρόπο τα Μαλλιά σας

Γιατί Δεν Πρέπει να Πίνετε Καφέ Μετά το Γεύμα - Πόσο επηρεάζει την υγεία σας

Γιατί Δεν Πρέπει να Πίνετε Καφέ Μετά το Γεύμα – Πόσο επηρεάζει την υγεία σας