in , , , ,

7 Κόλπα Ομορφιάς για να Απαλλαγείτε από τα Καθημερινά σας Προβλήματα

κόλπα ομορφιάς,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά
7 Κόλπα Ομορφιάς για να Απαλλαγείτε από τα Καθημερινά σας Προβλήματα

Όλοι έχουμε δει εξαιρετικά επιτυχημένες συμβουλές ομορφιάς και μαθήματα στο διαδίκτυο. Και ενώ μερικά από αυτά φαίνεται να είναι πολύ αποτελεσματικά, άλλα σας αφήνουν έκπληκτους, νομίζοντας ότι δεν θα τα δοκιμάσετε μόνοι σας. Υπάρχουν μερικά κόλπα ομορφιάς που πραγματικά λειτουργούν και θα σας απαλλάξουν από τα καθημερινά σας προβλήματα. 10 Απλά Κόλπα που θα Χρειαστεί Κάθε Γυναίκα Τουλάχιστον μια Φορά στη Ζωή της

Slugging «πριν/κατά τη διάρκεια/μετά»

7 Κόλπα Ομορφιάς για να Απαλλαγείτε από τα Καθημερινά σας Προβλήματα

Εάν θέλετε να ενυδατώσετε τα μαλλιά σας, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο slugging. Πριν πάτε για ύπνο, βάζετε λάδι στα μαλλιά και τα τυλίγετε σε μια αθλητική κάλτσα. Στη συνέχεια, το αφήνετε όλη τη νύχτα. Λέγεται ότι ενυδατώνει και προστατεύει τα μαλλιά σας ενώ κοιμάστε, όπως ακριβώς κάνει το κανονικό slugging για το δέρμα σας. Όταν ξυπνήσετε, τα μαλλιά σας θα είναι πιο υγιή και λαμπερά.

Μαλλιά που πετάνε

Εάν θέλετε να εξαφανιστούν τα μαλλιά που πετάνε, τοποθετήστε ένα κομμάτι οδοντικού νήματος στην αρχή του τμήματος των μαλλιών σας και, στη συνέχεια, ισιώστε τα μαλλιά σας, διασφαλίζοντας ότι το νήμα είναι πάντα παράλληλο με το μέρος σας. Θα αποκτήσετε λεία, λαμπερά μαλλιά χωρίς να βλάψετε τη στιβάδα του όζοντος.

Φερμουάρ φορέματος

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με το φερμουάρ του φορέματός σας; Όταν σκοπεύετε να φορέσετε ένα φόρεμα, συνδέστε το φερμουάρ του με οποιοδήποτε μακρύ κολιέ και τραβήξτε το προς τα πάνω. Αυτό θα σας βοηθήσει να κλείσετε το φόρεμα πιο εύκολα.

Δείτε ακόμη 11 Κόλπα Ομορφιάς για να Βελτιώσετε την Εμφάνισή σας με τον πιο Εύκολο Τρόπο

Ιδανικές βλεφαρίδες

Θέλετε πυκνές, μακριές βλεφαρίδες; Πριν βάλετε μάσκαρα, πασπαλίστε λίγο concealer πάνω από τις βλεφαρίδες σας. Θα αποκτήσουν όγκο και μήκος, ίσως σε σημείο που μέρη τους να κολλήσουν μεταξύ τους.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ιμάντες σουτιέν

Όταν φοράτε μπλουζάκι με τετράγωνο ή κυκλικό λαιμό, το σουτιέν σας μπορεί να φαίνεται πάνω από τη λαιμόκοψη. Για να το διορθώσετε, πρέπει να βγάλετε τα χέρια σας από τα μανίκια του επάνω μέρους και να αφαιρέσετε τους ιμάντες του σουτιέν από τους ώμους σας.

Στη συνέχεια, γυρίζετε το σουτιέν για να κάνετε μια μικρότερη θηλιά που να χωράει το χέρι σας. Τραβάτε τη νέα, μικρότερη θηλιά του ιμάντα μέχρι τον ώμο σας. Ο ιμάντας είναι τώρα πιασμένος περισσότερο προς τη μασχάλη σας, κρύβοντας τους ιμάντες πιο πίσω. Όταν ξαναβάλετε τα μανίκια σας, δεν θα φαίνεται καθόλου το σουτιέν ή τις τιράντες του.

Περίγραμμα προσώπου

Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα ρολό ταινίας για να αποκτήσετε ένα τέλειο σχήμα προσώπου. Πρώτα, βάλτε ένα κομμάτι ταινία στο στόμα σας για να κάνετε μια γραμμή από τη γωνία των χειλιών σας μέχρι την κορυφή κάθε αυτιού.

Χρησιμοποιείτε την ταινία για να σχεδιάσετε μια γραμμή περιγράμματος, αναμειγνύοντας το προϊόν με τρόπο που ανεβαίνει. Θα πρέπει επίσης να βάλετε ρουζ και να χρησιμοποιήσετε μια πούδρα σταθεροποίησης για να απαλλαγείτε από τυχόν ίχνη της ταινίας.

Χρησιμοποιήστε πρώτα ένα σταθεροποιητικό σπρέι μακιγιάζ στο πρόσωπό σας, στη συνέχεια χρησιμοποιήστε μακιγιάζ που δεν θα τρίβεται και απλώστε ελαφρά για να βεβαιωθείτε ότι δεν φαίνονται γραμμές.

Λιπαρά μαλλιά

Εάν τα μαλλιά σας είναι φυσικά λιπαρά, υπάρχει τρόπος να τα επανορθώσετε. Μία φορά την εβδομάδα, χρησιμοποιήστε μηλόξιδο στο ντους μετά το λούσιμο. Ψεκάστε το στις ρίζες σας, τρίψτε το και μετά αφήστε το για 3 έως 5 λεπτά πριν το ξεπλύνετε.

Θα βοηθήσει στην εξισορρόπηση του pH του τριχωτού της κεφαλής σας, στην ελαχιστοποίηση της συσσώρευσης προϊόντων για τα μαλλιά και στη διατήρηση της ισορροπίας της λιπαρότητας. Το μηλόξυδο έχει επίσης φυσικά αντιφλεγμονώδη αποτελέσματα, επομένως καταπραΰνει το τριχωτό της κεφαλής ενώ αποτρέπει την υπερανάπτυξη του ζυμομύκητα, με αποτέλεσμα λιγότερη φλεγμονή και δυσφορία με την πάροδο του χρόνου.

Δείτε επίσης 8 Κόλπα Ομορφιάς για να Επιβραδύνετε τη Γήρανση του Δέρματος

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.7 / 5. Αξιολογήσεις: 20

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

σημάδια πολυτελούς τσάντας,συμβουλές για τσάντες,μόδα,συμβουλές μόδας,lifestyle

11 Σημάδια μιας Τσάντας που Δείχνει Πολυτελής, Ακόμα κι αν Πωλείται στη Μαζική Αγορά και Δεν είναι Επώνυμη

κόλπα,συμβουλές καθημερινότητας,χρήσιμα

14 Καθημερινά Κόλπα που Όλοι Πρέπει να Γνωρίζουν