in , , , , , , ,

10 Απλά Κόλπα που θα Χρειαστεί Κάθε Γυναίκα Τουλάχιστον μια Φορά στη Ζωή της

γυναικεία κόλπα,κόλπα,χρήσιμα,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς,υγεία,συμβουλές υγείας
10 Απλά Κόλπα που θα Χρειαστεί Κάθε Γυναίκα Τουλάχιστον μια Φορά στη Ζωή της

Ειδικά για τις γυναίκες, η ζωή μπορεί να είναι πολύ αγχωτική μερικές φορές, αλλά δεν χρειάζεται να είναι έτσι. Ένα απλό και αποτελεσματικό κόλπο μπορεί πάντα να είναι χρήσιμο και να σώσει την ημέρα. Υπάρχουν μερικά απλά και χρήσιμα κόλπα που πολλές γυναίκες θα χρειαστούν τουλάχιστον μια φορά στη ζωή τους. 10 Χρήσιμα Κόλπα για τις Δουλειές του Σπιτιού που θα σας κάνουν τη ζωή εξαιρετικά εύκολη

Απλά Κόλπα που θα Χρειαστεί Κάθε Γυναίκα: Πώς να μειώσετε τις κράμπες περιόδου

brightside

Για να μειώσετε τον πόνο της περιόδου, πάρτε τη γόμα ενός μολυβιού και κάντε μασάζ στην επάνω σχισμή για ένα λεπτό πριν αλλάξετε το αυτί.

Απλά Κόλπα που θα Χρειαστεί Κάθε Γυναίκα: Πώς να αποφύγετε το κάψιμο του ξυραφιού μετά το ξύρισμα

© Depositphotos.com

Για να αποφύγετε το κάψιμο του ξυραφιού μετά το ξύρισμα, χρησιμοποιήστε κρέμα ξυρίσματος χωρίς άρωμα ή σαπούνι και κάντε απολέπιση τη δεύτερη μέρα μετά το ξύρισμα. Επειδή τα αρωματικά προϊόντα έχουν συχνά συστατικά που μπορούν να προκαλέσουν ερεθισμό του δέρματος, είναι καλύτερα να αποφεύγετε εντελώς τα αρώματα. Επιπλέον, η απολέπιση μετά το ξύρισμα βοηθά στην απελευθέρωση των άκρων της τρίχας που μπορεί να παγιδευτούν κάτω από το δέρμα, μειώνοντας την πιθανότητα εξογκωμάτων του ξυραφιού.

Πώς να ανακουφίσετε τις κράμπες περιόδου

© Depositphotos.com

Η δυσμηνόρροια (επώδυνες εμμηνορροϊκές κράμπες) μπορεί να εμφανιστεί κατά τη διάρκεια ή λίγο πριν από την περίοδο. Το κάτω μέρος της κοιλιάς, η πλάτη ή οι μηροί σας μπορεί να εμφανίσουν κράμπες. Για να ανακουφίσετε τις κράμπες, ξεκινήστε να παίρνετε αναλγητικά μια μέρα πριν περιμένετε την περίοδό σας.

Πώς να λούζετε τα λιπαρά μαλλιά

© Depositphotos.com

Εάν έχετε λιπαρά μαλλιά, χρησιμοποιήστε conditioner πριν το λούσιμο. Η αντίστροφη μέθοδος λουσίματος μαλλιών μπορεί να βοηθήσει όσους έχουν λιπαρά μαλλιά να θρέψουν και να ενυδατώσουν τα μαλλιά τους χωρίς να τα βαραίνουν.

Πώς να αφαιρέσετε λεκέδες από λάδι

© Depositphotos.com

Οι λεκέδες από λάδι μπορούν να αφαιρεθούν από τα ρούχα απλώνοντας βρεφική πούδρα στον λεκέ και αφήνοντας να καθίσει για να απορροφήσει το λάδι. Η πούδρα γεμίζει τα κενά ανάμεσα στις ίνες του υφάσματος, διευκολύνοντας την απορρόφηση του λαδιού. Αφού μουλιάσει όλη τη νύχτα, τρίψτε την πούδρα με μια μαλακή οδοντόβουρτσα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη 12 Κόλπα για να Μυρίζει το Σπίτι σαν Πολυτελές Ξενοδοχείο

Πώς να αφαιρέσετε σημάδια αποσμητικού

© Shutterstock.com

Τα λεκιασμένα ρούχα μπορεί να προκληθούν από διάφορους παράγοντες. Στις περισσότερες περιπτώσεις, προκαλούνται από μια πολύπλοκη αλληλεπίδραση μεταξύ σμήγματος, απορρυπαντικού πλυντηρίου και αλάτων αλουμινίου. Ωστόσο, μπορεί επίσης να σχηματιστούν κίτρινοι λεκέδες χωρίς αντιιδρωτικό, καθώς τα λιπίδια του δέρματος μπορούν να λεκιάσουν τα ρούχα όταν αναμειγνύονται με σωματίδια βρωμιάς.

Για να απαλλαγείτε και από τα δύο, ανακατέψτε υπεροξείδιο του υδρογόνου, υγρό πιάτων και μαγειρική σόδα μαζί. Μετά από αυτό, εφαρμόστε το μείγμα σε μια οδοντόβουρτσα και τρίψτε απαλά τον λεκέ. Αυτή η μέθοδος λειτουργεί σε λευκά, μαύρα και χρωματιστά ρούχα.

Πώς να αποφύγετε τον ροζ φόρο

© Depositphotos.com

Τα προϊόντα προσωπικής φροντίδας των γυναικών είναι πιο ακριβά κατά 56% των περιπτώσεων, σύμφωνα με μια μελέτη. Για να εξοικονομήσετε επιπλέον χρήματα, αγοράστε ανδρικά ξυραφάκια και αποσμητικά. Είναι φθηνότερα και συχνά λειτουργούν καλύτερα.

Πώς να ανοίξετε ένα δύσκολο βάζο

© Shutterstock.com

Για να ανοίξετε οποιοδήποτε δύσκολο βάζο, όπως ένα δοχείο για τουρσί, βάλτε το καπάκι του κάτω από ζεστό νερό για ένα λεπτό. Θα μπορείτε να το ανοίξετε χωρίς καμία βοήθεια.

Πώς να καθαρίσετε ένα καμένο τηγάνι

© Shutterstock.com

Για να καθαρίσετε ένα καμένο τηγάνι, βράστε νερό και μαγειρική σόδα και μετά πλύντε το. Η μαγειρική σόδα είναι μια καλή χημική ουσία καθαρισμού επειδή είναι ένα μέτριο αλκάλιο που προκαλεί τη βρωμιά και το λίπος να διαλύονται εύκολα στο νερό, επιτρέποντας την εύκολη αφαίρεση.

Πώς να καθαρίσετε τους λεκέδες περιόδου

Το υπεροξείδιο του υδρογόνου (H2O2) είναι ένα αντισηπτικό υγρό που χρησιμοποιείται για να θεραπεύσει κοψίματα και άλλες δερματικές πληγές και να σκοτώσει μικρόβια. Το υπεροξείδιο χρησιμοποιείται συχνά σε μη ιατρικές καταστάσεις, όπως ο καθαρισμός, η απολύμανση και η αφαίρεση λεκέδων. Εάν προσπαθείτε να αφαιρέσετε λεκέδες περιόδου από λευκά ή υπόλευκα εσώρουχα, μουλιάστε τα σε έναν κουβά με νερό και 1 φλιτζάνι υπεροξείδιο για 30 λεπτά.

Δείτε επίσης 13 Μοναδικά Σπιτικά Κόλπα που Μπορούν να Κάνουν τη Ζωή σας πιο Εύκολη και θα σας κάνουν να αναφωνήσετε ΟΥΑΟΥ!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.3 / 5. Αξιολογήσεις: 98

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

λεμόνια τουρσί,συνταγή για λεμόνια τουρσί,αλμυρές δημιουργίες

Πώς να Φτιάξετε Λεμόνια Τουρσί

λάθη πλυντηρίου,συμβουλές για το πλυντήριο,συμβουλές για ρούχα,ρούχα,χρήσιμα

Τι κάνεις λάθος: 9 Λάθη που Καταστρέφουν τα Ρούχα και το Πλυντήριο