in , , , , ,

10 Χρήσιμα Κόλπα για τις Δουλειές του Σπιτιού που θα σας κάνουν τη ζωή εξαιρετικά εύκολη

σπιτικά κόλπα,χρήσιμα,καθαρισμός σπιτιού,συμβουλές καθαρισμού
σπιτικά κόλπα,χρήσιμα,καθαρισμός σπιτιού,συμβουλές καθαρισμού

Χρήσιμα Κόλπα για τις Δουλειές του Σπιτιού: Οι καλεσμένοι σας βλέπουν πολύ περισσότερα από εσάς και μπορεί να είναι δύσκολο να εντοπίσετε τι ακριβώς πρέπει να επιδιορθωθεί ή να καθαριστεί. Ευτυχώς, υπάρχουν μερικά χρήσιμα κόλπα που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και νεύρα στις δουλειές του σπιτιού. 13 Μοναδικά Σπιτικά Κόλπα που Μπορούν να Κάνουν τη Ζωή σας πιο Εύκολη και θα σας κάνουν να αναφωνήσετε ΟΥΑΟΥ!

Χρήσιμα Κόλπα για τις Δουλειές του Σπιτιού: Πιάστε τα έντομα με έναν κύλινδρο για χνούδι.

© silentwail / Reddit

Δεν χρειάζεται να τα ακουμπήσετε με γυμνά χέρια ή να προσπαθήσετε να τα παγιδεύσετε με κάποιο τρόπο. Χρησιμοποιήστε έναν κύλινδρο για χνούδι για να πιάσετε μικρά έντομα. Δεν είναι μόνο πιο γρήγορο αλλά σας βοηθά επίσης να αποφύγετε να τα συνθλίψετε σε επιφάνειες.

Χρήσιμα Κόλπα για τις Δουλειές του Σπιτιού: Τοποθετήστε καθρέφτες έξω για να κάνετε το δωμάτιό σας πιο φωτεινό.

© uncharmedsoul / Reddit

Εάν το φυσικό φως δεν μπαίνει ποτέ στο δωμάτιό σας, μπορείτε να λύσετε το πρόβλημα τοποθετώντας έναν καθρέφτη έξω. Βεβαιωθείτε ότι η αντανάκλαση του ηλιακού φωτός πέφτει ακριβώς στο παράθυρό σας.

Επιλέξτε τον κατάλληλο φωτισμό.

© FASTILY / Wikimedia, © CC BY-SA 4.0, © Pixnio.com

Εάν το δωμάτιό σας είναι σκοτεινό, είναι προτιμότερο να μην χρησιμοποιείτε έντονο φωτισμό. Κάνει αυτόματα το δωμάτιό σας να φαίνεται ακόμα πιο σκοτεινό και λιγότερο άνετο για να βρίσκεστε. Αντίθετα, τοποθετήστε απαλά ανοιχτόχρωμα φωτιστικά γύρω από το δωμάτιο για να δημιουργήσετε μια ζεστή ατμόσφαιρα.

Αποτρέψτε το κιτρίνισμα στα λευκά σεντόνια.

© Shutterstock.com, © Shutterstock.com

Τα λεμόνια θα κάνουν τα λευκά σας σεντόνια να λάμψουν ξανά καθώς χρησιμεύουν ως φυσικοί λευκαντικοί παράγοντες. Ρίξτε το χυμό από 1 λεμόνι στο πλυντήριο ρούχων μαζί με το απορρυπαντικό και πλύνετε τα λευκά σεντόνια.

Κάντε τα δάπεδα να αστράφτουν.

© Shutterstock.com, © Shutterstock.com

Για αυτό, θα χρειαστείτε 2 κουβάδες. Προσθέστε 1/4 φλιτζάνι απορρυπαντικό πλυντηρίου στον πρώτο κουβά γεμάτο με ζεστό νερό. Ο δεύτερος με καθαρό νερό θα χρησιμοποιηθεί για ξέβγαλμα. Σφουγγαρίστε τα δάπεδα αλλά φροντίστε να καθαρίσετε σωστά το απορρυπαντικό μετά. Τα λίπη και η βρωμιά θα εξαφανιστούν σε δευτερόλεπτα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη 10 Σπιτικά Κόλπα που θα Κάνουν την Καθημερινότητά σας πιο Εύκολη

Διατηρήστε τις πετσέτες φρέσκες και αφράτες.

© Shutterstock.com, © Shutterstock.com, © Shutterstock.com

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε ξύδι αντί για απορρυπαντικό, να πλύνετε τις πετσέτες σε ζεστό κύκλο και μόλις ξεκινήσει ο κύκλος ξεβγάλματος, προσθέστε 1/2 φλιτζάνι μαγειρική σόδα. Τα κερώδη υπολείμματα θα αφαιρεθούν, εκτός από τη μπαγιάτικη μυρωδιά.

Αφαιρέστε τις τρίχες και τις μυρωδιές των κατοικίδιων από το χαλί.

© Shutterstock.com, © Unsplash.com

Ευτυχώς, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να απαλλαγείτε από τις τρίχες των κατοικίδιων ζώων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κολλητική ταινία και δεν αποτυγχάνει ποτέ.

Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αγκαθωτή πλευρά του velcro ή να χρησιμοποιήσετε μάκτρο. Και όταν πρόκειται για οσμές, ένα κανονικό στοματικό διάλυμα αραιωμένο με νερό θα κάνει τη δουλειά.

Αφαιρέστε τους λεκέδες μελανιού.

© Shutterstock.com, © Shutterstock.com

Το υπεροξείδιο του υδρογόνου είναι φθηνό και αποτελεσματικό όταν πρόκειται για την αφαίρεση λεκέδων μελανιού. Ανακατέψτε το με κρύο νερό και τρίψτε τη λεκιασμένη περιοχή με μια πετσέτα. Για πιο γρήγορα, απλώς εφαρμόστε λίγο υπεροξείδιο του υδρογόνου στον λεκέ, αφήστε τον για τουλάχιστον 30 λεπτά και αργότερα βουρτσίστε το μελάνι με μια υγρή οδοντόβουρτσα ή μια πετσέτα.

Διατηρήστε τα λουλούδια φρέσκα περισσότερο.

© Shutterstock.com, © Shutterstock.com

Το μυστικό βρίσκεται στα κοτσάνια. Κόψτε τα σε γωνία 45 μοιρών πριν τα τοποθετήσετε στο νερό. Με αυτόν τον τρόπο, θα εκτεθεί περισσότερη επιφάνεια και τα λουλούδια θα απορροφήσουν περισσότερο νερό. Επιπλέον, είναι επίσης σημαντικό να κόβετε τα φύλλα κάτω από την ίσαλο γραμμή για να αποτρέψετε τη σήψη.

Αφαιρέστε τις μυρωδιές τροφίμων από ρούχα.

© Shutterstock.com, © Shutterstock.com

Πάρτε μια σακούλα τροφίμων με φερμουάρ, βάλτε μέσα τα ρούχα που μυρίζουν και αφήστε την στην κατάψυξη όλη τη νύχτα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν ατμοκαθαριστή ρούχων και να σκοτώσετε όλα τα βακτήρια που προκαλούν οσμή. Αν δεν έχετε, μπορείτε να κρεμάσετε το δύσοσμο ρούχο στο μπάνιο ενώ κάνετε ζεστό ντους.

Δείτε επίσης 15 Απλά Σπιτικά Κόλπα για την Καθημερινότητα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.1 / 5. Αξιολογήσεις: 139

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

DIY κεριά,DIY διακοσμητικά,DIY κατασκευές με κερί

4 DIY Κεριά που θα Φωτίσουν το Σπίτι σας

συμβουλές για φρούτα,συμβουλές για λαχανικά,χρήσιμα

9 Ζεύγη Φρούτων και Λαχανικών που Δεν Πρέπει Ποτέ να Αποθηκεύετε Μαζί