in ,

10 Σπιτικά Κόλπα που θα Κάνουν την Καθημερινότητά σας πιο Εύκολη

σπιτικά κόλπα,εύκολη καθημερινότητα,χρήσιμα
10 Σπιτικά Κόλπα που θα Κάνουν την Καθημερινότητά σας πιο Εύκολη

Πόσο λυτρωτικο είναι να ξέρετε ότι αντί να κάνετε τις μικροδουλειές του σπιτιού για αρκετές ώρες, μπορείτε ως δια μαγείας να συντομεύσετε τον χρόνο σε λίγα λεπτα. Υπάρχουν 10 σπιτικά κόλπα που θα κάνουν την καθημερινότητά σας πιο εύκολη. 12 Κόλπα για να Καθαρίσετε με Ευκολία τα Πάντα

Κόψτε πρώτα το κάτω μέρος του ψωμιού.

brightside

Το να κόψετε το ψωμί από πάνω μπορεί να το καταστρέψει ειδικά όταν είναι φρέσκο. Αντίθετα, δοκιμάστε να από κάτω για να διατηρήσετε το σχήμα του ψωμιού. Απλώς αναποδογυρίστε το ή βάλτε το στο πλάι.

Μετρήστε τις μερίδες με το χέρι.

© Shutterstock.com, © Shutterstock.com

Εάν δεν έχετε ζυγαριά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, μπορείτε να το κάνετε με τα χέρια σας. 2 χούφτες ισοδυναμούν με 1 φλιτζάνι, ένα δάκτυλο είναι 1 κουταλάκι του γλυκού και 1 κουταλιά της σούπας είναι από την άκρη του αντίχειρά σας μέχρι τη βάση του. Η πρώτη άρθρωση στην άκρη του μικρού δακτύλου είναι μια «πρέζα».

Χρησιμοποιήστε 2 κουβάδες όταν καθαρίζετε το πάτωμα.

© Shutterstock.com, © Shutterstock.com

Εάν θέλετε να επιταχύνετε μια ήδη όχι και τόσο διασκεδαστική διαδικασία, τότε διπλασιάστε τους κουβάδες. Γεμίστε το πρώτο με καθαρό νερό και αφήστε το δεύτερο άδειο. Στραγγίξτε την σφουγγαρίστρα με το βρώμικο νερό στον δεύτερο κουβά και το νερό στον πρώτο θα παραμείνει καθαρό. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα χρειάζεται να τρέχετε πέρα δώθε για να αλλάξετε το νερό και, επιπλέον, δεν θα απλώσετε βρωμιά τριγύρω.

Χρησιμοποιήστε λευκό ξύδι για να απαλλαγείτε από λεκέδες στην κούπα σας.

© Shutterstock.com, © Shutterstock.com

Γεμίστε την κούπα σας με ξύδι και νερό σε ίσες αναλογίες. Αφήστε να μουλιάσει για λίγα λεπτά, στη συνέχεια τρίψτε την κούπα σας καλά και ξεπλύνετε με ζεστό νερό. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε λίγο αλάτι για καλύτερα αποτελέσματα.

Ψεκάστε αποσμητικό σε λάμπες.

brightside

Εάν θέλετε το δωμάτιό σας να έχει ένα ευχάριστο άρωμα όλη την ημέρα, δοκιμάστε να ψεκάσετε λίγο αποσμητικό σε μια κρύα λάμπα. Αργότερα, όταν ανάψετε το φωτιστικό, η λάμπα θα ζεσταθεί και θα διασκορπίσει τη μυρωδιά σε όλο το δωμάτιο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη 15 Κόλπα που Αλλάζουν την Καθημερινότητά σας προς το Καλύτερο

Χρησιμοποιήστε λάδι καρύδας για να αφαιρέσετε τα υπολείμματα αυτοκόλλητων.

© Shutterstock.com, © Unsplash.com

Τα υπολείμματα αυτοκόλλητων μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα με λάδι καρύδας. Πριν κάνετε ένα καλό τρίψιμο στο βάζο, αφήστε το να μουλιάσει για λίγα λεπτά σε ζεστό νερό, στη συνέχεια τρίψτε με λίγο λάδι στην ετικέτα και αφήστε το για 10 λεπτά. Αργότερα τρίψτε το λάδι μαζί με την κόλλα.

Χρησιμοποιήστε πλαστικά καλαμάκια για να κάνετε τα λουλούδια να στέκονται ίσια.

brightside

Τα λουλούδια αναπόφευκτα θα μαραθούν μετά από λίγες μέρες. Για να το αποφύγετε αυτό, χρησιμοποιήστε πλαστικά καλαμάκια ως στήριγμα. Τοποθετήστε τα γύρω από τα κοτσάνια ή δέστε τα στα καλαμάκια προσεκτικά. Με αυτόν τον τρόπο, εξακολουθούν να παραμένουν όρθια.

Προσθέστε κανέλα για να απαλλαγείτε από τη μυρωδιά στην ηλεκτρική σκούπα.

© Shutterstock.com, © Shutterstock.com

Εάν μετά το σκούπισμα του δωματίου σας μυρίζει απαίσια, ο λόγος μπορεί να βρίσκεται στην ηλεκτρική σας σκούπα. Για να εξαφανίσετε τη δυσάρεστη μυρωδιά, βάλτε μισή κουταλιά της σούπας κανέλα στη σακούλα. Μετά από αυτό, ενεργοποιήστε την ηλεκτρική σκούπα. Όχι μόνο το δωμάτιό σας θα γεμίσει με ωραίο άρωμα, αλλά θα προστατεύεται και από επιβλαβή βακτήρια.

Αφαιρέστε μια σπασμένη λάμπα με μια πατάτα.

brightside

Για να προστατεύσετε τα χέρια σας ενώ βγάζετε μια σπασμένη λάμπα, χρησιμοποιήστε μια πατάτα του ίδιου μεγέθους με τη λάμπα. Βεβαιωθείτε ότι η λάμπα είναι αποσυνδεδεμένη. Κόψτε την πατάτα στη μέση, στεγνώστε την και σπρώξτε την πατάτα στη σπασμένη λάμπα. Τώρα στρίψτε την πατάτα και αφαιρέστε τη σπασμένη λάμπα.

Αφαιρέστε τους λεκέδες από λάδι με ταλκ.

© Shutterstock.com, © Shutterstock.com

Αφαιρέστε το περιττό λάδι και απλώστε αμέσως λίγη ταλκ στους λεκέδες. Αφήστε να δράσει για 30 λεπτά και τρίψτε την ταλκ με τα δάχτυλά σας ή με ένα κουτάλι.

Δείτε επίσης 20+ γρήγορα και αποτελεσματικά έξυπνα κόλπα που δουλεύουν στα Αλήθεια!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

καθαρισμός μούχλας σε βαλίτσα,καθαρισμός μούχλας,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα

Πώς να Καθαρίσετε τη Μούχλα σε μια Βαλίτσα

διασημότητες Χόλυγουντ,μεταμόρφωση διασημοτήτων,lifestyle,περίεργα

Πώς Μεταμορφώθηκαν Μερικές Διασημότητες του Χόλυγουντ με τα Χρόνια