in , , ,

7 Χρήσιμα Κόλπα για Καθημερινές Σπιτικές Εργασίες που πρέπει να δοκιμάσετε ΣΗΜΕΡΑ και θα σας λύσουν τα χέρια!

χρήσιμα κόλπα,σπιτικές εργασίες,σπιτικά κόλπα,συμβουλές,χρήσιμα
χρήσιμα κόλπα,σπιτικές εργασίες,σπιτικά κόλπα,συμβουλές,χρήσιμα

Σας έχει συμβεί ποτέ κάποια μέρα να φαίνονται οι σπιτικές εργασίες πολύ πιο δύσκολες από το συνηθισμένο; Προσπαθείτε να ανοίξετε ένα βάζο και παρά τις καλύτερες προσπάθειές σας δεν γίνεται. Ή ίσως θέλετε να ανοίξετε ένα μπουκάλι κρασί αλλά δεν μπορείτε να βρείτε το ανοιχτήρι πουθενά. Με αυτά τα 7 χρήσιμα κόλπα πείτε αντίο σε όλα τα καθημερινά μικροπροβλήματα του σπιτιού. 10 Χρήσιμα Κόλπα για την Κουζίνα

Ανοίξτε ένα μπουκάλι κρασί χωρίς ανοιχτήρι

Ανάψτε έναν αναπτήρα κουζίνας στο λαιμό του μπουκαλιού και ο φελλός σιγά σιγά θα ωθείται προς τα πάνω και έξω. Στην υγειά σας!

Βρείτε χαμένα πολύτιμα αντικείμενα

Τεντώστε μια νάιλον κάλτσα πάνω στο ακροφύσιο της ηλεκτρικής σκούπας και ασφαλίστε την με ένα λαστιχάκι. Βάλτε το ακροφύσιο σε όλα αυτά τα δυσπρόσιτα σημεία, όπως οι σχισμές του καναπέ ή πίσω από τα ντουλάπια και θα εκπλαγείτε με πόσα πράγματα θα βρείτε.

Μειώστε τα απόβλητα τροφίμων

Για να βγάλετε όλο το τρόφιμο από μια κονσέρβα, αφαιρέστε το καπάκι και γυρίστε την ανάποδα. Ανοίξτε το κάτω μέρος με ένα ανοιχτήρι και πιέστε το κάτω προς τα κάτω, ώστε να ωθήσετε όλο το τρόφιμο στο μαγειρικό σκεύος! Αυτό λειτουργεί τέλεια για πάστα ντομάτας.

Ανοίξτε εύκολα ένα κολλημένο βάζο

Εάν το καπάκι του βάζου που προσπαθείτε να ανοίξετε έχει κολλήσει, απλώς φορέστε ένα λαστιχένιο γάντι. Το καουτσούκ από το γάντι κολλάει στο καπάκι έτσι ώστε το χέρι δεν θα γλιστράει και το καπάκι θα βγει αβίαστα!

Δείτε ακόμη 13 Χρήσιμα Κόλπα Καθαριότητας που πρέπει να Ξέρετε

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ανοίξτε εύκολα μεμβράνη τροφίμων

Μερικές φορές είναι δύσκολο να βρείτε την άκρη της μεμβράνης τροφίμων, οπότε για να διευκολύνετε τα πράγματα, απλώς τοποθετήστε το ρολό στον καταψύκτη. Αφού παγώσει, θα μπορείτε να βρείτε την άκρη πιο εύκολα!

Ψεκαστήρας βρύσης

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η ροή του νερού από μια βρύση νεροχύτη μπορεί να φτάσει μόνο μέχρι ένα σημείο. Για να αφαιρέσετε την επίμονη βρωμιά από ολόκληρο το νεροχύτη, κόψτε τον πάτο ενός ξεφουσκωμένου μπαλονιού. Βάλτε το στόμα του κομμένου μπαλονιού στο στόμιο της βρύση, ανοίξτε την και μπορείτε να κατευθύνετε το νερό προς οποιαδήποτε κατεύθυνση χρειάζεστε για να ξεπλύνετε τη βρωμιά. Το μπαλόνι είναι μια γρήγορη, έξυπνη επέκταση στη βρύση.

Αποφύγετε σημάδια καψίματος ενώ σιδερώστε

Για να αποφύγετε σημάδια καψίματος κατά το σιδέρωμα, τοποθετήστε πάνω από το ρούχο ένα κομμάτι αντικολλητικού χαρτιού. Αυτό θα προστατεύσει τα ρούχα από την υπερβολική θερμότητα του σίδερου.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 13 χρήσιμα κολπάκια που θα κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 1 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

ρομάν κουρτίνες,ιδέες για ρομάν κουρτίνες,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης σπιτιού

67 Κομψές Ιδέες για Ρόμαν Κουρτίνες

δαπέδο με μωσαϊκό,ιδέες δαπέδου με μωσαϊκό,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης σπιτιού

30 Ιδέες Δαπέδου με Μωσαϊκό – Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα