in , , , ,

11 Κόλπα Ομορφιάς για να Βελτιώσετε την Εμφάνισή σας με τον πιο Εύκολο Τρόπο

κόλπα ομορφιάς,βελτίωση εμφάνισης,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά
κόλπα ομορφιάς,βελτίωση εμφάνισης,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά

Η εμφάνιση εξακολουθεί να είναι η πιο κοινή ανησυχία μεταξύ των γυναικών, αφήνοντας πίσω τα οικονομικά, την υγεία και την οικογένεια. Η μέση γυναίκα ξοδεύει μια ώρα την ημέρα για την εμφάνισή της. Υπάρχουν μερικά κόλπα ομορφιάς για να κάνετε την εμφάνισή σας αψεγάδιαστη γρήγορο και εύκολο τρόπο.11 Κόλπα Ομορφιάς Διασημοτήτων που Φαίνονται Τρελά Αλλά Λειτουργούν

Μάσκα ποδιών για ξηρά πόδια

© 5-Minute Crafts / YouTube

Για να κάνετε τα πόδια σας λεία σαν το δέρμα του μωρού, μουλιάστε τα σε ζεστό νερό. Στη συνέχεια, εφαρμόστε μια πάστα από θρυμματισμένη ασπιρίνη και χυμό λεμονιού και στα δύο πόδια και καλύψτε τα με πλαστική μεμβράνη τροφίμων. Για να μπορείτε να μετακινηθείτε στο σπίτι φορέστε τις κάλτσες σας. Κρατήστε τη μάσκα όσο θέλετε, αλλά όχι λιγότερο από 2 ώρες.

Εύκολες μπούκλες με μόνο πιστολάκι μαλλιών

© 5-Minute Crafts / YouTube

Σε περίπτωση που δεν έχετε χρόνο να χρησιμοποιήσετε το σίδερο για μπούκλες, αυτό το κόλπο μπορεί να σώσει την ημέρα. Απλώς στεγνώστε τα μαλλιά σας όπως θα κάνατε συνήθως και όταν είναι περίπου 85% στεγνά, διαχωρίστε τα μαλλιά σας και στρίψτε κάθε τούφα. Στεγνώστε τα μαλλιά σας τελείως και διαχωρίστε απαλά τις μπούκλες σας.

Γαλλικό μανικιούρ σε χρόνο μηδέν

© 5-Minute Crafts / YouTube

Ένα γαλλικό μανικιούρ μπορεί να δημιουργηθεί μόνο με ένα σφουγγάρι μακιγιάζ και βερνίκι νυχιών. Απλώς εφαρμόστε λίγο βερνίκι στο σφουγγάρι και πιέστε την άκρη του νυχιού σας μέσα σε αυτό. Μπορεί να χρειαστείτε κάποια εξάσκηση για να το κάνετε τέλειο, αλλά το τελικό αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

Τσάι για την καταπολέμηση των μαύρων κύκλων

© 5-Minute Crafts / YouTube

Εκτός από κούραση, οι άγρυπνες νύχτες μας προκαλούν μαύρους κύκλους. Σε περίπτωση που δεν κοιμηθήκατε ρακέτα, κρύψτε τους χρησιμοποιώντας κρύα φακελάκια τσαγιού. Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την εμφάνιση ενός ξεκουρασμένου ατόμου, αλλά το τσάι μπορεί να είναι μια προσωρινή λύση για να φαίνεστε άψογοι.

Χρωμοπαγίδα για το στατικό ηλεκτρισμό στα μαλλιά

© 5-Minute Crafts / YouTube

Οι ηλεκτρισμένες τρίχες είναι ένα πρόβλημα που παίζει με τα νεύρα μας όλο το χρόνο. Για να το διορθώσετε, πάρτε μια στεγνή χρωμοπαγίδα ή αλουμινόχαρτο και τρίψτε το απαλά στα μαλλιά σας. Θα χρειαστείτε μόνο λίγα δευτερόλεπτα και κανένα καπέλο ή ξηρός αέρας θα χαλάσει την εμφάνισή σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη 8 Κόλπα Ομορφιάς για να Επιβραδύνετε τη Γήρανση του Δέρματος

Ξυράφι για την ψαλίδα

© 5-Minute Crafts / YouTube

Η ψαλίδα είναι το πρόβλημα που γνωρίζει κάθε κορίτσι που ονειρεύεται μακριά μαλλιά. Για να την ξεφορτωθείτε, χωρίς να τα κόψετε, χωρίστε τα μαλλιά σας σε μικρές τούφες και βάλτε τις άκρες έξω. Χρησιμοποιήστε ψαλίδι ή ξυράφι για να κόψετε τα μαλλιά που προεξέχουν.

Υγρό καλσόν

© shutterstock.com

Σε περίπτωση που ο ενδυματολογικός κώδικας απαιτεί να φοράτε καλσόν, υπάρχει τρόπος να το αποφύγετε χωρίς κάνεις να το προσέξει. Εφαρμόστε μέικ-απ στα πόδια σας όπως θα το απλώνατε στο πρόσωπό σας. Θα μπορούσατε να αναμίξετε την κρέμα κάλυψης με ενυδατική κρέμα για να μειώσετε τη χρήση του μέικ-απ και να την κάνετε λιγότερο παχύρρευστη και ευκολότερη στην εφαρμογή.

Για εύκολες μπούκλες ενώ κοιμάστε

brightside

Χωρίστε τα μαλλιά σας σε μικρές τούφες και τυλίξτε καθεμιά γύρω από πλαστικό καλαμάκι. Διπλώστε το καλαμάκι στη μέση και δέστε το με λαστιχάκι. Κοιμηθείτε όπως συνήθως, αφήστε τα μαλλιά να στεγνώσουν το βράδυ και αφαιρέστε τα καλαμάκια το πρωί. Μετά από αυτό, χωρίστε τα μαλλιά σας και θα σχηματίσετε μικρότερες μπούκλες.

Ο καλύτερος τρόπος για να λούσετε σγουρά και σπαστά μαλλιά

brightside

Η μέθοδος αποδείχθηκε εξαιρετική για κορίτσια με φριζαρισμένα μαλλιά. Λούστε τα μαλλιά σας ως συνήθως και εφαρμόστε κρέμα για μπούκλες ή μαλακτικό μαλλιών. Βουτήξτε τα μαλλιά σας σε ένα μπολ με ζεστό νερό, κατεβάστε το μπολ και τρίψτε τα μαλλιά στο νερό. Επαναλάβετε αρκετές φορές. Δεδομένου ότι αυτά τα προϊόντα μαλλιών προτείνεται να εφαρμόζονται σε βρεγμένα μαλλιά που στάζουν, το νερό θα βοηθήσει το προϊόν να απορροφηθεί καλύτερα στα μαλλιά.

Βλεφαρίδες Χόλυγουντ σε λιγότερο από 1 λεπτό

brightside

Για να χρησιμοποιήσετε αυτό το κόλπο, το πιστολάκι μαλλιών σας πρέπει να έχει κρύο αέρα. Αν ναι, φυσήξτε τον κρύο αέρα προς τα πάνω, για να κυρτώσετε τις βλεφαρίδες σας. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε για να κρατάτε τα μάτια σας ασφαλή: χρησιμοποιήστε μόνο κρύο αέρα, μην το δοκιμάσετε εάν έχετε φακούς επαφής. Όμως, ο αέρας μειώνει την υγρασία των ματιών σας, επομένως αυτή η μέθοδος δεν είναι ασφαλής χρήση σε τακτική βάση

Αλόη για λαμπερά και υγιή νύχια

© 5-Minute Crafts / YouTube, © depositphotos.com

Τα νύχια επωφελούνται από τις ιδιότητες ενυδάτωσης, ταχύτερης ανάπτυξης και ενίσχυσης της αλόης. Έτσι για να δώσετε στα νύχια σας μια γρήγορη και χαμηλού κόστους περιποίηση, κόψτε αλόη και απλώστε την στα νύχια σας. Μπορείτε να πάρετε τον πολτό και να τον ανακατέψετε με λάδι τεϊόδεντρου και να τον απλώσετε στα νύχια σας. Ή διασκεδάστε χρησιμοποιώντας μακριά φύλλα για να φτιάξετε μάσκα νυχιών που μοιάζει με Halloween.

Δείτε επίσης 16 Ιδιοφυή Κόλπα Ομορφιάς για Καθημερινή Χρήση

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.3 / 5. Αξιολογήσεις: 55

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

διακόσμηση με καπέλα,ιδέες διακόσμησης με καπέλα,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης σπιτιού

Διακόσμηση με Καπέλα: 32 Κομψές Ιδέες

σφουγγάρι ντους,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,συμβουλές υγείας,υγεία

Τι Μπορεί να Συμβεί στο Σώμα σας εάν Δεν Χρησιμοποιείτε Σφουγγάρι στο Ντους