in , , , ,

Θα σας αφήσουν Άφωνους. 14 Δοκιμασμένα Κόλπα Ομορφιάς

κόλπα ομορφιάς,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,
κόλπα ομορφιάς,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,

Κάθε μέρα εμφανίζεται ένα νέο κόλπο ομορφιάς στο διαδίκτυο και μπορεί να είναι μια πρόκληση να καταλάβετε ποια λειτουργούν πραγματικά. Για να δείχνετε ομορφότερες, υπάρχουν μερικά δοκιμασμένα κόλπα ομορφιάς που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χωρίς ενδοιασμούς. Νερό Καρύδας και 7 Βραζιλιάνικα Μυστικά Ομορφιάς που Αναστρέφουν τη Γήρανση

Σωστή εφαρμογή κραγιόν

© 5-Minute Crafts DIY/Youtube

Τοποθετήστε μια φουρκέτα πάνω από τα χείλη σας και εφαρμόστε το κραγιόν μέσα της. Αυτό θα διασφαλίσει ότι θα παραμείνει κάτω από τη γραμμή των χειλιών σας.

Κόλπο για έντονο περίγραμμα

© 5-Minute Crafts DIY/Youtube

Αν σας φαίνεται δύσκολο το contouring, αυτό το κόλπο θα το κάνει πολύ πιο εύκολο. Απλώς χρησιμοποιήστε το ψηλό τακούνι ενός παπουτσιού και τοποθετήστε το στο πρόσωπό σας κατά μήκος του ζυγωματικού σας. Χρησιμοποιήστε το ως στένσιλ για έντονο περίγραμμα.

Απαλό, λαμπερό μακιγιάζ

© 5-Minute Crafts DIY/Youtube

Χρησιμοποιήστε ένα κομμάτι μεμβράνης τροφίμων στο πρόσωπό σας και εφαρμόστε καλλυντικά όπως το μέικ-απ και το ρουζ. Στη συνέχεια, αναποδογυρίστε το έτσι ώστε το προϊόν να είναι στο πρόσωπό σας. Αφαιρέστε τη μεμβράνη και αναμείξτε. Θα μείνετε με απαλό, λαμπερό, φυσικό μακιγιάζ.

Σμιλεμένο στομάχι

© 5-Minute Crafts DIY/Youtube

Τυλίξτε την κοιλιά σας με πλαστική μεμβράνη και αφήστε τη να δράσει για λίγο. Όταν την αφαιρέσετε, το στομάχι σας θα φαίνεται πιο τονωμένο.

DIY μπούκλες χωρίς θερμότητα

© 5-Minute Crafts DIY/Youtube

Χρησιμοποιώντας το κορδόνι μιας ρόμπας, τοποθετήστε το στο κεφάλι σας και τυλίξτε τα μαλλιά σας γύρω από αυτό σε κάθε πλευρά. Στερεώστε με κορδέλες μαλλιών και αφήστε το όλο το βράδυ. Το πρωί, αφαιρέστε το και θα έχετε τέλειες μπούκλες χωρίς θερμότητα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Γραμμή κραγιόν

© 5-Minute Crafts DIY/Youtube

Βάλτε μια μπατονέτα ανάμεσα στα χείλη σας ενώ απλώνετε το κραγιόν. Θα εξασφαλίσει τέλεια, τακτοποιημένη γραμμή χειλιών.

Κόλπο για λιπαρά μαλλιά

© 5-Minute Crafts DIY/Youtube

Όταν τα μαλλιά σας είναι λιπαρά, αλλά δεν έχετε χρόνο να τα λούσετε, δοκιμάστε αυτό το κόλπο. Χρησιμοποιήστε τζελ μαλλιών για να τα πιάσετε σε έναν κότσο και το τζελ θα δημιουργήσει μια καθαρή και λαμπερή εμφάνιση.

Δείτε ακόμη 10 Κόλπα Ομορφιάς για να Φαίνονται οι Διασημότητες Υπέροχες στο Κόκκινο Χαλί

Ματ όψη κραγιόν

© 5-Minute Crafts DIY/Youtube

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το κόλπο για ματ όψη στα χείλη. Βάλτε ένα χαρτομάντιλο πάνω από τα χείλη σας και εφαρμόστε το κραγιόν, μετά την πούδρα, πάνω από το χαρτομάντιλο. Όταν το αφαιρέσετε, τα χείλη σας από κάτω θα είναι έτοιμα.

Εύκολο γαλλικό μανικιούρ

© 5-Minute Crafts DIY/Youtube

Βάψτε μια γραμμή βερνίκι νυχιών στη βάση του αντίχειρά σας. Πιέστε το πάνω μέρος κάθε νυχιού μέσα σε αυτό για ένα γρήγορο και απλό γαλλικό μανικιούρ.

Εφαρμογή eyeliner σε 2 δευτερολέπτα

© 5-Minute Crafts/Youtube

Βουτήξτε το νύχι σας σε υγρό eyeliner και μετά περάστε το νύχι σας προς τα έξω από τη γωνία του ματιού σας. Με μια απλή κίνηση, αυτό θα δημιουργήσει ένα ονειρικό βλέμμα με φτερωτό eyeliner.

Εύκολο βάψιμο φρυδιών

© 5-Minute Crafts/Youtube

Βάλτε το δάχτυλό σας σε σκιά ματιών παρόμοιας απόχρωσης με τα φρύδια σας. Στη συνέχεια περάστε το δάχτυλό σας μία φορά πάνω από κάθε φρύδι. Καθαρίστε υπολείμματα σκιάς κάτω και πάνω από τα φρύδια σας με μπατονέτα και είστε έτοιμες.

Ιδιοφυές κόλπο για βερνίκι νυχιών

© 5-Minute Crafts/Youtube

Χρησιμοποιήστε μια μάσκα απολέπισης γύρω από την άκρη κάθε νυχιού. Βάψτε τα νύχια σας και αφού στεγνώσει το βερνίκι, ξεφλουδίστε τη μάσκα και θα μείνετε με εντελώς προσεγμένα νύχια.

Κοντά μαλλιά χωρίς να τα κόψετε

© 5-Minute Crafts/Youtube

Χρησιμοποιήστε μια κορδέλα και δέστε την σε έναν κόμπο ακριβώς στο κάτω μέρος των μαλλιών σας. Στη συνέχεια, τραβήξτε το προς τα πάνω ώστε τα μαλλιά σας να διπλωθούν στη μέση και δέστε την κορδέλα πάνω από το κεφάλι σας για να τα στερεώσετε. Αμέσως, τα μαλλιά σας θα φαίνονται πιο κοντά!

Ψεύτικες φακίδες

© 5-Minute Crafts/Youtube

Βάλτε λίγο μέικ-απ σε μια οδοντογλυφίδα. Χρησιμοποιήστε το για να σχεδιάσετε μερικές μικρές κουκκίδες στο δάχτυλό σας. Στη συνέχεια, ταμπονάρετε το δάχτυλό σας στα μάγουλά σας και στη γέφυρα της μύτης σας για μια όψη με φακίδες.

Δείτε επίσης 12 Απλά Κόλπα για να Είστε Όμορφες Χωρίς Κόπο

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.3 / 5. Αξιολογήσεις: 24

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

εξοικονόμηση χρημάτων,συμβουλές οικονομίας,χρήσιμα,

11 Τρόποι για να Εξοικονομήσετε Χρήματα Αποτελεσματικά

μοντέρνοι καθρέφτες,διακόσμηση με καθρέφτες,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης,

46 Μοντέρνοι Καθρέφτες που Αλλάζουν Εντελώς το Χώρο