in , , , , ,

12 Απλά Κόλπα για να Είστε Όμορφες Χωρίς Κόπο

κόλπα ομορφιάς,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,φροντίδα δέρματος
κόλπα ομορφιάς,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,φροντίδα δέρματος

Στις μέρες μας είμαστε συνεχώς εκτεθειμένοι σε πολλές διαφημίσεις που υπόσχονται δραστικά αποτελέσματα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, για παράδειγμα, δίαιτες αποτοξίνωσης . Ωστόσο, στην πραγματικότητα, αυτά τα πράγματα μπορεί να είναι άσχημα για εσάς και επίσης άχρηστα. Έχουμε ήδη όργανα που λειτουργούν για να απαλλαγούμε από τις ουσίες που δεν χρειάζεται το σώμα μας. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά κόλπα που μπορούν να σας βοηθήσουν να φαίνεστε όμορφες χωρίς κόπο και κίνδυνο. 7 Κόλπα Ομορφιάς για να Απαλλαγείτε από τα Καθημερινά σας Προβλήματα

Χρησιμοποιήστε αλουμινόχαρτο στα μαλλιά σας.

© Shutterstock.com

Το αλουμινόχαρτο μπορεί να είναι χρήσιμο στα μαλλιά με 2 τρόπους. Αρχικά, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να καλύψετε πλήρως τα μαλλιά σας και να σταματήσετε να στάζει το προϊόν μαλλιών. Επίσης, εγκλωβίζει τη θερμότητα, που σημαίνει ότι διατηρεί τα μαλλιά ζεστά και το αποτέλεσμα της μάσκας ή του μαλακτικού μπορεί να ενισχυθεί.

Χρησιμοποιήστε πετσετάκι προσώπου από μουσελίνα όταν καθαρίζετε το πρόσωπό σας.

© Depositphotos.com, © Shutterstock.com

Τα πετσετάκια προσώπου από μουσελίνα είναι πολυστρωματικά μαλακά κομμάτια υφάσματος από 100% βιολογικό βαμβάκι. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να κάνετε απολέπιση και να καθαρίσετε απαλά το δέρμα σας, ακόμα κι αν είναι πολύ ευαίσθητο. Επίσης, με τη βοήθειά τους, μπορείτε να κάνετε μασάζ με ένα καθαριστικό, να εφαρμόσετε ένα τόνερ, να κάνετε απολέπιση στα χείλη σας και δροσερές κομπρέσες.

Φάτε μούρα για να λάμπει το δέρμα σας από μέσα.

© Pixabay.com, © Depositphotos.com

Τα μούρα είναι γεμάτα αντιοξειδωτικά. Καταπολεμούν τη βλάβη που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες, ενισχύουν την κυκλοφορία, μειώνουν προβλήματα όπως η ακμή και ενισχύουν το κολλαγόνο, κάνοντας το δέρμα πιο νεανικό, υγιές και λαμπερό. Μπορείτε να τρώτε ένα φλιτζάνι μούρα την ημέρα σε διάφορες μορφές: φρέσκα, ως γαρνιτούρες για επιδόρπια, με άλλα φρούτα σε smoothies, σε σαλάτες κ.λπ.

Όποια ποσότητα σωματικής άσκησης και να μπορείτε να κάνετε, θα ωφελήσει πολύ το σώμα σας (ακόμα κι αν φαίνεται ασήμαντη).

© Shutterstock.com

Όλοι γνωρίζουμε μέχρι τώρα πόσο ωφελείται το σώμα μας από τη σωματική άσκηση, αλλά το να ξεκινήσουμε είναι πάντα δύσκολο και πολλές φορές δυσκολευόμαστε να βρούμε χρόνο για άσκηση. Λοιπόν, μελέτες δείχνουν ότι οι έντονες ασκήσεις για μόλις 3 λεπτά την εβδομάδα βελτίωσαν την υγεία των συμμετεχόντων.

Μην φεύγετε από το σπίτι χωρίς γυαλιά ηλίου.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Το δέρμα γύρω από τα μάτια είναι εξαιρετικά λεπτό. Για να το προστατεύσουμε από τις ρυτίδες και τον καρκίνο και τα μάτια από τις βλαβερές συνέπειες του ηλιακού φωτός, θα πρέπει όλοι να φοράμε γυαλιά ηλίου έξω, ακόμα και τον χειμώνα και όταν έχει συννεφιά.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Πάρτε έναν απογευματινό υπνάκο, εάν το επιτρέπει ο φόρτος εργασίας σας.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Ενώ ο ύπνος κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να φαίνεται σαν χάσιμο χρόνου, οι ειδικοί λένε ότι βελτιώνει πραγματικά την απόδοσή σας. Επιπλέον, μπορεί να σας κάνει πιο υγιείς και ακόμα πιο όμορφες: οι μεσημεριανοί ύπνοι έχουν αντιγηραντικά οφέλη για το δέρμα και εξομαλύνουν τον τόνο του δέρματος.

Δείτε ακόμη 11 Κόλπα Ομορφιάς για να Βελτιώσετε την Εμφάνισή σας με τον πιο Εύκολο Τρόπο

Κάντε καθημερινά μασάζ στο πρόσωπό σας.

© Depositphotos.com

Τα μασάζ προσώπου που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι κάνουν το δέρμα σας να φαίνεται πιο υγιές και νεανικό. Μπορούν να σας βοηθήσουν να καταπολεμήσετε την ακμή, να βελτιώσετε τη ροή του αίματος, να κάνουν το δέρμα να λάμπει κ.λπ. Βεβαιωθείτε ότι τα χέρια και το πρόσωπό σας είναι καθαρά και μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε λίγο λάδι, ορό ή βάλσαμο καθαρισμού. Κάντε απαλό μασάζ αλλά να ασκείτε σταθερή πίεση. Εστιάστε στο μασάζ σε κάθε συγκεκριμένη περιοχή του προσώπου σας για 20 έως 30 δευτερόλεπτα.

Κουρεύετε τα μαλλιά σας τακτικά.

© Pixabay.com, © Pixabay.com

Το κόψιμο των μαλλιών είναι σημαντικό για να διατηρηθούν υγιή και όμορφα. Το πόσο συχνά το κάνετε αυτό, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το μήκος, το στυλ και τη δομή του. Για παράδειγμα, εάν έχετε αφέλειες, θα πρέπει να τα κόβετε τα μαλλιά κάθε 2 εβδομάδες, τα μακριά μαλλιά μπορούν να περιμένουν περισσότερο — κάθε 3 έως 6 μήνες. Τα λεπτά μαλλιά θα επωφεληθούν από το κούρεμα κάθε 6 εβδομάδες, ενώ τα πυκνά μαλλιά μπορούν να κουρευτούν κάθε 3 μήνες.

Χρησιμοποιήστε βιταμίνη C.

© Pixabay.com, © Pixabay.com

Οι βιταμίνες κάνουν τα πάντα καλύτερα, όχι μόνο αυτές που καταναλώνουμε. Η βιταμίνη C που προστίθεται στην περιποίηση της επιδερμίδας πιστεύεται ότι την κάνει λεία και λαμπερή, καθώς και ότι έχει αντιγηραντικές ιδιότητες. Ένα από τα οφέλη της είναι ότι είναι ασφαλής για τους περισσότερους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένου του ευαίσθητου.

Σωστή σειρά στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας.

© Depositphotos.com

Όπως και τα γυαλιά ηλίου, το αντηλιακό πρέπει να είναι μέρος της καθημερινότητάς σας, αν θέλετε να διατηρήσετε το δέρμα σας υγιές και νεανικό, ακόμα κι αν έξω έχει συννεφιά. Οι ειδικοί προτείνουν αυτή την απλή ρουτίνα:

  • Καθαρισμός
  • Τόνωση
  • Ορός ή ενυδατική κρέμα
  • Εφαρμογή SPF 30 ή μεγαλύτερο

Διατηρήστε το τηλέφωνό σας καθαρό.

© Depositphotos.com

Περιέργως, δεν αρκεί απλώς να καθαρίσουμε το δέρμα μας. Κάτι που δεν σκεφτόμαστε πολύ συχνά είναι ότι ό,τι αγγίζει το δέρμα μας πρέπει να είναι επίσης καθαρό. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα τηλέφωνά μας, επειδή οι οθόνες τους είναι ιδανικές για την ανάπτυξη βακτηρίων και αυτός μπορεί να είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε σπυράκια στα μάγουλά μας.

Χρησιμοποιήστε μια οδοντόβουρτσα για να δαμάσετε τις κοντές τρίχες που πετάνε.

brightside

Οι κοντές τρίχες γίνονται αντιληπτές όταν σηκώνετε τα μαλλιά σας. Μπορεί να κάνουν το χτένισμά σας να φαίνεται λίγο ακατάστατο, αλλά υπάρχουν τρόποι να τις τιθασεύσετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια οδοντόβουρτσα (ίσως με σπρέι μαλλιών) για να βεβαιωθείτε ότι οι μικρές τρίχες δεν ξεφεύγουν από το styling. Επίσης, αν δεν έχετε λακ για τα μαλλιά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε lip balm για να τις κρατήσετε στη θέση τους.

Δείτε επίσης 10 Απλά Κόλπα που θα Χρειαστεί Κάθε Γυναίκα Τουλάχιστον μια Φορά στη Ζωή της

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.9 / 5. Αξιολογήσεις: 7

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

τοίχοι γκαλερί μπάνιου,διακόσμηση μπάνιου,ιδέες διακόσμησης μπάνιου,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης

34 Εντυπωσιακές Ιδέες για Τοίχους Γκαλερί Μπάνιου

DIY διακοσμητικό χαλάκι,diy κατασκευές,diy διακοσμητικο,επαναχρησιμοποίηση

Φτιάξε μόνος σου ένα υπέροχο Διακοσμητικό Χαλάκι