in , , , ,

10 Κόλπα Ομορφιάς για να Φαίνονται οι Διασημότητες Υπέροχες στο Κόκκινο Χαλί

κόλπα ομορφιάς διασημοτήτων,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,lifestyle
10 Κόλπα Ομορφιάς για να Φαίνονται οι Διασημότητες Υπέροχες στο Κόκκινο Χαλί

Όταν οι διασημότητες περπατούν και ποζάρουν στο κόκκινο χαλί, δείχνουν άψογες, φαινομενικά χωρίς να χρειάζεται να κάνουν την παραμικρή προσπάθεια. Αλλά η αλήθεια είναι ότι πίσω από αυτά τα εντυπωσιακά φορέματα, χτενίσματα και μακιγιάζ, κρύβονται μερικά κόλπα ομορφιάς που ίσως δεν είχαμε φανταστεί, τα οποία τις βοηθούν να φαίνονται έτσι. 10 Διασημότητες Μοιράζονται Μυστικά Ομορφιάς που Πρέπει να Δοκιμάσετε

Χτενίζουν τα μαλλιά τους με μια οδοντόβουρτσα.

ANGELA WEISS / AFP / East News, © Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Είναι σύνηθες να βλέπετε διασημότητες στο κόκκινο χαλί με κομψά χτενίσματα χωρίς να πετάει ούτε μια τρίχα. Για να το καταφέρουν χρησιμοποιούν μια οδοντόβουρτσα ψεκασμένη με λακ. Με αυτόν τον τρόπο, το υπόλοιπο χτένισμα δεν είναι μπερδεμένο και τυχόν ατίθασες τρίχες παραμένουν ακίνητες.

Χρησιμοποιούν αποσμητικό για να μαλακώσουν τα παπούτσια.

© Depositphotos.com, © everett225 / Depositphotos.com

Εάν τα παπούτσια που θα φορέσει μια διασημότητα σε μια εκδήλωση είναι πολύ στενά, είτε επειδή τα πόδια της είναι πρησμένα, είτε επειδή το μέγεθος είναι λίγο μικρό, ψεκάζουν αποσμητικό στο εσωτερικό της φτέρνας. Θα μαλακώσει αρκετά το παπούτσι ώστε το πόδι να γλιστρήσει σαν μετάξι μέσα του.

Κάνουν τα πόδια τους πιο άνετα με αυτοκόλλητα σουτιέν και έμπλαστρα.

© Jean_Nelson / Depositphotos.com

Ένας άλλος τρόπος για να έχουν περισσότερη άνεση στα πόδια τους είναι να χρησιμοποιούν αυτοκόλλητα σουτιέν αντί για πάτους παπουτσιών που μπορεί να είναι πολύ παχιοί ή απλά να μην είναι χρήσιμοι, ανάλογα με τον τύπο παπουτσιού που φοράνε. Τα έμπλαστρα, από την άλλη, είναι σχεδόν αόρατα λόγω της υφής και του πάχους τους και, ταυτόχρονα, προστατεύουν από την τριβή.

Χρησιμοποιούν σαπούνι για κολλημένα φερμουάρ.

© Depositphotos.com, © Featureflash / Depositphotos.com

Αν ένα φερμουάρ κολλάει, οι διασημότητες απλώς τρίβουν πάνω του μια μπάρα σαπουνιού για να γλιστράει πιο εύκολα. Το σαπούνι λειτουργεί ως λιπαντικό στο φερμουάρ και εμποδίζει να χαλάσει όταν το πιέζετε να μετακινηθεί.

Φορούν κασκόλ για να αποφύγουν τους λεκέδες από το μακιγιάζ.

© Featureflash / Depositphotos.com, © Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Οι διασημότητές φορούν ένα φουλάρι στο λαιμό τους ενώ κάνουν μακιγιάζ για να το αποφύγουν τους λεκέδες. Μόλις γίνουν οι τελευταίες στιλιστικές πινελιές, το αφαιρούν και είναι έτοιμες να περπατήσουν το κόκκινο χαλί.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη 10 Μυστικά Ομορφιάς που Βοηθούν τις Διασημότητες να Δείχνουν Εντυπωσιακές

Αφαιρούν τους λεκέδες από κραγιόν με λακ.

AFP / EAST NEWS, © Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Εάν το κραγιόν καταλήξει στο ύφασμα η λακ μπορεί να σώσει το ρούχο. Στην πραγματικότητα, είναι ένα εύχρηστο προϊόν για πολλές έκτακτες ανάγκες, όπως η αφαίρεση χνουδιού ή τρίχες κατοικίδιων ζώων από τα ρούχα και ακόμη και το γρήγορο στέγνωμα του βερνικιού νυχιών.

Βγαίνουν από το αυτοκίνητο με τα δύο πόδια μαζί.

Όταν οι σταρ φορούν φορέματα, η άφιξη στον χώρο μπορεί να είναι περίπλοκη, καθώς μπορεί κατά λάθος να δείξουν περισσότερα από όσα θέλουν. Για να δείχνουν λαμπερές ακόμα και τότε, οι στυλίστες συνιστούν στις διασημότητες να βγαίνουν από το αυτοκίνητο με τα δύο πόδια μαζί.

Φορούν μέικ-απ στα αυτιά τους.

AA/ABACA / Abaca / East News

Τα αυτιά των διάσημων μπορεί να γίνουν το αδύνατο σημείο τους στο κόκκινο χαλί, καθώς μερικές φορές φαίνονται πιο κόκκινα από το υπόλοιπο πρόσωπό τους. Έτσι εφαρμόζουν το μέικ-απ πέρα από την περιφέρεια του προσώπου τους, φτάνοντας μέχρι τα αυτιά, πέρα από τη γραμμή των μαλλιών και επίσης μέχρι το λαιμό. Με αυτόν τον τρόπο, ο τόνος του δέρματός τους θα φαίνεται ομοιόμορφος και δεν θα έχει σημεία αντίθεσης.

Χρησιμοποιούν σκιά ματιών για να λευκαίνουν τα δόντια τους.

ANGELA WEISS / AFP / East News, © Depositphotos.com

Οι διασημότητες απλώνουν μια κρεμώδη λευκή σκιά ματιών πάνω από την οδοντοστοιχία τους εάν χρειάζονται επιπλέον φωτεινότητα και λευκότητα στα δόντια. Είναι μια προσωρινή διόρθωση, αλλά είναι ελάχιστα αισθητή και θα διαρκέσει αρκετά για ποζάρισμα και φωτογραφίσεις.

Βάζουν ξηρό σαμπουάν στο λαιμό.

VALERY HACHE / AFP / East News, © Depositphotos.com

Οι διασημότητες εφαρμόζουν στρατηγικά λίγο ξηρό σαμπουάν στα χέρια και στο λαιμό τους όταν ο καιρός είναι ζεστός ή όταν η θερμοκρασία της σκηνής μπορεί να κάνει τα μαλλιά τους να κολλήσουν γύρω από το λαιμό τους. Το σαμπουάν θα εξαλείψει κάθε πιθανότητα να κολλήσουν τρίχες στο ιδρωμένο δέρμα.

Δείτε επίσης 12 Διασημότητες Αποκαλύπτουν πώς Παραμένουν σε Φόρμα Μετά τα 40

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.4 / 5. Αξιολογήσεις: 14

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Τα "απαγορευμένα" πλαστικά καλαμάκια πουλάνε σαν τρελά – Έγιναν ανάρπαστα σε πανηγύρι

Τα “απαγορευμένα” πλαστικά καλαμάκια πουλάνε σαν τρελά – Έγιναν ανάρπαστα σε πανηγύρι

Αυτοί οι 12 Έξυπνοι και Γρήγοροι τρόποι να καλλιεργήσεις φυτά και λαχανικά θα σου μείνουν Αξέχαστοι

Αυτοί οι 12 Έξυπνοι και Γρήγοροι τρόποι να καλλιεργήσεις φυτά και λαχανικά θα σου μείνουν Αξέχαστοι