in , ,

10 Μυστικά Ομορφιάς που Βοηθούν τις Διασημότητες να Δείχνουν Εντυπωσιακές

μυστικά ομορφιάς διασημοτήτων,διασημότητες,μυστικά ομορφιάς,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά
10 Μυστικά Ομορφιάς που Βοηθούν τις Διασημότητες να Δείχνουν Εντυπωσιακές

Ένα ευρύ φάσμα υπερσύγχρονων επεμβάσεων κοσμετολογίας και ο νεότερος εξοπλισμός είναι διαθέσιμος για διασημότητες. Αλλά δεν τις εμποδίζει να χρησιμοποιούν απλές μεθόδους περιποίησης ομορφιάς, όπως μηλόξυδο ή χυμό κράνμπερι στις ρουτίνες ομορφιάς τους. 12 Κολπα Ομορφιάς με τα οποία οι Διασημότητες Δείχνουν Εντυπωσιακές Χωρίς Φίλτρα ή Photoshop

Η Μπιγιονσέ διαμορφώνει τα φρύδια της με κόλλα στικ.

© Gregorio T. Binuya / Everett Collection / East News

Υπάρχουν πολλά προϊόντα styling φρυδιών στις μέρες μας. Όμως η Μπιγιονσέ έχει έναν απλό και αρκετά αποτελεσματικό τρόπο. Χρησιμοποιεί μια κόλλα στικ. Όχι μόνο ταιριάζει καλά στο styling, αλλά επίσης δεν φράζει τους πόρους και αφαιρείται εύκολα.

Η Μαράια Κάρεϊ κανει τα χείλη της γεμάτα με τη βοήθεια της μέντας.

© face to face / FaceToFace / REPORTER / East News

Όντας μια αληθινή ντίβα, η Μαράια Κάρεϊ έχει κολπα για κάθε περίσταση. Μερικά από αυτά είναι πολύ οικονομικά. Για παράδειγμα, η τραγουδίστρια προσθέτει αρκετές σταγόνες μέντα στο lip gloss πριν το εφαρμόσει στα χείλη της. Διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και κάνει τα χείλη να φαίνονται πιο γεμάτα.

Η Σιένα Μίλερ συνήθιζε να απλώνει κέτσαπ στα μαλλιά της.

© Grosby Group / East News

Η βαφή χέννας στα μαλλιά είναι ένα θέμα που θα μπορούσε να έχει κάθε κορίτσι. Ακόμα κι αν αυτό το κορίτσι είναι διασημότητα. Αν και υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αφαιρέσετε την ανεπιθύμητη βαφή μαλλιών, η Σιένα Μίλερ λέει ότι το συνηθισμένο κέτσαπ είναι ο πιο αποτελεσματικός. Για να απαλλαγεί από τα αποτελέσματα της ανεπιτυχούς βαφής, η ηθοποιός έβαζε κέτσαπ στα μαλλιά της κάθε βράδυ και πέτυχε.

Η Κάμερον Ντίαζ καταπολεμά τα σπυράκια με τη βοήθεια οφθαλμικών σταγόνων.

© Celebrity Monitor, PacificCoastN / East News

Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι η γοητευτική Κάμερον Ντίαζ ήταν αυτή που καταπολεμούσε την ακμή για πολλά χρόνια. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι μέσα σε αυτό το διάστημα, η ηθοποιός έμαθε να χρησιμοποιεί διάφορα κόλπα.

Για παράδειγμα, όταν βγάζει σπυράκι, βάζει μια περιποιητική αλοιφή και οφθαλμικές σταγόνες. Ένας τέτοιος συνδυασμός αφαιρεί αμέσως την ερυθρότητα και το πρήξιμο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Η Σάντρα Μπούλοκ ενυδατώνει τα βλέφαρά της με κρέμα για τους γλουτούς.

© Gilbert Flores / Broadimage / East News

Η Σάντρα Μπούλοκ δείχνει άψογη στα 57 της. Αποδείχθηκε ότι μια κρέμα για τους γλουτούς τη βοηθά σε αυτό. Ωστόσο, τη χρησιμοποιεί με έναν πολύ ασυνήθιστο τρόπο. Η ηθοποιός εφαρμόζει το προϊόν στα μάτια της για να καταπολεμήσει τις ρυτίδες. Σύμφωνα με τη Σάντρα, είναι το κύριο μυστικό ομορφιάς της.

Δείτε ακόμη 13 Κόλπα που Χρησιμοποιούν οι Διασημότητες για να Δείχνουν Τέλειες

Η Νικόλ Κίντμαν λούζει τα μαλλιά της με χυμό κράνμπερι.

© PHOTOlink/Courtesy Everett Collection / East News

Η Νικόλ Κίντμαν είναι λάτρης των σπιτικών συνταγών ομορφιάς. Κάποτε, μοιράστηκε ένα μυστικό προϊόν που τη βοηθά να διατηρήσει την κορεσμένη κόκκινη απόχρωση των μαλλιών της. Αποδείχθηκε ότι ήταν χυμός κράνμπερι που χρησιμοποιεί η ηθοποιός για να ξεβγάλει τα μαλλιά της.

Η Σούκι Γουοτερχάουζ χρησιμοποιεί Coca-Cola στα μαλλιά της.

© JEAN-BAPTISTE LACROIX / AFP / East News

Το μυστικό για τα υπέροχα μαλλιά της Suki Waterhouse είναι απλό. Το μοντέλο εξομολογείται κυριολεκτικά τον έρωτά της στην Coca-Cola, λέγοντας ότι της κάνει τα μαλλιά λίγο ανέμελα, κάτι που δύσκολα φτιάχνεται με άλλα προϊόντα.

Η Σίντι Κρόφορντ απλώνει στο πρόσωπό της γάλα αναμεμειγμένο με μεταλλικό νερό.

© Dee Cercone / Everett Collection / East News

Το δέρμα της Σίντι Κρόφορντ λάμπει κυριολεκτικά από μέσα προς τα έξω. Και είναι μια μάσκα από γάλα και μεταλλικό νερό που τη βοηθά να φτάσει σε αυτό το αποτέλεσμα. Το μοντέλο δανείστηκε αυτή τη συνταγή από την Κλεοπάτρα. Σύμφωνα με τον μύθο, το γάλα ήταν ένα από τα αγαπημένα προϊόντα ομορφιάς της βασίλισσας.

Η Μάργκοτ Ρόμπι ενυδατώνει τα χείλη της με κρέμα θηλών.

© Apega / WENN.com / agefotostock / East News

Η Μάργκοτ ομολόγησε ότι είναι λάτρης της θεωρίας που λέει ότι τα lip balms περιέχουν συστατικά που στην πραγματικότητα ξηραίνουν το δέρμα, ενώ η κρέμα θηλών κάνει τέλεια την ενυδατική τους δουλειά.

Η Σκάρλετ Τζοχάνσον ξεραίνει τα σπυράκια της με μηλόξυδο.

© Eric Catarina / Starface / STARFACE PHOTO / East News

Η Σκάρλετ Τζοχάνσον επίσης δεν κρύβει την αγάπη της για τα βιολογικά προϊόντα περιποίησης. Το μηλόξυδο σύμφωνα με την ηθοποιό αντιμετωπίζει άψογα τα σπυράκια και βρίσκεται και στη λίστα ομορφιάς της. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να σκουπίσετε το δέρμα σας με αυτό πριν πάτε για ύπνο.

Δείτε επίσης 10 Κόλπα Ομορφιάς που κάνουν οι Διασημότητες για να Δείχνουν Πάντα Εκπληκτικές

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

υπνικά τραντάγματα,συμβουλές για ύπνο,υγεία,συμβουλές υγείας

Αυτός είναι ο λόγος που τρανταζόμαστε όταν Κοιμόμαστε

καθαρισμός καλαθιού φριτέζας,συμβουλές καθαρισμού,καθαρισμός,χρήσιμα

Καθάρισε σαν επαγγελματίας: Πώς να Καθαρίσεις το Καλάθι της Φριτέζας με Ξύδι και να το κάνεις Λαμπίκο