in , , , ,

10 Κόλπα Ομορφιάς που Χρησιμοποιούν οι Διασημότητες για να Δείχνουν Εντυπωσιακές στο Κόκκινο Χαλί

κόλπα ομορφιάς διασημοτήτων,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,lifestyle,
κόλπα ομορφιάς διασημοτήτων,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,lifestyle,

Αν υπάρχει ένα πράγμα που πιθανώς όλοι ζηλεύουμε για τις διασημότητες, είναι το πώς φαίνονται άψογες ανά πάσα στιγμή. Και με τόση έκθεση και κάμερες γύρω τους, δεν έχουν την πολυτέλεια να φαίνονται απεριποίητες. Η αλήθεια είναι ότι, εκτός από το μακιγιάζ, το χτένισμα και την γκαρνταρόμπα, οι διασημότητες χρησιμοποιούν μερικά κόλπα στην καθημερινότητά τους που τις βοηθούν να δείχνουν εκπληκτικές. 10 Διασημότητες Μοιράζονται Μυστικά Ομορφιάς που Πρέπει να Δοκιμάσετε

Το κόλπο της Μπιγιονσέ για να εφαρμόσει το μεικαπ

Ο makeup artist της τραγουδίστριας αποκάλυψε μερικά από τα κόλπα που χρησιμοποιεί για να δώσει στο όμορφο δέρμα της μια εντελώς φυσική εμφάνιση. Μεταξύ αυτών είναι ένα βασικό: πρώτα, απλώστε μια ενυδατική κρέμα και, όταν το πρόσωπο είναι ακόμα υγρό (που σημαίνει ότι η κρέμα δεν έχει απορροφηθεί εντελώς), χρησιμοποιήστε ένα σφουγγάρι για να εφαρμόσετε το μέικ-απ. Με αυτόν τον τρόπο, και τα δύο προϊόντα αναμειγνύονται μεταξύ τους και το δέρμα φαίνεται πολύ πιο ενυδατωμένο.

Τα δύο κραγιόν της Χάλι Μπέρι

Η Χάλι Μπέρι έχει ένα υπέροχο κόλπο για να δώσει στα χείλη σας μια πινελιά φυσικού χρώματος: Πρώτα βάλτε κόκκινο κραγιόν, σκουπίστε το και μετά εφαρμόστε ένα διάφανο gloss. Το κόκκινο κραγιόν θα αφήσει ένα ελαφρύ βάψιμο στα χείλη και το gloss θα προσθέσει επιπλέον λάμψη.

Η Μιράντα Κερ κατσαρώνει τις βλεφαρίδες της με ένα κουτάλι.

Η μητρότητα σημαίνει ότι έχετε λιγότερο χρόνο για ρουτίνες ομορφιάς. Αν συνηθίζατε να βάζετε μάσκες και κρέμες στο πρόσωπό σας, η απόκτηση παιδιού μπορεί να περιπλέξει τα πράγματα. Αυτό συνέβη στη Μιράντα Κερ η οποία χρησιμοποιεί ένα έξυπνο κόλπο για να κατσαρώνει τις βλεφαρίδες της: το κάνει με ένα κουτάλι. Το μοντέλο είπε ότι πρώτα βάζει μια στρώση μάσκαρα και μετά τις πιάνει ανάμεσα στον αντίχειρά της και το κουτάλι.

Η Σάλμα Χάγιεκ φτιάχνει αντιρυτιδική μάσκα με ειδικά προϊόντα.

Η Σάλμα Χάγιεκ φαίνεται να έχει βρει τη φόρμουλα για την αιώνια νεότητα και το καλύτερο είναι ότι δεν την κρατά για τον εαυτό της αλλά τη μοιράζεται με τον κόσμο. Το μυστικό για λαμπερό δέρμα χωρίς ρυτίδες βρίσκεται σε μια φυσική μάσκα φτιαγμένη με 3 άνθη ιβίσκου, μισό ποτήρι πράσινο χυμό, 4 κουταλιές της σούπας νιφάδες βρώμης, 1/4 φλιτζάνι γάλα αμυγδάλου και 4 κουταλιές της σούπας μέλι.

Η Σάρον Στόουν μπαίνει στην μπανιέρα μετά το μακιγιάζ.

Οι περισσότεροι θα πίστευαν ότι το λογικό θα ήταν πρώτα να κάνετε μπάνιο και μετά να κάνετε τα μαλλιά και το μακιγιάζ σας. Λοιπόν, η Στόουν κάνει ακριβώς το αντίθετο. Πρώτα, βάζει όλο το μακιγιάζ και μετά μπαίνει στη μπανιέρα για λίγο. Σύμφωνα με την ηθοποιό, ο ατμός βοηθά το μακιγιάζ να διεισδύσει και κάνει το δέρμα μου να φαίνεται δροσερό. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα μυστικά της για να δείχνει λαμπερή στο κόκκινο χαλί, και σίγουρα λειτουργεί γιατί φαίνεται πιο όμορφη και νεότερη όσο περνούν τα χρόνια.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη Πώς θα Έμοιαζαν 10 Διασημότητες αν Δεν Είχαν Δοκιμάσει Ποτέ τη Σύγχρονη Κοσμετολογία

Η Μέγκαν Φοξ ενυδατώνει το σώμα της με έλαιο από κουκούτσι σταφυλιού.

«Μετά το ντους, ενυδατώνομαι με έλαιο από κουκούτσι σταφυλιού. Είναι μια εξαιρετική ενυδατική κρέμα και πιο ελαφρύ από το ελαιόλαδο», εξήγησε η ηθοποιός σε συνέντευξή της. Έτσι, αν νομίζατε ότι οι θεραπείες ομορφιάς διασημοτήτων ήταν εξαιρετικά ακριβές, αυτό το κόλπο ανατρέπει αυτή την πεποίθηση καθώς το λάδι κοστίζει περίπου 12 ευρώ.

Η Έμιλι ΝτιΝτονάτο προσθέτει όγκο στα χείλη της με ένα πινέλο.

Το κανάλι του μοντέλου στο YouTube αφιερώνει πολλά βίντεο στις συμβουλές και τα κόλπα μακιγιάζ της. Αλλά ένα που δεν κουράζεται να επαναλαμβάνει είναι το βούρτσισμα των χειλιών. Το χρησιμοποιεί για να τα απολεπίσει, να ανασηκώσει το νεκρό δέρμα στην περιοχή και να τους δώσει ένα αποτέλεσμα “Botox” αλλά πολύ φυσικό.

Η Σάντρα Μπούλοκ χρησιμοποιεί ένα ιδιαίτερο balm για τις σακούλες ματιών.

© PopularImages / Depositphotos.com

Στα 58 της χρόνια η ηθοποιός λάμπει. Το δέρμα της φαίνεται λαμπερό και σχεδόν χωρίς ρυτίδες. Η Μπούλοκ έδωσε μια μάλλον ιδιαίτερη απάντηση όταν ρωτήθηκε για τα κόλπα ομορφιάς της: χρησιμοποιεί μια κρέμα κατά των αιμορροΐδων κάτω από τα μάτια της για να μειώσει τις σακούλες. Αν κρίνουμε από το πρόσωπό της, η μέθοδος είναι κάτι παραπάνω από αποτελεσματική. Και ορισμένοι δερματολόγοι το υποστηρίζουν: Υποθετικά, μπορεί να είναι χρήσιμο για τις σακούλες κάτω από τα μάτια επειδή συστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία, γεγονός που μπορεί να μειώσει το πρήξιμο.

Το μηλόξυδο της Σκάρλετ Τζοχάνσον

© s_bukley / Depositphotos.com

«Ερευνώ τη φυσική περιποίηση του δέρματος και διαπίστωσα ότι το μηλόξυδο είναι πραγματικά αποτελεσματικό. Η χρήση του ως τονωτικό μπορεί να είναι σκληρή, αλλά αν έχετε σπυράκια, μπορεί να είναι πραγματικά επουλωτικό», εξήγησε η Σκάρλετ. Ένα άλλο κόλπο που χρησιμοποιεί η ηθοποιός για να δείχνει και να μυρίζει άψογα είναι να ανακατεύει τα αρώματά της και να μην φοράει πάντα το ίδιο.

Η Πάουλα Ετσεβαρία αγοράζει παπούτσια ένα νούμερο μεγαλύτερο.

© pau_eche / Instagram, © pau_eche / Instagram

Οι διασημότητες λατρεύουν τα τακούνια. Ένα καλό ζευγάρι με κάποιο ύψος μπορεί να τονώσει τη σιλουέτα σας ενώ δείχνει κομψό. Ωστόσο, καθώς συχνά οι εκδηλώσεις στις οποίες συμμετέχουν οι διασημότητες διαρκούν πολλές ώρες, τα τακούνια μπορεί να πονέσουν τα πόδια τους. Το κόλπο που βρήκε η Πάουλα Ετσεβαρία για να το διορθώσει είναι να φοράει παπούτσια λίγο μεγαλύτερα από το μέγεθός της. Και φαίνεται τόσο συναρπαστικό που το εφαρμόζει ακόμα και όταν ξεκουράζεται ή σε διακοπές.

Δείτε επίσης 12 Διασημότητες Αποκαλύπτουν πώς Παραμένουν σε Φόρμα Μετά τα 40

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.6 / 5. Αξιολογήσεις: 7

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

πολύχρωμα νύχια,πολύχρωμο μανικιούρ,συμβουλές για νύχια,φροντίδα νυχιών,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς,

Τα Καλύτερα Πολύχρωμα Νύχια για το Φθινόπωρο 2022 που Ταιριάζουν με τα Πάντα

9 Κορυφαίοι Τρόποι Αύξησης του Ύψους