in , , ,

10 Πρότυπα Ομορφιάς που οι Σύγχρονες Γυναίκες Πρέπει να τους γυρίσουν την πλάτη σήμερα

άχρηστα πρότυπα ομορφιάς,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,lifestyle
άχρηστα πρότυπα ομορφιάς,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,lifestyle

Λένε ότι οι γυναίκες είναι πιο δυστυχισμένες από τους άνδρες. Ο λόγος έγκειται στη συνεχή πίεση των γυναικών να περιορίζονται με πρότυπα και να φαίνονται καλύτερες σε όλα. Κάθε γυναίκα προσπαθεί να πετύχει στο σπίτι, στη δουλειά και, ταυτόχρονα, να παραμένει ενημερωμένη για τις ταχέως μεταβαλλόμενες τάσεις ομορφιάς. Υπάρχουν μερικά πρότυπα ομορφιάς που οι σύγχρονες γυναίκες δεν χρειάζονται καθώς καταστρέφουν τα ατομικά χαρακτηριστικά τους. 10 Συμβουλές Ομορφιάς που Μάλλον Δεν Γνωρίζετε

Σφιχτή κοιλιά

© ASSOCIATED PRESS / East News

Μερικές γυναίκες ομολόγησαν ότι η κοιλία τους είναι η πηγή της χαμηλής αυτοπεποίθησής τους γι’ αυτό βασανίζονται με δίαιτες και έντονη άσκηση. Οι γιατροί με τη σειρά τους λένε ότι μια μικρή ποσότητα υποδόριου λίπους σε αυτή την περιοχή δεν είναι πρόβλημα για μια γυναίκα, αλλά δείκτης καλής λειτουργίας του οργανισμού.

Σαρκώδη χείλη

© GEORGE ROGERS / SIPA / SIPA / East News

Μια άλλη τάση που αγαπούν πολλές γυναίκες είναι τα σαρκώδη χείλη. Επιπλέον, υπάρχει μια άποψη, σύμφωνα με την οποία, τα λεπτά χείλη φανερώνουν τη γήρανση του σώματος. Γι’ αυτό οι σύγχρονες γυναίκες έχουν μια τεράστια επιθυμία να δώσουν σε αυτό το μέρος του προσώπου τους περισσότερο όγκο και έκφραση. Σήμερα τα fillers με βάση το υαλουρονικό οξύ είναι τα πιο δημοφιλή εργαλεία για να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα.

Ωστόσο, οι γιατροί προειδοποιούν ότι οι συχνές διαδικασίες για την αύξηση των χειλιών μπορεί να τα βλάψουν σημαντικά. Ο ιστός του δέρματος θα τεντωθεί και θα πέσει κάτω από το βάρος του ενέσιμου υλικού, κάτι που μόνο θα επιδεινώσει την κατάσταση.

Ιδανικά σχήματα σώματος

© Adam Orchon / Everett Collection / East News, © QUAGLIA / SIPA / East News

Το σχήμα σώματος «κλεψύδρα» έχει γίνει εδώ και καιρό ιδανικό. Οι γυναίκες με μια λεπτή μέση και οπτικά παρόμοιο όγκο στους ώμους και τους γοφούς τραβούν τα βλέμματα θαυμασμού των γύρω τους, ενώ άλλες παραπονιούνται για τη γενετική τους και ζηλεύουν αυτές στις οποίες η φύση έχει χαρίσει το ιδανικό σχήμα.

Στην πραγματικότητα, οι στυλίστες είναι βέβαιοι ότι το σχήμα οποιουδήποτε σώματος μπορεί να φαίνεται καλό αν παρουσιαστεί σωστά. Προκειμένου οι γυναίκες με φαρδιούς γοφούς να αντισταθμίσουν αυτό το χαρακτηριστικό, πρέπει να τονίσουν τις γραμμές της πλάτης και των ώμων τους με ένα τοπ. Αν, από την άλλη, έχετε μακριά πόδια, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα bootcut ή flared παντελόνι με φλατ παπούτσια.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Συμμετρικά χαρακτηριστικά προσώπου

© Jordan Strauss / Invision / AP / East News

Παρά το γεγονός ότι η ασυμμετρία του προσώπου είναι ένα φυσικό χαρακτηριστικό της εμφάνισης κάθε ατόμου, ορισμένες γυναίκες εξακολουθούν να ντρέπονται γι’ αυτό. Οι ειδικοί και οι κοσμετολόγοι συνιστούν διάφορες ασκήσεις προσώπου για να βοηθήσουν τα κορίτσια να επιτύχουν συμμετρία. Αν και αυτές οι ασκήσεις δείχνουν θετική δυναμική, ωστόσο, δεν πρέπει να εστιάζετε πολύ στην ασυμμετρία του προσώπου, επειδή οι γύρω σας πιθανότατα δεν το προσέχουν καθόλου.

Σχεδόν όλα τα πρόσωπα είναι λίγο ασύμμετρα. Τα μάτια μας είναι τόσο συνηθισμένα σε αυτό που προσαρμόζονται χωρίς συνειδητή σκέψη. Οι πιθανότητες είναι ότι κανείς δεν το έχει προσέξει και δεν θα τον ένοιαζε αν το έκανε.

Εάν συνομιλείτε στενά με κάποιον, μπορεί να παρατηρήσει ασυμμετρία και να αδιαφορήσει επειδή μιλάει σε ένα άτομο, δεν εξετάζει έναν πίνακα.

Ομοιόμορφη επιδερμίδα

© Fred Duval / MEGA / Mega Agency / East News

Η ομοιόμορφη επιδερμίδα του προσώπου είναι το όνειρο για κάθε κορίτσι. Τα καταστήματα προσφέρουν μια ατελείωτη προσφορά καλλυντικών για μακιγιάζ και concealer, ενώ η κοσμετολογία προωθεί ενεργά τα επαγγελματικά peeling. Όλα αυτά θα βοηθήσουν τις γυναίκες να κρύψουν τυχόν ατέλειες και να κάνουν την επιδερμίδα τους ομοιόμορφη.

Ωστόσο, αξίζει να θυμόμαστε ότι μερικές φορές είναι αδύνατο να απαλλαγείτε από τη μελάγχρωση, καθώς πολλές φορές επηρεάζεται, όχι από το περιβάλλον, αλλά από εσωτερικούς παράγοντες: γενετικός κώδικας, δομικά χαρακτηριστικά των κυττάρων και ορμονικό υπόβαθρο.

Δείτε ακόμη 9 Καλλυντικά Προϊόντα που Δεν Είναι Καθόλου Χρήσιμα και μπορείτε να τα αντικαταστήσετε με πιο οικονομικά

Επιθυμία να επιβραδύνετε τη γήρανση

© VALERIE MACON / AFP / East News, © Image Press Agency / Sipa USA / East News

Η εμφάνιση ρυτίδων γύρω από τα μάτια, οι μιμητικές ρυτίδες και τα πρώτα γκρίζα μαλλιά είναι εφιάλτης για πολλές γυναίκες. Ωστόσο, οι επιστήμονες συνιστούν να αναβάλετε τις ανησυχίες σχετικά με αυτό το θέμα καθώς η επιρροή ενός ατόμου στη λειτουργία του βιολογικού ρολογιού είναι ελάχιστη.

Το θέμα είναι ότι η διαδικασία της γήρανσης δεν εξαρτάται μόνο από το περιβάλλον και τον βαθμό αυτοφροντίδας αλλά και από τον γενετικό κώδικα και τη γενική υγεία. Οι διασημότητες αποδεικνύουν, με το δικό τους παράδειγμα, ότι η γήρανση μπορεί να συμβεί με διαφορετικούς τρόπους και είναι εξίσου όμορφες σε όλες τις περιπτώσεις.

Πυκνά φρύδια

© Jonathan Short / LFI / East News

Οι τάσεις για φυσικά πυκνά φρύδια ξεκίνησαν τη δεκαετία του 2020. Αλλά δεν ήταν όλες οι γυναίκες αρκετά τυχερές για να αποκτήσουν αυτά τα εκφραστικά φρύδια. Η βιομηχανία ομορφιάς έσπευσε να βοηθήσει όλες αυτές τις κυρίες χωρίς φρύδια, προωθώντας υπηρεσίες μακιγιάζ, όπως πλαστικοποίηση και τατουάζ φρυδιών.

Τα φρύδια με τα οποία γεννηθήκατε είναι αυτά που ταιριάζουν στο πρόσωπό σας και δεν πρέπει ποτέ να προσπαθήσετε να τους αλλάξετε σχήμα, απλώς καθαρίστε τα.

Πρόσωπο χωρίς ρυτίδες

© AP / East News, © Evan Agostini / Invision / AP / East News

Λένε ότι οι ρινοχειλικές πτυχές δίνουν σε μια γυναίκα μια μη ελκυστική εμφάνιση και προσθέτουν μερικά χρόνια στην εμφάνισή της. Για να απαλλαγούν από τους δείκτες γήρανσης, οι γυναίκες ξοδεύουν χρήματα σε ενέσεις μπότοξ και πληρωτικά. Ωστόσο, όλα αυτά τα πράγματα παίρνουν όλα όσα η φύση έχει χαρίσει στις γυναίκες – τη φυσική ομορφιά και τη μοναδικότητά τους.

Η Κάμερον Ντίαζ ομολόγησε ότι κάποτε κόντεψε να χάσει τον εαυτό της κυνηγώντας τη νεότητα. «Προτιμώ να δω το πρόσωπό μου να γερνά παρά ένα πρόσωπο που δεν μου ανήκει», μοιράστηκε η ηθοποιός με τους θαυμαστές της στο βιβλίο της όταν ανέφερε τις «ενέσεις ομορφιάς».

Γαλλική μύτη

© Invision / Invision / East News, © Joe Sutter, PacificCoastNews / East News

Η ιδανική μύτη που δημιουργούν σήμερα πολλοί πλαστικοί χειρουργοί έχει γίνει όνειρο για πολλά κορίτσια. Πολλοί από αυτούς πιστεύουν τόσο τυφλά στο επιβεβλημένο στερεότυπο που ξεχνούν ότι μια ασυνήθιστη μύτη δεν είναι ελάττωμα, αλλά ένα μοναδικό χαρακτηριστικό που έχει ο καθένας. Και οι διασημότητες το χρησιμοποιούν με χαρά.

Η ηθοποιός, Lea Michele, το αποδεικνύει. Ομολογεί ότι είναι περήφανη για κάθε εκατοστό του σώματός της, συμπεριλαμβανομένης της προεξέχουσας γέφυρας της μύτης της και μιας χαμηλωμένης άκρης σε σχήμα γάντζου.

Σώμα με καμπύλες

© Elizabeth Goodenough / Everett Collection / East News, © East News

Τα σώματα με καμπύλες έχουν γίνει ένα σύγχρονο πρότυπο για πολλές γυναίκες σήμερα. Επιδιώκοντας ένα σχήμα σώματος a-la Jennifer Lopez, ξεχνούν ότι τα ιδανικά σχήματα δεν αφορούν μόνο το αποτέλεσμα εξαντλητικών ασκήσεων αλλά και τις ιδιαιτερότητες της δομής του σώματος και τον μυϊκό τόνο.

Σύμφωνα με τους φυσιοθεραπευτές, το «επίπεδο σχήμα» είναι συνέπεια των λεγόμενων κοιμισμένων μυών που εμποδίζουν κάθε προσπάθεια των γυναικών να επιτύχουν ένα ιδανικό σχήμα σώματος. Οι ειδικοί συνιστούν να προσέχετε περισσότερο τις διατάσεις και το περπάτημα εάν θέλετε να επαναφέρετε τους μύες στο κανονικό.

Ωστόσο, πολύ λίγοι άνθρωποι κάθονται και εξετάζουν κάθε μεμονωμένο μέρος του σώματος στον σύντροφό τους για να βεβαιωθούν ότι είναι τέλειο.

Δείτε επίσης 8 Λάθη Μακιγιάζ που Χαλάνε την Εμφάνισή σας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.3 / 5. Αξιολογήσεις: 78

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

παρατηρητικότητα,περίεργα

Είστε Ιδιοφυΐα αν Παρατηρήσετε τα Λάθη σε Αυτές τις 10 Φωτογραφίες

καθαρισμός τοίχου,καθαρισμός με φωσφορικό τρινάτριο,συμβουλές καθαρισμού

Πώς να Καθαρίσετε Τοίχους με Φωσφορικό Τρινάτριο