in , , ,

9 Καλλυντικά Προϊόντα που Δεν Είναι Καθόλου Χρήσιμα και μπορείτε να τα αντικαταστήσετε με πιο οικονομικά

άχρηστα καλλυντικά προϊόντα,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά
άχρηστα καλλυντικά προϊόντα,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά

Στο κυνήγι της ομορφιάς, αγοράζετε πολλές άχρηστες κρέμες, μάσκες και ορούς που υπόσχονται πολλά επιθυμητά αποτελέσματα αλλά που δεν χρειάζεστε πραγματικά. 6 προϊόντα του super market που θα ανακαλύψετε ότι είναι καλύτερα από τα ακριβά καλλυντικά

Καλλυντικά προϊόντα

Προϊόντα για ψαλίδα μαλλιών

© depositphotos/perig76, © depositphotos/erierika

Όσο κι αν το θέλουμε, δεν υπάρχει καλλυντικό προϊόν που να μπορεί να λύσει το πρόβλημα της ψαλίδας μαλλιών. Δίνουν μόνο οπτικό αποτέλεσμα, κολλώντας τις άκρες μεταξύ τους για λίγο. Το μόνο που λειτουργεί είναι ένα κούρεμα.

Κρέμα χεριών, κρέμα ποδιών, λοσιόν σώματος

© pexels, © depositphotos/Dmitroza

Ένας άλλος μύθος που έχουν δημιουργήσει οι εταιρίες καλλυντικών: οι άνθρωποι χρειάζονται διαφορετικές κρέμες για διαφορετικά μέρη του σώματος. Το πρόσωπό σας απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μόνο προϊόν για ολόκληρο το σώμα σας. Όλες οι ενυδατικές κρέμες και λοσιόν λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο και μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε τόσο για τα χέρια όσο και για το σώμα σας.

Σαμπουάν για την πιτυρίδα

© depositphotos/nd3000, © depositphotos/ stokkete

Όταν οι σμηγματογόνοι αδένες σας δυσλειτουργούν, αρχίζει η εξάπλωση ενός μύκητα που ονομάζεται πιτυρίδα. Ένα συνηθισμένο σαμπουάν για την πιτυρίδα δεν μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από αυτό το πρόβλημα. Εξάλλου, ξηραίνει το τριχωτό της κεφαλής. Χρειάζεστε ένα ειδικό ιατρικό σαμπουάν, το οποίο μπορείτε να αγοράσετε από ένα φαρμακείο.

Τόνερ προσώπου

© depositphotos/ iconogenic, © depositphotos/ valuavitaly

Το τόνερ προσώπου είναι ένα από εκείνα τα πράγματα που θεωρούμε απαραίτητα επειδή χρησιμοποιούμε λάθος προϊόντα περιποίησης δέρματος. Το σαπούνι καθαρισμού είναι πιο αποτελεσματικό από το τόνερ. Δεν περιέχει οινόπνευμα, δεν ξηραίνει το δέρμα και έχει ουδέτερο επίπεδο pH.

Δείτε ακόμη 6 προϊόντα που θα βρεις στο Φαρμακείο και είναι ίδια και καλύτερα από Ακριβά Καλλυντικά!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Lip balm

© depositphotos/puhhha, © depositphotos/ Wavebreakmedia

Οι περισσότεροι θεωρούν ότι ο μόνος τρόπος για να ενυδατώσουν τα χείλη τους είναι εάν lip balm. Ωστόσο, η αρχή “το τέλειο είναι ο εχθρός του καλού” λειτουργεί εδώ. Μερικά lip balm μπορούν πραγματικά να σας βοηθήσουν, αλλά τα περισσότερα από αυτά περιέχουν οινόπνευμα που στεγνώνει το δέρμα. Μια προσιτή και πιο χρήσιμη εναλλακτική είναι η καλλυντική βαζελίνη ή το κερί μέλισσας με μια σταγόνα ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας.

Κρέμα ξυρίσματος

© depositphotos/ luckybusiness, © depositphotos/ lanakhvorostova

Πριν εμφανιστεί το αφρόλουτρο, η κρέμα ξυρίσματος εξυπηρετούσε έναν σημαντικό σκοπό: μαλάκωνε τους θύλακες της τρίχας και βοηθούσε το ξυράφι να γλιστρήσει εύκολα πάνω από το δέρμα. Επειδή όμως τα αφρόλουτρα περιέχουν πολλή γλυκερίνη και περισσότερες ενυδατικές ουσίες από την κρέμα ξυρίσματος, η επιλογή είναι προφανής.

Κρέμα κυτταρίτιδας

© depositphotos/nenetus, © depositphotos/_italo_

Ένας μύθος ομορφιάς είναι η αποτελεσματικότητα μιας κρέμας για την κυτταρίτιδα. Προς το παρόν, υπάρχουν μόνο δύο πράγματα που μπορούν πραγματικά να καταπολεμήσουν την κυτταρίτιδα στους γλουτούς: ένας ενεργός τρόπος ζωής και μια υγιεινή διατροφή. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε διάφορα είδη μασάζ και να χρησιμοποιήσετε scrub, καθώς διεγείρουν την κυκλοφορία του αίματος. Η κρέμα είναι σε θέση μόνο να μαλακώσει λίγο το δέρμα και να δώσει ένα σύντομο καλλυντικό αποτέλεσμα.

Ενυδατικά νυχιών

© depositphotos/ nilswey, © depositphotos/belchonock

Η χρήση μερικών σταγόνων ενυδατικών νυχιών φαίνεται να είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να κάνετε ένα σωστό μανικιούρ. Ωστόσο, μόλις απορροφηθεί, το αποτέλεσμα εξαφανίζεται και δεν ωφελεί. Εάν θέλετε πραγματικά να βοηθήσετε τα νύχια σας, δοκιμάστε καλλυντική βαζελίνη ή βασικά φυσικά έλαια.

Μάσκες ομορφιάς σε φύλλα

© depositphotos/ piotr_marcinski, © depositphotos/ poznyakov

Δεν μπορούμε να πούμε ότι οι μάσκες ομορφιάς σε φύλλα είναι απολύτως άχρηστες. Μπορούν πραγματικά να κάνουν το δέρμα να φαίνεται καλύτερο για μια ειδική περίσταση. Αλλά, στην πραγματικότητα, δεν τις χρειάζεστε. Οι περισσότερες από αυτές είναι απλά ενυδατικές ή απορροφητικές και μπορείτε να επιτύχετε το ίδιο αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας μια απλή κρέμα.

Δείτε επίσης 12 Θεραπείες για Όμορφο Πρόσωπο σε Χρόνο Μηδέν – Καλλυντικά που έχουμε όλοι σπίτι μας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.4 / 5. Αξιολογήσεις: 17

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

σπιτικά κόλπα,χρήσιμα,συμβουλές για το σπίτι

12 Κόλπα για να Μυρίζει το Σπίτι σαν Πολυτελές Ξενοδοχείο

κόλπα οδήγησης,εξοικονόμηση καυσίμων,συμβουλές οδήγησης,χρήσιμα

Τιμή Βενζίνης στα Ύψη: 8 Κόλπα Οδήγησης για να Εξοικονομήσετε Χρήματα