in , , ,

6 προϊόντα που θα βρεις στο Φαρμακείο και είναι ίδια και καλύτερα από Ακριβά Καλλυντικά!

6 προϊόντα που θα βρεις στο Φαρμακείο και είναι ίδια και καλύτερα από Ακριβά Καλλυντικά!
6 προϊόντα που θα βρεις στο Φαρμακείο και είναι ίδια και καλύτερα από Ακριβά Καλλυντικά!

Η ομορφιά είναι δύσκολη ειδικά για τις γυναίκες. Ιδρώτας, ραγάδες, σκασμένες φτέρνες είναι μερικά από τα θέματα που προσπαθούμε να καταπολεμήσουμε με ακριβά καλλυντικά. Υπάρχουν όμως αποτελεσματικές και σίγουρα πιο φθηνές λύσεις στο φαρμακείο της γειτονιάς σας!

Ασπιρίνη και χυμός λεμονιού για σκασμένες φτέρνες

© depositphotos.com© depositphotos.com© depositphotos.com© shutterstock.com

Αλέστε 10 χάπια ασπιρίνης σε σκόνη και προσθέστε λίγο χυμό λεμονιού για να φτιάξετε μια πάστα. Στη συνέχεια, απλώστε το μείγμα σε βαμβάκι πάνω στις φτέρνες σας. Χρησιμοποιήστε γάζα και μια πλαστική σακούλα για να στερεώσετε το βαμβάκι στα πόδια σας και αφήστε το όλη τη νύχτα. Έτσι, θα απολεπίσετε τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και το δέρμα στις φτέρνες θα γίνει απαλό και πιο λείο.

12 Φυσικές Θεραπείες για Νεανικό Δέρμα – Φυσικά καλλυντικά καλύτερα και από Φαρμακοποιούς!

Διάλυμα Listerine για ιδρωμένες μασχάλες

© depositphotos.com© depositphotos.com

Το Listerine είναι ένα δημοφιλές στοματικό διάλυμα, αλλά έχει πολύ πιο ενδιαφέρουσες χρήσεις. Περιέχει θυμάρι, ευκάλυπτο και αλκοόλη που έχουν αντισηπτικές ιδιότητες και μπορεί να σας σώσει σε πολλές δυσάρεστες καταστάσεις. Για παράδειγμα, μπορεί να αντικαταστήσει το αποσμητικό σας και να σας βοηθήσει να σταματήσετε τον υπερβολικό ιδρώτα κάτω από τις μασχάλες σας. Απλώστε λίγο Listerine χρησιμοποιώντας ένα βαμβάκι, τρίψτε το κάτω από καθαρές και στεγνές μασχάλες και απολαύστε φρεσκάδα όλη την ημέρα!

Βαζελίνη για ακμή

© shutterstock.com© pixabay.com

Εκτός από την εφαρμογή της στα χείλη σας, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε στα μάγουλά σας για να θεραπεύσετε την ακμή. Δημιουργεί ένα φράγμα στο δέρμα που δεν επιτρέπει την υγρασία να διαφύγει και βοηθά το δέρμα να επουλωθεί φυσικά. Εάν το τρίψετε πάνω από τη νυχτερινή ενυδατική κρέμα ή την κρέμα ακμής, η βαζελίνη μπορεί να την κάνει να λειτουργήσει ακόμα καλύτερα.

Κρέμα vicks vaporub για τη μείωση των ραγάδων

© depositphotos.com© depositphotos.com

Οι ραγάδες μπορεί να εμφανιστούν στο δέρμα λόγω εγκυμοσύνης ή ξαφνικής αυξομείωσης βάρους. Αν και είναι πολύ δύσκολο να εξαφανιστούν, η εμφάνισή τους μπορεί να γίνει λιγότερο ορατή. Περιέχει ευκάλυπτο, φύλλα κέδρου, καμφορά και λάδι τερεβινθίνης. Τα συστατικά ενυδατώνουν, καταπραΰνουν και κάνουν το δέρμα πιο ελαστικό και πιο υγιές. Ορισμένες γυναίκες λένε ότι κατάφερε να μειώσει την εμφάνιση των ραγάδων τους κατά 60%.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Ταλκ μωρού για ογκώδεις βλεφαρίδες

© pexels.com© shutterstock.com

Αυτό το φθηνό προϊόν μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα για μάσκαρες που δίνουν όγκο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εφαρμόσετε τη συνηθισμένη μάσκαρα σας και στη συνέχεια, να βάλετε σε μια μπατονέτα λίγη ταλκ και να την σκονίσετε πάνω στις βλεφαρίδες σας. Μετά από αυτό, εφαρμόστε ένα επιπλέον στρώμα μάσκαρας.

Sudocrem για ξεφλούδισμα και φουσκάλες ηλιακών εγκαυμάτων

© shutterstock.com© shutterstock.com

Η sudocrem μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως παχύρρευστη ενυδατική κρέμα για καψίματα από τον ήλιο. Είναι επίσης ικανή να αποτρέψει την εμφάνιση ουλών μετά την επούλωση του εγκαύματος.

Πως να Έχετε Αψεγάδιαστο Πρόσωπο χρησιμοποιώντας σωστά τα καλλυντικά σας!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

σπιτικό κρεμοσάπουνο χεριών,DIY κρεμοσάπουνο χεριών,χρήσιμα,DIY καλλυντικά,ομορφιά

Φτιάξτε Σπιτικό Κρεμοσάπουνο Χεριών με Μόνο 4 Υλικά

βεράντα σε στιλ αγροικίας,ιδέες βεράντας σε στιλ αγροικίας,διακόσμηση βεράντας,ιδέες διακόσμησης βεράντας

32 Ιδέες Βεράντας σε Στιλ Αγροικίας