in , , , ,

Πως να Έχετε Αψεγάδιαστο Πρόσωπο χρησιμοποιώντας σωστά τα καλλυντικά σας!

Πως να Έχετε Αψεγάδιαστο Πρόσωπο
Πως να Έχετε Αψεγάδιαστο Πρόσωπο

Τα κορεατικά καλλυντικά έχουν γίνει ηγετική δύναμη στην περιποίηση προσώπου στο δυτικό κόσμο. Η επιτυχία του οφείλεται στο γεγονός ότι η κουλτούρα της Άπω Ανατολής προτιμά το υγιές, ενυδατωμένο και λαμπερό δέρμα από τη χρήση μακιγιάζ. Το μυστικό έγκειται στην εφαρμογή των προϊόντων κατά στρώσεις ξεκινώντας από το αραιότερο και τελειώνοντας με το πυκνότερο. Ακολουθήστε αυτά τα μυστικά ομορφιάς, ώστε να τα συμπεριλάβετε στη ρουτίνα φροντίδας του προσώπου σας και να δημιουργήσετε μια καθημερινή, ρεαλιστική και εύκολη συνήθεια.

Μόδα και Ομορφιά: 10 λάθη που κάνουμε και χαλάμε εντελώς την εμφάνισή μας!

Διπλός καθαρισμός

brightside

Ο καθαρισμός προσώπου είναι βασικός και ουσιαστικός σε κάθε ρουτίνα ομορφιάς. Αρχικά, αφαιρέστε το μακιγιάζ σας με ένα προϊόν με βάση το λάδι που θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα μακιγιάζ ή αντηλιακού που συσσωρεύονται στο δέρμα σας. Απλώστε μερικές σταγόνες καθαριστικό έλαιο σε στεγνό δέρμα με κυκλικές κινήσεις, ξεπλύνετε με ζεστό νερό και στεγνώστε με μια καθαρή πετσέτα.

Ακολουθήστε με ένα καθαριστικό με βάση το νερό για να αφαιρέσετε τον ιδρώτα, τα νεκρά κύτταρα ή μολυσματικά σωματίδια. Μπορείτε να το βρείτε σε πολλές μορφές, όπως γαλάκτωμα καθαρισμού, καθαριστικό τζελ ή μικκυλιακό νερό. Απλώστε το προϊόν σε βρεγμένο δέρμα, κάντε μασάζ με κυκλικές κινήσεις, ξεπλύνετε με ζεστό νερό και στεγνώστε με καθαρή πετσέτα.

Απολέπιση

brightside

Η απολέπιση δεν απαιτείται να γίνεται καθημερινά. Κάντε την όταν θέλετε να αφαιρέσετε τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και να έχετε ομοιόμορφη υφή σε όλο το πρόσωπο. Υπάρχει η μηχανική απολέπιση όπου μικρά σωματίδια απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα με την τριβή. Και η χημική απολέπιση σε μορφή λεπτόρρευστης κρέμας ή λοσιόν που εφαρμόζονται απευθείας στο δέρμα.

Μάσκες καθαρισμού

© vplonsak / freepik

Οι μάσκες αργίλου χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό των πόρων σε βάθος. Δεν απαιτείται να γίνεται καθημερινά, αρκεί μία ή δύο φορές την εβδομάδα. Υπάρχουν διάφοροι τύποι από εκείνες με ενεργό άνθρακα έως τις πιο συνηθισμένες από άργιλο (πράσινη για λιπαρό δέρμα, λευκή για ξηρό δέρμα, κίτρινη για κανονικό δέρμα και κόκκινη για ευαίσθητο δέρμα).

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Τόνερ προσώπου

brightside

Η εφαρμογή του δεν είναι απαραίτητη αλλά θα αποφέρει μεγάλα οφέλη στο δέρμα σας, ειδικά αν γίνεται συνεχώς. Αυτό το προϊόν όχι μόνο μειώνει το μέγεθος των πόρων, αλλά επίσης ενυδατώνει και ισορροπεί το pH του δέρματος. Πρέπει να εφαρμόζεται τόσο το πρωί όσο και το βράδυ με τη βοήθεια δίσκου ντεμακιγιάζ ή απευθείας με τα χέρια.

Ενυδατικές μάσκες

© vplonsak / freepik

Οι ενυδατικές μάσκες δεν χρειάζεται να εφαρμόζονται καθημερινά, αλλά μόνο μία ή δύο φορές την εβδομάδα. Χαλαρώστε, πάρτε το χρόνο σας και επαναφέρετε τη λάμψη στο πρόσωπό σας με τον τύπο μάσκας που επιλέγετε (όπως τζελ, λοσιόν ή φύλλο μάσκας) Θυμηθείτε να διαβάσετε τις οδηγίες και να μην υπερβαίνετε το χρόνο που ορίζει η συσκευασία.

Face essence

brightside

Αυτό είναι ένα από τα λιγότερο γνωστά προϊόντα στα κορεατικά καλλυντικά, αλλά έχει μεγάλα οφέλη. Περιεχει ενεργα στοιχεία για διόρθωση ρυτίδων ή βαθιά ενυδάτωση. Εάν το δέρμα σας το χρειάζεται, το προϊόν εφαρμόζεται το πρωί και το βράδυ σε ολόκληρο το πρόσωπο με τη βοήθεια ενός δίσκου ντεμακιγιάζ ή απευθείας με τα ακροδάχτυλά σας.

Ορός (Serum)

brightside

Ο ορός είναι μια θεραπεία για συγκεκριμένα δερματικά προβλήματα χάρη στην υψηλή συγκέντρωση ενεργών συστατικών, την εύκολη απορρόφηση και την άμεση δράση. Όταν επιλέγετε προϊόν, είναι σημαντικό να γνωρίζετε το πρόβλημα του δέρματος που θέλετε να αντιμετωπίσετε, καθώς ένας ορός μπορεί να δώσει στο δέρμα σας μια επιπλέον ώθηση ενυδάτωσης, σφριγηλότητας, επιδιόρθωσης, φωτεινότητας ή ακόμη και να λειτουργήσει ως αντιρυτιδική ή αντι-ακμηκή λύση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο το πρωί όσο και το βράδυ εφαρμόζοντας 1 ή 2 σταγόνες απευθείας με τα δάχτυλα.

Κρέμα ματιών

brightside

Η περιοχή του περιγράμματος των ματιών απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα γιατί εκεί πρωτοεμφανίζονται οι ρυτίδες που αποκαλύπτουν το πέρασμα του χρόνου. Επιπλέον, μια καλή κρέμα ματιών καλύπτει τους μαύρους κύκλους και αποσυμπιέζει τις σακουλές κάτω από τα μάτια. Εφαρμόζεται καθημερινά, τόσο το πρωί όσο και το βράδυ, στα ζυγωματικά και μέχρι το τόξο των φρυδιών, αποφεύγοντας τις γωνίες των ματιών.

Ενυδατική κρέμα

brightside

Είναι βασική, απαραίτητη και υποχρεωτική βήμα σε κάθε φροντίδα προσώπου. Πρέπει να επιλέξετε μια κρέμα κατάλληλη για τις ανάγκες και τον τύπο του δέρματος. Πρέπει να εφαρμόζεται καθημερινά το πρωί και το βράδυ με τη βοήθεια των δακτύλων, σε μικρή ποσότητα για καλύτερη απορρόφηση και για την τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος.

Αντηλιακό

brightside

Είναι απαραίτητο σε οποιαδήποτε καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς. Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε κάθε μέρα του χρόνου, είτε στην παραλία ή στην πόλη, είτε αν βρέχει ή έχει ήλιο. Ένα καλό αντηλιακό είναι ιδανικό για την πρόληψη της εμφάνισης κηλίδων και ρυτίδων στο δέρμα. Εφαρμόζεται ως ενυδατική κρέμα το πρωί ή πριν φύγετε από το σπίτι. Να θυμάστε ότι η ποσότητα που απαιτείται για την πλήρη προστασία του δέρματός σας είναι 30 ml και μην ξεχνάτε ότι είναι απαραίτητο να βάζετε ξανά αντηλιακό κάθε 2 ώρες.

14 συμβουλές ομορφιάς που θα κάνουν την ζωή κάθε γυναίκας ευκολότερη

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Κοινά Λάθη στη Διακόσμηση που Πρέπει να Αποφύγετε

Κοινά ΛΑΘΗ στη ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ που Πρέπει να Αποφύγετε

Έρευνα: Αυτό το Σκεύος που Χρησιμοποιείτε Καθημερινά Μπορεί να Βλάπτει Σοβαρά την Υγεία σας!

Έρευνα: Αυτό το Σκεύος που Χρησιμοποιείτε Καθημερινά Μπορεί να Βλάπτει Σοβαρά την Υγεία σας!