in , , , , ,

Κοινά ΛΑΘΗ στη ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ που Πρέπει να Αποφύγετε

Κοινά Λάθη στη Διακόσμηση που Πρέπει να Αποφύγετε
Κοινά Λάθη στη Διακόσμηση που Πρέπει να Αποφύγετε

Γνωρίζετε τα πιο συνηθισμένα λάθη διακόσμησης σπιτιού; Αν όχι, δείτε τα παρακάτω ώστε να ξέρετε πώς να τα αποφύγετε και να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα.

Χωρίς συνεκτικότητα παλέτα χρωμάτων

Εάν θέλετε το σπίτι σας να φαίνεται συνεκτικό, θα πρέπει να επιλέξετε μια παλέτα χρωμάτων που να υπάρχει σε κάθε δωμάτιο. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε δωμάτιο θα πρέπει να έχει τα ίδια χρώματα.

Κοινά ΛΑΘΗ στη ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ που Πρέπει να Αποφύγετε
Κοινά ΛΑΘΗ στη ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ που Πρέπει να Αποφύγετε

Διαλέξτε 3-5 χρώματα που θα χρησιμοποιήσετε στο σπίτι. Για παράδειγμα, δεν χρειάζεται να βάψετε όλους τους τοίχους με τα ίδια χρώματα. Χρησιμοποιήστε ένα χρώμα για τον τοίχο και χρησιμοποιήστε το ίδιο για ένα χαλί σε άλλο δωμάτιο.

Source

Χρήση διαφορετικών μεταλλικών αποχρώσεων

Οι μεταλλικές αποχρώσεις μπορούν να προσθέσουν υφή στο χώρο. Όμως, πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην συνδυάζεται διαφορετικές γιατί θα δημιουργήσει μια φτηνή εμφάνιση στο χώρο. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε την ίδια μεταλλική απόχρωση στα πόμολα ντουλαπιών, τα φωτιστικά και άλλα αντικείμενα. Για κομψούς και μοντέρνους χώρους, επιλέξτε ασημί αποχρώσεις. Για να προσθέσετε ζεστασιά, χρησιμοποιήστε χρυσές ή χάλκινες αποχρώσεις.

Source

Απροσδιόριστο στυλ

Αν θέλετε να διακοσμήσετε το σπίτι σας σαν επαγγελματίας, πρέπει πρώτα να καθορίσετε το στυλ σας. Αποφασίστε αν θέλετε μοντέρνο, παραδοσιακό, μινιμαλιστικό. Εάν δεν έχετε συγκεκριμένο στυλ στο μυαλό σας, δεν θα καταλήξετε με μια συνεκτική όψη. Όταν αποφασίσετε, αγοράστε διακοσμητικά αντικείμενα που ταιριάζουν στην επιλογή σας. Διαφορετικά, θα αγοράσετε λάθος πράγματα που δεν συμπληρώνουν το χώρο και θα φαίνεται άσχημος και ακατάστατος.

Δεν χρειάζεται να επιλέξετε μόνο ένα στυλ. Εάν ξέρετε πώς να το κάνετε σωστά, μπορείτε να συνδυάσετε δύο διαφορετικά στυλ.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Source

Ακολουθώντας τις τάσεις

Με τόσες όμορφες τάσεις διακόσμησης, είναι πολύ δύσκολο να τις αποφύγετε. Θα μαγευτειτε από όλα αυτά τα όμορφα σπίτια που βλέπετε στο διαδίκτυο. Όμως, μην τρέχετε για να αγοράσετε κάποια μοδάτα αντικείμενα. Το θέμα με τις τάσεις είναι ότι μπορεί να μην ταιριάζουν στο στυλ σας. Ή μπορεί να φαίνονται τόσο ξεπερασμένες σε λίγα χρόνια από τώρα.

14 Λάθη Ανακαίνισης που Πρέπει να Αποφύγετε

Source

Εάν θέλετε πραγματικά να ακολουθήσετε τις τάσεις, κάντε μικρά βήματα. Μην αγοράζετε ένα μοδάτο κρεβάτι, γιατί θα το έχετε το λιγότερο τα επόμενα 10 χρόνια. Διατηρήστε τα έπιπλα σας απλά, ενώ παίξτε με τα αξεσουάρ. Μπορείτε να πάρετε ένα μοντέρνο χαλί ή διακοσμητικά μαξιλάρια. Με αυτόν τον τρόπο, θα αποκτήσετε μια νέα ατμόσφαιρα που μπορείτε να αλλάξετε αν τη βαρεθείτε.

Source

20 Σχεδιαστικά Λάθη που Φαίνονται Εξωπραγματικά

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Διακοσμητικές DIY Ιδέες για Δίσκους Σερβιρίσματος που μπορείτε να δοκιμάσετε Σήμερα!

Διακοσμητικές DIY Ιδέες για Δίσκους Σερβιρίσματος που μπορείτε να δοκιμάσετε Σήμερα!

Πως να Έχετε Αψεγάδιαστο Πρόσωπο

Πως να Έχετε Αψεγάδιαστο Πρόσωπο χρησιμοποιώντας σωστά τα καλλυντικά σας!