in ,

Φτιάξτε Σπιτικό Κρεμοσάπουνο Χεριών με Μόνο 4 Υλικά

σπιτικό κρεμοσάπουνο χεριών,DIY κρεμοσάπουνο χεριών,χρήσιμα,DIY καλλυντικά,ομορφιά
Φτιάξτε Σπιτικό Κρεμοσάπουνο Χεριών με Μόνο 4 Υλικά

Το να φτιάξετε το δικό σας κρεμοσάπουνο είναι ένας από τους πιο εύκολους τρόπους εξοικονόμησης χρήματων. Με 4 απλά υλικά, μπορείτε να ξαναγεμίσετε την αντλία σαπουνιού σε λίγα λεπτά αντί να αγοράζετε πλαστικά μπουκάλια ξανά και ξανά. 5 DIY Είδη Μακιγιάζ από Τρόφιμα

Φτιάξτε Σπιτικό Κρεμοσάπουνο Χεριών με Μόνο 4 Υλικά

Θα χρειαστείτε
1/2 κούπα νερό
1/2 κούπα σαπούνι Καστίλης
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
20 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεμονιού
αντλία σαπουνιού
δοσομετρητής

Το σαπούνι Καστίλης δημιουργεί απαλό αφρό, ενώ το λεμόνι παρέχει φυσική αντισηπτική δύναμη, αφαιρεί τη λιπαρότητα και δίνει ένα φρέσκο άρωμα. Το επαναλαμβανόμενο πλύσιμο μπορεί να ξηραίνει τα χέρια, ομως η μικρή ποσότητα ελαιόλαδου τα καταπραΰνει και τα ενυδατώνει.

Μετρήστε το νερό και ρίξτε το στην αντλία σαπουνιού. Ίση ποσότητα σαπουνιού και νερού θα σας δώσουν μια καλή ποσότητα αφρού ενώ θα είναι απαλό στα χέρια σας. Εάν θέλετε να αραιώσετε περισσότερο το σαπούνι, μπορείτε να προσθέσετε περισσότερο νερό έως ότου βρείτε την αναλογία που σας ταιριάζει.

Μετρήστε και προσθέστε το σαπούνι Καστίλης στην αντλία. Περιστρέψτε απαλά το σαπούνι και το νερό για να τα αναμείξετε χωρίς να κάνετε πάρα πολύ αφρό.

Δείτε ακόμη 9 φυσικά καλλυντικά με 2 υλικά που μπορείς να φτιάξεις μόνη σου και να γλιτώσεις χρήματα

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Προσθέστε μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο για προστασια και ενυδάτωση των χεριών σας. Το ελαιόλαδο είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Μπορείτε να το αντικαταστήσετε ένα άλλο έλαιο όπως γλυκού αμύγδαλου, κουκούτσια σταφυλιών ή jojoba.

Προσθέστε 20 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεμονιού. Είναι ισχυρό στυπτικό και αντισηπτικό και το άρωμά του είναι αναζωογονητικό και καθαριστικό.

Το ελαιόλαδο λειτουργεί επίσης ως έλαιο μεταφοράς για να διασπείρει το αιθέριο έλαιο λεμονιού. Και επειδή το λάδι και το νερό δεν αναμιγνύονται, πρέπει να στροβιλίζετε το σαπούνι για να αναμείξετε τα συστατικά πριν από κάθε χρήση.

Για να το χρησιμοποιήσετε, ρίξτε μία έως δύο σταγόνες σαπουνιού στα χέρια σας και σαπουνίστε τα. Ξεπλύνετε καλά με νερό.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Φτιάξε αγνό σπιτικό σαπούνι με τη μέθοδο της κρύας σαπωνοποίησης. Οδηγίες + Βίντεο

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

φροντίδα προσώπου,φροντίδα δέρματος,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά

Γιατί Δεν Πρέπει να Πλένετε το Πρόσωπό σας στο Ντους

6 προϊόντα που θα βρεις στο Φαρμακείο και είναι ίδια και καλύτερα από Ακριβά Καλλυντικά!

6 προϊόντα που θα βρεις στο Φαρμακείο και είναι ίδια και καλύτερα από Ακριβά Καλλυντικά!